Kohenna kodin ilmettä ja tuo sisustukseen ripaus syksyn tuntua! Valitsimme 5 suosikkiamme Meillä kotona -kauppojen uusimpien tuotteiden joukosta.

Syksyn uutuustuotteet – 5 poimintaa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

1. Uniikit vanerijulisteet

Jos olet pitkään suunnitellut laittavasi seinille julisteita tai tauluja, mutta seinät ammottavat yhä tyhjyyttään, kurkkaa tämä! Plywood Printin kotimaisesta koivuvanerista valmistetut julisteet tuovat kotiin puun lämpöä ja näyttäviä kuvituksia. Taiteilija ja muotoilija Laura Gröndahlin graafinen teos on raikas tulkinta kasvin lehdistä.

Tuote on poistunut valikoimastamme.

2. Hunajaiset kynttilät

Iltojen pimetessä on mukava poltella kynttilöitä kodikkaan tunnelman luomiseksi. Kaurilan Saunan perinteiset mehiläisvahakynttilät valmistetaan 100-prosenttisesta mehiläisvahasta ja värjätään Suomessa saksalaisilla sertifioiduilla kynttiläväreillä. Oliivinvihreä on syksyn trendikkäin retroväri, ja sitä on helppo hivuttaa sisustukseen kynttilöillä, jotka asetellaan rykelmäksi erikorkuisiin kynttilänjalkoihin.

17,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Vanhanajan mehiläisvahakynttilät palavat kauniisti ja valaisevat suurella liekillä täyttäen koko huoneen ihanan hunajaisella tuoksulla.

Mehiläisvahaa on käytetty kynttilöiden valmistamiseen yli 5000 vuotta. Tämä perinteinen kynttilä tuo tullessaan historian havinaa ja palaa erityisen puhtaalla liekillä. Yleisesti ollaan sitä mieltä, että mehiläisvahasta tehdyt kynttilät sopivat parhaiten kaikista kynttilöistä hengitystiesairauksista ja kemikaaliherkkyyksistä kärsiville.

Kaurilan Saunan mehiläisvahakynttilät on tehty puhtaasta 100 % mehiläisvahasta, joka on kerätty EU:n alueelta ja vaha värjätään Suomessa Saksalaisilla sertifioiduilla kynttiläväreillä. Keltainen (natural) kynttilä on värjäämätön.

Edullisimpiin kynttilöihin on monesti sekoitettu hinnan alentamiseksi muita aineita, joten mehiläisvahan alkuperä ja koostumus kannattaa aina tarkistaa.

Mehiläisvahakynttiloitä on hyvä säilyttää viileässä ja valolta suojattuna. Nämä kynttilät sopivat moniin erilaisiin kynttilänjalkoihin, sillä vaha on pehmeää ja muokkautuu helposti. Kynttilän alareunaa kannattaa lämmittää hetken kädessä ja painaa sitten varovasti paikoilleen.

Mehiläisvahakynttilöiden kiiltävyyttä voi tarvittaessa lisätä lämmittämällä niitä varovasti hiustenkuivaajalla.

Mehiläisvaha on ekologinen hunajatuotannon sivutuote ja vaha kerätty mehiläisiä vahingoittamatta.

Pakkauksessa on neljä kynttilää. Ne on valmistettu käsityönä Helsingissä.

Kynttilän koko: halkaisija 22mm ja korkeus 25cm

3. Salonkikelpoinen jatkojohto

Lojuuko kotisi lattioilla pölyisiä jatkojohtoja, joita et saa piilotettua olohuoneen sohvan tai makuuhuoneen sängyn alle? Kotimainen MyNolla on ratkaissut jatkojohto-ongelman valmistamalla pyöreäkulmaisia pistorasioita, joissa on kaunis tammiviiluinen kansi. Skandinaavisen tyylikästä jatkojohtoa kelpaa katsella vaikka työpöydällä.

89,00 €
Kauppias: MyNolla
Toimituskulut: 6,90 €
Toimitusaika: 3–6 arkipäivää
Kuvaus

MyNollan designjatkojohto sopii täydellisesti niin kotiin kuin toimistotiloihin. Se yhdistää minimalistisen muotoilun, harkitun käytännöllisyyden ja ainutlaatuisen tammikannen. Tyylikäs jatkojohto on suunniteltu lisäämään kauneutta ja joustavuutta jokaiseen päivään.

MyNollan designjatkojohto saa sinut katsomaan jatkojohtoja uudessa valossa. Jatkojohdon minimalistinen muotoilu, korkealaatuiset materiaalit ja viimeiseen asti harkittu käytännöllisyys tekevät siitä kodin kauniin yksityiskohdan.

Jatkojohdossa on kolme lapsilukolla suojattua pistorasiaa sekä virtanappi valkoisella LED-valolla, jotta sähkönkäyttöä on entistä helpompaa hallita.

MyNolla-jatkojohto on viimeistelty ja koottu käsityönä. Jatkojohto on tarvittaessa helppo purkaa ja korjata, jotta sen elinkaaresta saadaan mahdollisimman pitkä.

MyNolla-designjatkojohdon tiedot:

 • Suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa.
 • Sähköluokitus: 16A 250V~, Max: 3680W
 • Pistorasiat: 3 x tyyppi F
 • Kaapeli: 2 m (3 x 1,5 mm²)
 • Pistokkeen tyyppi: oikeakulmainen pistoke (CEE7/7)
 • Kaapelin materiaali: PVC
 • Rungon materiaali: PC/ABS
 • Rungon väri: valkoinen
 • Mitat: 212 x 71 x 44 mm
 • Kannen pintamateriaali: tammiviilu
 • Kannen taustamateriaali: HDF

Huomaa, että luonnonmateriaalien käytön vuoksi kannen värissä ja koostumuksessa saattaa esiintyä vaihtelua.

Pakettiin sisältyy:

 • 1 x MyNolla-jatkojohto (valkoinen)
 • 1 x irroitettava kansi (tammiviilu)
 • digitaalinen takuu & käyttöohje.

4. Nasta naulakko

Sutjakka puinen seinänaulakko on kätevä säilytysapuri. Se estää makuuhuoneen tuolin peittymisen vaatekasojen alle: naulakon nuppeihin on helppo ripustaa farkut, paidat ja huivit. Keittiössä viisinuppinen Eco&Pop-naulakko on kuin tehty saksien, siivilöiden ja vispilöiden ripustamiseen.

Tuote on poistunut.

5. Leijaileva lepotuoli

Sohva ei ole ainoa huonekalu, jossa pystyy rentoutumaan päivän päätteeksi. Kattoon ripustettava Lasse-lepotuoli myötäilee kroppaa niin mukavasti, että siinä saattaa nukahtaa alta aikayksiön. Harri Koskisen Parolan Rottingille suunnittelema tuoli on valmistettu kuorimattomasta rottingista, ja se ripustetaan kattokoukkuun tuhdeilla hamppuköysillä. Suositeltava painoraja riipputuolille on 100 kg.

1.414,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Lasse-lepotuoli on vahva ja reilu, ja sen ilme on luotettava myös visuaalisesti. Muotoilijaa Harri Koskisen lähtökohtana oli tehdä riippuva tuoli täydelliseen rentoutumiseen. Lasse-lepotuolit, samoin kuin Lasse-tarjoilupöytä on valmistettu kuorimattomasta rottingista. Filosofia ja tuotelupaus Lassen takana on, että siinä lepäämällä huolet poistuvat. Koskisen mukaan huonekalu itsessään on unelman kaltainen lepotuoli, jonka jonain päivänä haaveilee omistavansa. Ja kun sen sitten saa, on rentoutuminen täydellistä.

Pehmusteeksi Lasse-lepotuoliin sopii oivallisesti pitkä malli Parolan® Lempeä lepopatjasta.

Paino: 17 kg