Meillä kotona -kauppojen luova tuottaja Neea Wallin on polttanut monta kahvin tuoksuista kynttilää elämässään, mutta Candle Light Storyn puusydäminen soijavahakynttilä vei hänen sydämensä. Hyödynnä etu: kun ostat kolme Candle Light Storyn tuotetta, saat kaupan päälle siivoussaippuaraasteen tuoksussa Andalusian Lemon (arvo 12,90 €). Etu on voimassa 21.1.2024 saakka.

Kotoilija on väistämättä myös tunnelmoija, ja harva tunnelmoija ainakaan inhoaa kynttilöitä. Minä satun rakastamaan niitä. Olivatpa ne sitten led-kynttilöitä tai oikealla liekillä palavia, myhäilen tyytyväisenä, kun lämmin valo värittää hämärää huonetta. Kaikista eniten rakastan kuitenkin tuoksukynttilöitä.

Kahvin tuoksuiset kynttilät ovat minun versioni madeleine-leivoksesta – palaan muistoissani aina istumaan erääseen kahvilaan Edinburghissa, kun sytytän sumppikynttilän. Kynttilän merkilläkään ei ole ollut väliä, joten olen iloisesti kokeillut eri vaihtoehtoja ja onnistunut aina palaamaan Skotlantiin. Tästä syystä otin itselleni kokeiluun Candle Light Storyn soijavahakynttilän tuoksussa Sweet Coffee. Saatavilla on myös kymmenen muuta vaihtoehtoa ja hajusteeton versio.

Candle Light Storyn kynttilät valmistetaan käsin Suomessa ja ne palavat oikein poltettuna jopa 30 tuntia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kynttilän täytyy antaa palaa kerralla vähintään niin kauan, että vaha sulaa reunasta reunaan. Kynttilässä on puusydän, jonka luvataan rätisevän lempeästi. En oikeastaan kiinnittänyt tähän lupaukseen huomiota, kunnes siitä tulikin se asia, jonka ansiosta valitsen tämän kynttilän jatkossakin.

Keskityin aluksi vain kynttilän tuoksuun. Täyteläinen mutta hienovarainen, eli sellainen kuin toivoinkin sen olevan. Sitten tajusin puusydämen todellakin rätisevän. Kynttilä on kuin taskukokoinen takkatuli, joka tarjoaa näkö- ja hajuaistin lisäksi mielihyvää myös korville. Ääni ei ole kova, häiritsevä tai poksuva, sitä ei tarvitse pelätä. Se on pikemminkin kuin kehräävä taustamusiikki, jota haluaa pysähtyä kuuntelemaan. Nappasin kynttilän työpöytäni lähelle ja nautiskelin palavan päresydämen äänestä, pehmeästä kahvin tuoksusta, muistoista ja äärettömän mukavasta tunnelmasta.

Osta Candle Light Storyn kynttilä tästä!

15,90 €
Kauppias: Candle Light Story
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää 
Kuvaus

Pehmeästi tuoksuvat Candle Light Storyn soijavahakynttilät tuovat ripauksen luksusta arkeesi. Anna itsellesi hetki aikaa kynttilän lämmön äärellä. Anna uusien tarinoiden syntyä.

Candle Light Story -soijavahakynttilät syntyivät yhden naisen unelmasta luoda käsillä jotain pientä ja kaunista joka kotiin. Kynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Raaka-aineena 100 % soijavaha. Kynttilä palaa päretyyppisellä, lempeästi rätisevällä puusydämellä.

Paloaika jopa 30 h oikein poltettuna. Kynttilän vahapinnan tulee antaa sulaa reunasta reunaan jokaisella polttokerralla. Sydämestä täytyy taittaa hiiltynyt osa pois ennen kynttilän uudelleen sytytystä. Lue pohjan poltto-ohjeet.

Tuoksu

Tutustu Candle Light Storyn valikoimaan ja hyödynnä etu!

Kun ostat kolme Candle Light Storyn tuotetta, saat kaupan päälle siivoussaippuaraasteen tuoksussa Andalusian Lemon (arvo 12,90 €)
Etu on voimassa 15.–21.1.2024. Siivoussaippuaraaste lisätään automaattisesti mukaan pakettiisi tehdessäsi ostoksia Candle Light Storyn valikoimasta. Huomioithan, että tuote ei tule näkyviin ostoskoriisi tai tilausvahvistukseen.

Neea, luova tuottaja

Vitsailua rakastava Neea ei pelleile tunnelmoinnin suhteen.