Valmistujaislahja ilahduttaa koulutiensä päättävää nuorta tärkeänä päivänä. Toimme lahjakaupan luoksesi, jotta ostokset sujuisivat mutkattomasti myös kotoa käsin – kurkkaa tuotepoiminnat ja hanki parhaat paketit helposti suoraan jutusta.

Pellavainen pussilakana antaa kauniit unet vuosiksi

Ylellinen, pellavasta valmistettu pussilakanasetti on valmistujaislahjojen aatelia. Pellava tuntuu ihoa vasten aina sopivalta: talvella lämpimältä ja kesällä viileältä. Xeralivingin kauniilla nappiyksityiskohdilla viimeistelty Carla-pussilakana näyttää tyylikkäältä myös ilman päiväpeittoa.

149,90 €
Kauppias: Xeraliving
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Erinomainen lämmön- ja kosteudensiirtokyky tekevät pellavasta täydellisen materiaalin vuodevaatteisiin. Pellavalakanat tuntuvat kesällä viileältä ja talvella lämpimältä.

Pussilakanan yläkulmissa on aukot käsille peiton asettelun helpottamiseksi. Alareuna on avoin; kulmasaumat ovat pussilakanan heikoin kohta, minkä vuoksi ne on tietoisesti jätetty pois ja korvattu kauniilla, ekologisilla kierrätyspaperipohjaisilla napeilla, jotka ulottuvat koko päädyn matkalle.

Vinkki: Jätä päiväpeitto rohkeasti pois ja anna pellavalakanoiden näkyä myös päivällä! Pellavalakanoilla luot rennon viimeistellyn ilmeen.

Väri
Koko

49,90 €
Kauppias: Xeraliving
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Helli itseäsi, panosta nukkumiseen - paina pääsi pehmeään pellavatyynyyn.

Erinomainen lämmön- ja kosteudensiirtokyky tekevät pellavasta täydellisen materiaalin vuodevaatteisiin. Pellavatyynyliina tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Sivussa olevat kierrätyspaperipohjaiset napit pitävät tyynyn kauniisti tyynyliinan sisässä.

Väri
Koko

Käsistään taitava nuori arvostaa DIY-pakettia

Viisauksia julisteen muodossa

Kun koko maailma on auki, on tärkeää lähteä pelottomasti seikkailuun. Come to Finlandin Adventure Lapland -juliste nostaa vastavalmistuneen huulille takuuvarman hymyn. Nappaa pakettiin mukaan myös Come to Finlandin julistelista, jolla juliste on helppo ripustaa seinälle ilman kehyksiä.

42,00 €
Kauppias: Come to Finland
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.

26,00 €
Kauppias: Come to Finland
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Uutta ilmettä julistelistoilla!

Julistelistat toimivat erinomaisesti eri kokoisten julisteiden ripustamiseen.

Juliste kiinnitetään listojen väliin magneettien avulla. Julistelistan voi ruuvata suoraan seinään tai ripustaa säädettävällä nahkanyörillä.

Leveys: 71 cm (alkuperäiskokoisille julisteille ja 70 x 100 cm julisteille).

Materiaali: tammi

Pakkaus sisältää ylä- ja alalistat magneetteineen, kiinnitysnyörin sekä ruuvisetin.

Valmistettu Virossa.

Rusetti kaulassa maailmalle

Design Paletin luomupellavainen Juhannustaika-juhlarusetti viimeistelee asukokonaisuuden. Juhlava asuste muistuttaa tärkeästä päivästä vielä pitkään. Lahja on uniikki, sillä jokaisessa rusetissa on yksilöllinen Juhannustaika-kuosin kuviointi.

35,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Raikkaan kesäinen Juhannustaika-rusetti viimeistelee pukeutumisen.

Jokaisessa rusetissa on yksilöllinen, harkittu Juhannustaika-kuosin kuviointi. Juhannusruusu, suloinen tupasvilla, oravanmarja, koiranputki, metsätähti, kissankello ja herkkä vanamo sekä timotei ja tuoreet koivunlehdet muistuttavat ihanasta keskikesän juhlasta.

Halutessasi voit toivoa tietyn kukan ja sävyn yhdistelmää, sillä valmistamme tuotteen tilausten mukaan.

100% luomupellava

Rusetin koko 6,5 x 11,5cm

Säädettävä pellava-puuvillanauha hakasella

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa / Design Palet

Karhun kanssa painii lyön

Moni nuori muuttaa omaan kotiin valmistumisen jälkeen, joten sisustustavarat ovat toivottuja lahjoja. Design Paletin Otavan otso -tuotteet ovat rouhean tyylikkäitä ja sopivat moneen makuun. Keittiöpyyhe, sohvatyyny ja tarjotin ovat kukin tärkeä osa kodin sisustusta ja arkea.

Alkusysäys taidekokoelmalle

Plywood Printin koivuvanerijulisteet ovat oivallinen lahja taiteesta ja sisustamisesta kiinnostuneelle nuorelle. Ohuet, vain 1 millimetrin paksuiset vanerijulisteet voi ripustaa seinälle ilman reikien tekemistä, joten teoksilla on helppo tuoda omaa persoonallisuutta vuokra-asuntoonkin.

Tuote on poistunut valikoimastamme.

Nuorena leikkaa

Kunnon välineillä ruoanlaitto on hauskempaa ja turvallisempaa! HEIROLin jykevä kokkiveitsi on valmistettu saksalaisesta veitsiteräksestä, joten tästä käytännöllisestä lahjasta innostuvat niin kokiksi kuin insinööriksikin tähtäävät nuoret.

69,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

KOKKIVEITSI on valmistettu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä. Veitsen taottu terä on käytössä kimmoisa ja tukeva. Kahva on kiinnitetty terään tukevasti niitein