Suomalaisesta luonnosta inspiroituneet kekseliäät tuotteet ihastuttavat niin kotona, mökillä kuin metsäretkellä!

Rahi kuin kanto

Veikeä rahi lainaa muotonsa ja kuosinsa nimensä mukaisesti kannolta. Rahi toimii jalkojen lepuuttamisen lisäksi vaikka aputasona ja sopii mainiosti niin kaupunkiasuntoon kuin mökillekin.

250,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Tyylikäs Kanto-rahi on saanut inspiraation nuotiolla vietetyistä hetkistä metsän ympäröimänä. Rentouttava ja tyylikäs sisustuselementti toimii jalkojen lepuuttajana, apupöytänä tai sen voi siirtää istuimeksi vaikka takan edustalle. Rahi on oiva apu myös jumpatessa ja selän venyttelyssä.

Sävy luonnonvalkoinen tai pellava
Koko: W 50 cm, H 35cm
Materiaali: 100% luomupellava tai luomupuuvilla
Sisus: kotimainen, tukeva vaahtomuovi
Päällisessä vetoketju


Materiaali

Halipulan helpottaja

Jos halipula iskee, nappaa kainaloon suloinen halauspöllö! Samettipintaisen pöllön haliminen auttaa rentoutumaan, ja jo sen katselu nostaa hymyn huulille.

35,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Kainaloon sopiva sympaattinen Halauspöllö-tyyny rentoutumiseen ja tuomaan hyvää mieltä kaikenikäisille. Pehmeä samettipinta- ja pallokuituvanu tekevät pöllöstä ihanan pehmeän halikaverin.

Pöllö on ikuistunut piirtäen ja maalaten metsäretkellä kohdatusta lumoavasta viirupöllöstä. Pöllöstä on kolme kokoa eri kokoisiin kainaloihin tai niskatyynyksi sekä kaksi sävyvaihtoehtoa.

Pituus: 35cm, 45cm tai 60cm

Sisällä kotimainen, turvallinen pallokuituvanu, joka pysyy kuohkeana myös pesun jälkeen (pöyhintä kuivana). Valmistettu Suomessa.

Suositellaan käsinpesua.

OEKO-TEX Eco Passport Certified Ink (NEP 1902) EN71-3:2019

Väri
Koko

Kekseliäs retkialunen

Kaatuneen puun vuosirenkaat istuinalusessa – kuinka hauska idea! Kotimaisesta lampaanvillasta huovutettu retkialunen on näppärä kaveri luontoretkille: se mahtuu rullaamalla tai taittelemalla pieneen tilaan ja hylkii likaa, eikä syty helposti nuotion kipinöistäkään. Luonnollisesti se myös suojaa takamusta kylmältä ja märältä!

30,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Kotimaisesta lampaanvillasta huovutettu Vuosirengas-retkialunen on suunniteltu helposti mukaan otettavaksi luontoretkille ja nuotion äärelle.

Villan hyvät ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa istuinalusessa, sillä se lämmittää eikä syty helposti nuotion kipinästä. Villa myös hylkii likaa ja on pestävissä. Kostealla sammalmättäällä tai kalliolla alusella on mukavan lämmin istua.

Alusen voi rullata tai taitella, jolloin se menee pieneen tilaan.

Vuosirengas-retkialuset painetaan käsin Design Paletin työhuoneella Vantaalla.

Halkaisija: 35 cm

Paksuus: 3 mm

Rentoutumishetkiin

Kun selkä on jumissa, Tukki-tyyny on oiva apu sen rentouttamiseen. Luomupellavasta valmistettu tuote sopii myös niska- tai tukityynyksi. Mikä parasta, tyyny on paitsi hyödyllinen myös tyylikäs lisä sisustukseen.

170,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Tukki tyyny on hauska sekä tyylikäs tyyny rentoutumiseen sängynpäädyllä, sohvalla tai lattialla. Soveltuu myös istuimeksi ja kahdelle niskatyynyksi. Hyvä apu selän rentouttamisessa ja tukityynynä. Tyynyä voi säilyttää pystyasennossa, jolloin se vie vähän tilaa.

100% luomupellava/organic linen
Koko: 20 x 100 cm
Sisus: kotimainen vaahtomuovi, jolla on CertiPUR- sertifikaatti sekä avainlippu

Väri

Metsän ystävän löylyihin

Kellahda pitkäksesi lauteille ja nauti lämmöstä! Kaarna-kuosilla koristetulla saunatyynyllä on mukava lepuuttaa päätä löylynheiton lomassa. Päällinen on helppohoitoista luomupellavaa ja täyte kotimaista pallokuitua. Koko 24 × 38 cm.

35,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Ajattoman tyylikäs Kaarna tyyny saunaan, retkelle tai rentoutumiseen.

Luomupellava on luonnostaan antibakteerinen ja puhdistuu helposti.

100% luomupellava/organic linen

Kotimainen pallokuitutäyte

24x38cm

Tutustu Design Paletin koko valikoimaan!