Valmistujaislahja ilahduttaa koulutiensä päättävää nuorta tärkeänä päivänä. Toimme lahjakaupan luoksesi, jotta ostokset sujuisivat mutkattomasti myös kotoa käsin – kurkkaa tuotepoiminnat ja hanki parhaat paketit helposti suoraan jutusta.

Pellavainen pussilakana antaa kauniit unet vuosiksi

Ylellinen, pellavasta valmistettu pussilakanasetti on valmistujaislahjojen aatelia. Pellava tuntuu ihoa vasten aina sopivalta: talvella lämpimältä ja kesällä viileältä. Xeralivingin kauniilla nappiyksityiskohdilla viimeistelty Carla-pussilakana näyttää tyylikkäältä myös ilman päiväpeittoa.

Käsistään taitava nuori arvostaa DIY-pakettia

Viisauksia julisteen muodossa

Kun koko maailma on auki, on tärkeää lähteä pelottomasti seikkailuun. Come to Finlandin Adventure Lapland -juliste nostaa vastavalmistuneen huulille takuuvarman hymyn. Nappaa pakettiin mukaan myös Come to Finlandin julistelista, jolla juliste on helppo ripustaa seinälle ilman kehyksiä.

Rusetti kaulassa maailmalle

Design Paletin luomupellavainen Juhannustaika-juhlarusetti viimeistelee asukokonaisuuden. Juhlava asuste muistuttaa tärkeästä päivästä vielä pitkään. Lahja on uniikki, sillä jokaisessa rusetissa on yksilöllinen Juhannustaika-kuosin kuviointi.

Karhun kanssa painii lyön

Moni nuori muuttaa omaan kotiin valmistumisen jälkeen, joten sisustustavarat ovat toivottuja lahjoja. Design Paletin Otavan otso -tuotteet ovat rouhean tyylikkäitä ja sopivat moneen makuun. Keittiöpyyhe, sohvatyyny ja tarjotin ovat kukin tärkeä osa kodin sisustusta ja arkea.

Alkusysäys taidekokoelmalle

Plywood Printin koivuvanerijulisteet ovat oivallinen lahja taiteesta ja sisustamisesta kiinnostuneelle nuorelle. Ohuet, vain 1 millimetrin paksuiset vanerijulisteet voi ripustaa seinälle ilman reikien tekemistä, joten teoksilla on helppo tuoda omaa persoonallisuutta vuokra-asuntoonkin.

Nuorena leikkaa

Kunnon välineillä ruoanlaitto on hauskempaa ja turvallisempaa! HEIROLin jykevä kokkiveitsi on valmistettu saksalaisesta veitsiteräksestä, joten tästä käytännöllisestä lahjasta innostuvat niin kokiksi kuin insinööriksikin tähtäävät nuoret.

19.05.2023