Poimimme valikoimastamme tuotteet, jotka nostavat saunaelämyksen uusiin ulottuvuuksiin sekä mökillä että kotikiukaan tarjoamissa löylyissä.

Juhannussauna: 6 tuotetta täydelliseen pesuhetkeen

1. Kietoudu pellavaan

Kun olet kerran vaihtanut kylpytakkisi luomupellavaan, et palaa enää entiseen. Kankaan kevyt kosketus lämmittää, kuivaa ja hengittää. Design Paletin Juhannustaika-saunatakissa viihtyisi vaikka koko illan.

2. Puhtaille lauteille

Puukiuas ratisee ja vastapestyt lauteet tuoksuvat raikkaalle. Tunnelman kruunaa luomupellavainen Vuosirengas-alunen, joka on hygieeninen ja nopeasti kuivuva.

3. Hiero mennyt pois

Annansilmät-Aitan hevosenjouhiharjaksisen Mustis-saunaharjan pyöräytykset selässä saavat mielen rentoutumaan ja tekevät ihosta pehmeän.

4. Lepohetki

Jos sinulla on käynyt niin hyvä tuuri, että voit rentoutua löylyissä hetken yksin, nosta jalat kattoon. Pään alle pehmeyttä tuo Design Paletin Suopursu-saunatyyny. Ah, mikä raukeus!

5. Metsäkylpyyn

Juhannussaunassa ei kiirettä tunneta, kun kerrankin on aikaa hemmottelulle. SEES Companyn IKIMETSÄ-kasvonaamio on samaan aikaan sekä naamio, metsäkylpy että kuorinta. Anna aistien vaeltaa sielusi metsässä ja nauti!

6. Vilvoittelun aika

Saunan jälkeen maistuu iso lasi kylmää juotavaa, joka on ilo laskea koivuviilusta valmistetulle Juhannustaika-lasinaluselle. Jos pääset nauttimaan ystävän mökkisaunan löylyistä mittumaarina, aluset ovat kiva ja tarpeellinen tuliainen.

Katso lisää poimintoja juhannussaunaan sauna & kylpy -kategoriasta!

06.06.2023