Maalaa Avotakan tyyliin! Avotakka by Cover Story on maalimallisto, jossa yhdistyvät puhutteleva värimaailma ja sisustamisen ilo. Erikoissävyt ovat saatavilla vain Meillä kotona -kaupoista – tutustu ja ihastu!

Avotakka by Cover Story on kuuden ajattoman sävyn kokonaisuus, joka on syntynyt Avotakan ja kotimaisen maalivalmistajan Cover Storyn yhteistyönä. Cover Story on tullut tunnetuksi muovittomista ja hajuttomista maaleistaan sekä upeista sävyistään.

– Cover Story on kaikin puolin luonteva kumppani Avotakalle, koska edistämme myös vastuullista ja kestävää sisustamista. Loimme malliston, jonka kaikki kuusi maalisävyä tarjoavat kestävän paletin modernin ja vintagen yhdistämiseen, Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma kertoo.

Avotakka by Cover Story

Mallistoon kuuluu kolme uutta vain Avotakkaa varten suunniteltua sävyä: Axel – Swamp green, Ester – Soft butter yellow sekä Helga – Cumin yellow. Inspiraatio paletin suunnitteluun löytyi 1970-luvulta, eli samalta aikakaudelta, jolloin Avotakka on syntynyt. Kolme täydentävää sävyä, 019 Maya – Warm beige, 024 Anaïs – Peachy powder ja 025 Oscar – Deep burgundy, on valittu Cover Storyn peruskokoelmaan kuuluvien 47 sävyn joukosta.

Avotakka by Cover Story -kokonaisuus on suunniteltu niin, että sävyjä voi käyttää sekä yksinään että toisiinsa yhdistettyinä, joko laajoina pintoina tai yksityiskohtien tehosteina. Mallisto kannustaa kokeilemaan, miten sävyjen yhdistely muuttaa tilan luonnetta ja miten sävyt toimivat eri tarkoituksissa. Maalisävyjen valitsemissa auttavat A4-kokoiset tarrataustaiset sävymallit, jotka on maalattu oikeilla maaleilla.

Tutustu Avotakka by Cover Story -malliston sävyihin

Maaleista on saatavilla sävymalli (á 2,00 €) sekä kaksi eri pakkauskokoa: 3,6 litraa (89,00 €) sekä 9 litraa (179,00 €).

Pääset valitsemaan haluamasi tuotteen napauttamalla ensin jutussa näkyvää tuoteupotusta. Tämän jälkeen avautuu tuotesivu, josta voit tehdä oston.

AV1 AXEL

Swamp green on klassinen, tummanvihreä maalisävy, joka tekee tilasta rauhoittavan. Tämä murrettu suonvihreä kuljettaa 70-luvun tunnelmaan olematta kuitenkaan tunkkainen tai raskas. Se antaa sisätilojen seinille ja katoille pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Swamp green sopii täydellisesti tammen tai pähkinäpuun rinnalle sekä luonnollisten vaaleiden sävyjen seuraan. Tummassa paletissa tämä herkullinen sävy huokuu harmonista eleganssia, kun taas puuterisen 024 Anaïs-sävyn tai beigen 019 Maya-sävyn kanssa se muodostaakin eloisan kontrastin. Swamp green sulautuu myös saumattomasti tilavärikokoelmaan, joka henkii 70-lukua.

AV2 ESTER

Soft butter yellow on klassinen voinkeltainen maalisävy, jonka lämmin hehku kietoo tilan lempeään halaukseensa. Tämä sävy on täydellinen vaihtoehto, kun haluat sisustukseen yhtäaikaisesti herkkyyttä ja valoisuutta. Sävy antaa sisätilojen seinille ja katoille pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Luonnollisesti kellertävä Soft butter yellow on takuuvarma lämmönlähde kaikenlaisissa tiloissa. Ajattomana sävy sopii sekä vanhan puutalon henkeen että moderniin ympäristöön. Se rakastaa erityisesti puupintoja ja pastellista väripalettia. Tämä sävy on täydellinen jopa tummien värien parina. Kokeile mausteisen AV3 Helgan, sammaleisen AV1 Axelin tai burgundin 025 Oscarin kanssa.

AV3 HELGA

Cumin yellow on täyteläinen, jeerankeltainen maalisävy, joka tekee tilasta rennon ja kodikkaan. Rohkea mausteisuus virittää sisustuksen ripauksella 70-luvun tunnelmaa ja vie ajatukset kaukomaihin. Murrettu oranssinkeltainen antaa sisätilojen seinille ja katoille pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Mausteisuutensa ansiosta sävy sopii yhtä hyvin täyteläisten tummien sävyjen seuraan kuin piristämään vaaleaa kokonaisuutta. Lämpimiin, neutraaleihin seiniin yhdistettynä tämä keltainen ilahduttaa myös katossa. Jeeran sävy on helppo yhdistää moniin sisustusväreihin ja tunnelmiin. Ylellistä hehkua saat, kun yhdistät Cumin yellow -sävyn klassiseen burgundiin tai koboltinsiniseen.

019 MAYA

Warm beige on hillitty ja luonnollinen beige, jossa on ripaus lämpöä. Sävy tuo tilaan pehmeyttä ja tekee sisustuksesta yhtenäisen. Tunnelmallinen beige elää kauniisti päivänvalon mukaan. Maya antaa seinille ja katolle pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Puhdas beige sopii pehmeään tunnelmointiin ja yhteen sitovaksi taustaväriksi valkoisille huonekaluille. Maya on helppo yhdistää luonnollisiin sävyihin ja pastellisten yksityiskohtien taustaväriksi. Erityisesti valkoisen ja vihreän eri sävyt nauttivat lämpimän beigen seurasta.

024 ANAÏS

Peachy powder on tasapainoinen, puuterinen maalisävy, joka tuo tilaan pehmeää harmoniaa. Täyteläinen ja lempeä sävy antaa neutraalin taustan sisustukselle tekemättä tilasta tunkkaista. Voit maalata sävyllä huoletta isojakin tiloja. Kiiltoasteeltaan täyshimmeä Anaïs antaa seinille ja katolle pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Pehmeän puuterinen vaaleanpunainen sopii oikeastaan minkä tahansa värin kumppaniksi. Kokeile sävyä klassisen harmaan, hiekan ja beigen rinnalla. Myös valkoiset ja puiset pinnat ovat edukseen sen kanssa.

025 OSCAR

Deep burgundy on klassinen tumma punaviinin sävy. Täyteläinen viininpunainen on katseenvangitsija ja lämmin tunnelmanluoja. Tasapainoinen sävy muodostaa tilalle selkeät raamit. Oscar antaa seinille ja katolle pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Elegantti Oscar on rouheiden ja tummien puun sävyjen ystävä ja avain klassiseen olohuonetyyliin. Tumma punaviini toimii niin sisustuksen päätähtenä kuin yhdistettynä lämpimään valkoiseen puoleen seinään maalattuna.

Huomioithan, että digitaalisesta esitystavasta johtuen kuvien värisävyt saattavat poiketa todellisuudesta. Testaa maalisävyä aina aidolla värimallilla oikeassa ympäristössä ja eri valaistuksissa.

Tutustu Avotakka by Cover Story -mallistoon!

05.07.2023