Oikeanlainen vuoka takaa suussasulavien piirakoiden ja kakkujen onnistumisen. Poimimme valikoimastamme luottovuoat innokkaille leipureille!

Leipojan luottovuoat: 5 poimintaa

1. Suolaisen piirakan suloisuus

Neliönmallinen piirakkavuoka kutsuu kinkku- tai feta-pinaattipiirakan tekoon. Vuoan irtopohja helpottaa jäähdytystä ja tarjoilua. Pinnoitetusta hiiliteräksestä valmistettu vuoka kestää käyttöä loistavasti. Mitat 23 cm x 23 cm.

2. Juhlien kaunotar

Sateenkaaren muotoja toistava maustekakkuvuoka ilahduttaa leipureita. Ruusukullan sävyisessä vuoassa on tukeva, valualumiininen runko, ja sen halkaisija on 25 cm.

3. Täytekakkuja, tietenkin!

Alumiininen kakkuvuoka on varma valinta täytekakkupohjien paistoon. Vuoka kannattaa voidella ennen käyttöä, niin kakkupohja lähtee kauniisti irti. Vuoan halkaisija on 28 cm ja korkeus 8 cm. Tämä vuoka kannattaa pestä käsin, jotta pinta pysyy hyvänä.

4. Tuoretta leipää, kiitos

Tuoretta leipää aamupalalle? Mikä ihana idea! Pitkulainen leipävuoka paistaa niin aamupalaleivät kuin halkomaiset kakutkin. Vuoka on PTFE- ja PFOA-yhdisteistä vapaa. 1,5-litraiselle leipävuoalle suositellaan myös käsinpesua.

5. Kaunis ja korkea

Trendikäs, korkea täytekakku syntyy laadukkaan irtopohjavuoan avulla. Kahdeksan senttiä korkea vuoka mahdollistaa jopa neljäkerroksisen täytekakun paistamisen. Tarttumaton pinnoite ja irtopohja ovat pelastus, sillä niiden avulla kakut irtoavat vuoasta helposti. Mitat 18 x 8 cm.

Tutustu HEIROLin koko valikoimaan!

10.07.2023