Suomalaisesta luonnosta inspiroituneet kekseliäät tuotteet ihastuttavat niin kotona, mökillä kuin metsäretkellä!

Rahi kuin kanto

Veikeä rahi lainaa muotonsa ja kuosinsa nimensä mukaisesti kannolta. Rahi toimii jalkojen lepuuttamisen lisäksi vaikka aputasona ja sopii mainiosti niin kaupunkiasuntoon kuin mökillekin.

Halipulan helpottaja

Jos halipula iskee, nappaa kainaloon suloinen halauspöllö! Samettipintaisen pöllön haliminen auttaa rentoutumaan, ja jo sen katselu nostaa hymyn huulille.

Kekseliäs retkialunen

Kaatuneen puun vuosirenkaat istuinalusessa – kuinka hauska idea! Kotimaisesta lampaanvillasta huovutettu retkialunen on näppärä kaveri luontoretkille: se mahtuu rullaamalla tai taittelemalla pieneen tilaan ja hylkii likaa, eikä syty helposti nuotion kipinöistäkään. Luonnollisesti se myös suojaa takamusta kylmältä ja märältä!

Rentoutumishetkiin

Kun selkä on jumissa, Tukki-tyyny on oiva apu sen rentouttamiseen. Luomupellavasta valmistettu tuote sopii myös niska- tai tukityynyksi. Mikä parasta, tyyny on paitsi hyödyllinen myös tyylikäs lisä sisustukseen.

Metsän ystävän löylyihin

Kellahda pitkäksesi lauteille ja nauti lämmöstä! Kaarna-kuosilla koristetulla saunatyynyllä on mukava lepuuttaa päätä löylynheiton lomassa. Päällinen on helppohoitoista luomupellavaa ja täyte kotimaista pallokuitua. Koko 24 × 38 cm.

Tutustu Design Paletin koko valikoimaan!

05.06.2023