Parhaat joululahjat ovat niitä, joille voi povata kotona pitkää käyttöikää. Kotoilija arvostaa vastuullisesti valmistettuja esineitä ja tekstiilejä, joista on iloa arjessa.

 

5 lahjaideaa kotoilijalle

1. Lämmönvaraajat

Kun sähkön hinta saa monet laskemaan huonelämpötilaa, ovat polvitaipeeseen ulottuvat villasukat takuuvarma hittilahja. Vaaleanharmaa on siitä otollinen villasukan väri, että se sopii monenvärisiin asuihin ja sisustuksiin. Silloin kun sukat eivät ole käytössä, niitä säilytetään lattialla olevassa korissa. Helsingin villasukkatehtaan villasukissa on 70 % lampaanvillaa ja 30 % sukkien kestävyyttä lisäävää polyamidia.

Tuote on poistunut.

2. Suit sait siistiksi

Siivousintoilija haluaa päästä nopeasti ja tehokkaasti eroon ruokapöydällä tai keittiössä ajelehtivista leivänmuruista, ja siihen tarkoitukseen pöytäharja on nerokas keksintö. Annansilmät-Aitan pöytäharja on kotimaista käsityötä, ja sen harjakset ovat vaaleaa jouhta. Harjan pituus on 30 cm.

17,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Laadukas pöytäharja sopii eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille pinnoille. Harjakset vaaleaa jouhta. Pituus 30 cm.

3. Halipulan lievittäjä

Akuuttia halipulaa helpottaa kainaloon sopiva pöllöhahmo, joka käy myös niskatyynystä. Halauspöllön esikuvana on viirupöllö, jonka inspiroimana Design Paletin suunnittelija Kirsi Niemeläinen loi pöllöhahmon muodon ja kangaskuosin. Tyynyn pinnassa on pehmeä, samettinen tuntu. Täyte on kotimaista pallokuitua, joka pitää pöllön muhkeana. Tuotteet valmistetaan Design Paletin omalla pajalla Vantaalla.

35,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Kainaloon sopiva sympaattinen Halauspöllö-tyyny rentoutumiseen ja tuomaan hyvää mieltä kaikenikäisille. Pehmeä samettipinta- ja pallokuituvanu tekevät pöllöstä ihanan pehmeän halikaverin.

Pöllö on ikuistunut piirtäen ja maalaten metsäretkellä kohdatusta lumoavasta viirupöllöstä. Pöllöstä on kolme kokoa eri kokoisiin kainaloihin tai niskatyynyksi sekä kaksi sävyvaihtoehtoa.

Pituus: 35cm, 45cm tai 60cm

Sisällä kotimainen, turvallinen pallokuituvanu, joka pysyy kuohkeana myös pesun jälkeen (pöyhintä kuivana). Valmistettu Suomessa.

Suositellaan käsinpesua.

OEKO-TEX Eco Passport Certified Ink (NEP 1902) EN71-3:2019

Väri
Koko

4. Sopii sohvapöydälle

Joulu ei ole joulu ilman palapelin kokoamista. Palapelin vaikeusasteen lisäksi oleellista on myös se, miltä palapeli näyttää. Suomen Lappia kuvaava palapeli sopii täydellisesti tunnelmallisiin koti-iltoihin. Come to Finlandin palapelissä on 1000 palaa, ja sen koko on 48 x 67 cm.

17,90 €
Kauppias: Come to Finland
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Come to Finlandin matkailujulisteet ovat nyt saatavilla myös palapeleinä! Valitse suosikkisi kuuden eri vaihtoehdon joukosta ja kokoa suloinen Suomi pala palalta. 1000 palaa.

Lisenssituote. Valmistaja: Tactic
Valmistettu Suomessa.

5. Tuoksun pauloissa

Jos läheiselle on iskenyt joulustressi, anna hänelle lahjaksi oma ihana aromapaketti. Paketti sisältää tuoksukiven ja neljä erilaista eteeristä öljyä, joita läheinen voi tipautella tuoksukivelle tarpeen mukaan. Teepuun tuoksu on raikkaan mausteinen, laventelin tuoksu rauhoittaa, eukalyptuksen tuoksu on täydellinen esimerkiksi flunssakauteen ja sitruuna stimuloi aisteja sekä piristää. 

Tuote on poistunut.