Poimimme valikoimastamme tuotteet, jotka nostavat saunaelämyksen uusiin ulottuvuuksiin sekä mökillä että kotikiukaan tarjoamissa löylyissä.

Juhannussauna: 6 tuotetta täydelliseen pesuhetkeen

1. Kietoudu pellavaan

Kun olet kerran vaihtanut kylpytakkisi luomupellavaan, et palaa enää entiseen. Kankaan kevyt kosketus lämmittää, kuivaa ja hengittää. Design Paletin Juhannustaika-saunatakissa viihtyisi vaikka koko illan.

Tuote on poistunut.

2. Puhtaille lauteille

Puukiuas ratisee ja vastapestyt lauteet tuoksuvat raikkaalle. Tunnelman kruunaa luomupellavainen Vuosirengas-alunen, joka on hygieeninen ja nopeasti kuivuva.

19,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Vuosirengas luomupellava-alunen on kaunis kattausliinana, pyyhkeenä ja leivinliinana, mutta sopii myös hyvin yhteen Kaarna saunatyynyn kanssa laudeliinana.

Pellavalla on luonnostaan antibakteerinen ja likaa hylkivä ominaisuus, joten se puhdistuu helposti. Pellavan hyvät ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Koko 40cm

100% luomupellava/organic linen

Handmade in Finland

3. Hiero mennyt pois

Annansilmät-Aitan hevosenjouhiharjaksisen Mustis-saunaharjan pyöräytykset selässä saavat mielen rentoutumaan ja tekevät ihosta pehmeän.

29,90 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Tyylikäs, musta saunaharja, jonka harjakset on valmistettu aidosta hevosenjouhesta. Laadukas harjas on melko pehmeä mutta silti hyvin ryhtinsä säilyttävä. Harjan pituus 37 cm. Näkövammaisten käsityönä valmistama Annansilmät-tuote.

4. Lepohetki

Jos sinulla on käynyt niin hyvä tuuri, että voit rentoutua löylyissä hetken yksin, nosta jalat kattoon. Pään alle pehmeyttä tuo Design Paletin Suopursu-saunatyyny. Ah, mikä raukeus!

35,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Suopursu luomupellavainen rentoutustyyny saunaan, matkalle, rannalle tai retkelle.

24x38cm

100% luomupellava/organic linen

Kotimainen pallokuitutäyte

5. Metsäkylpyyn

Juhannussaunassa ei kiirettä tunneta, kun kerrankin on aikaa hemmottelulle. SEES Companyn IKIMETSÄ-kasvonaamio on samaan aikaan sekä naamio, metsäkylpy että kuorinta. Anna aistien vaeltaa sielusi metsässä ja nauti!

Tuote on poistunut.

6. Vilvoittelun aika

Saunan jälkeen maistuu iso lasi kylmää juotavaa, joka on ilo laskea koivuviilusta valmistetulle Juhannustaika-lasinaluselle. Jos pääset nauttimaan ystävän mökkisaunan löylyistä mittumaarina, aluset ovat kiva ja tarpeellinen tuliainen.

Tuote on poistunut.

Katso lisää poimintoja juhannussaunaan sauna & kylpy -kategoriasta!