Peseytymisen ja rentoutumisen rituaalista saat aiempaakin hemmottelevamman yksinkertaisilla viilauksilla.

Rannikon helmi

Puhdistava mutta kuivaa päänahkaa hellivä Tyrnin voima -palashampoo kuljettaa mielikuvissa kallioisiin rannikkomaisemiin. Parabeeniton, sulfaatiton, alkoholiton ja silikoniton shampoo sisältää muun muassa tyrniöljyä, arganöljyä, jojobaöljyä, omenaviinietikkaa, valkosavea ja sitruunamyrtin eteeristä öljyä.

Riittoisan palashampoon käyttäminen on helppoa – hiero palaa päänahkaan pyörivin liikkein hyvin vaahdottaen ja anna vaikuttaa hetki. Tämän jälkeen huuhtele shampoo tavallisen tapaan pois.

19,95 €
Kauppias: Metsä/Skogen
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Tyrnin voima -shampoopala on suunniteltu kuiville hiuksille ja hiuspohjalle.

Metsä/Skogenin shampoopalan raaka-aineena on käytetty laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kookosöljypohjaisia ainesosia, tyrniöljyä, arganöljyä, jojobaöljyä ja omenaviinietikkaa sekä valkosavea. Shampoopala saa raikkaan tuoksunsa aidosta sitruunamyrtin eteerisestä öljystä.

Shampoopalan käyttö on helppoa: hiero shampoopalaa pyörivin liikkein, kunnes hiukset ovat hyvin vaahtoutuneet ja anna vaikuttaa hetki. Lopuksi huuhtele hiukset. Tämä palashampoo hoitaa hiuksia ja on täysin tahmaamaton. Tarvittaessa voit käyttää hoitoainepalaa.

Shampoopalan tuotetiedot:

  • Metsä/Skogenin tuotteet valmistetaan kotimaassa käsityönä yhdessä suomalaisen pientuottajan kanssa. Tuotteet ammentavat suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja ovat toteutettu rakkaudella ihmisiä sekä luontoa kunnioittaen.
  • Ainesosat: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Guarkumi), Carcinia Indica Seed Butter (Kokumvoi), Pyrus Malus Ferment Filtrate (Omenaviinietikka), Hippophae Rhamnoides (Tyrniöljy), Argania Spinosa (Arganöljy), Simmondsia Chinesis (Luomu Jojobaöljy), Kaolin (Valkosavi), Curcuma Longa (Kurkuma), Backhousia Citriodora Leaf Oil (Eteerinen Sitruunamyrttiöljy), Calendula Offinalis (Kehäkukka).

Helli hajuaistia

Niinkin nerokasta asiaa kuin saunaa on vaikea parannella, mutta löylytuoksu onnistuu siinä. Tiputa löylyveteen muutama tippa metsältä tuoksuvaa eteeristä öljyä ja anna kiukaan laulaa – lopputuloksena on saunahetki, joka hellii myös hajuaistia. Metsäinen tuoksu sopii myös kaikkialle muuallekin kotiin käytettäväksi. Tuoksuihin intohimoisesti suhtautuvat voivat käyttää eteeristä öljyä vaikka diffuuserissa.

19,95 €
Kauppias: Metsä/Skogen
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

100 % eteerinen öljyseos. Metsä/Skogenin tuoksu tuo suomalaisen havumetsän kotiisi. Raikas ja erittäin luonnonmukainen tuoksu, joka sopii moneen käyttöön. Metsäinen tuoksu raikastaa kotia ja rauhoittaa mieltä.

Tuoksuöljyn tuotetiedot:

  • Käyttöohje: Sähkökäyttöiseen diffuuseriin 3-5 tippaa noin desilitraan vettä. Tuoksu sopii täydellisesti käytettäväksi myös löylytuoksuna.
  • Ainesosat: Albies Alba, Pinus Sylvesteris, Juniperis Communis, Lavandula Angustifolia, Citrus Auratifolia.
  • Varoitus: Helposti syttyvää. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion.

Ruoto suoraksi

Saunatyynyt ovat usein pieniä, mutta tässä Metsä/Skogenin saunatyynyssä riittää kokoa! Maija Louekarin suunnittelemalla kuosilla koristellun, 45 x 60 senttimetrin kokoisen saunatyynyn kangas on valmistettu pellavasta ja puuvillasta. Sisällä on pölyämätöntä ja paloturvallista Ecosoft-kierrätyskuitua, jolle kelpaa painaa pää lempeissä löylyissä.

44,95 €
Kauppias: Metsä/Skogen
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Maija Louekarin herkän kuosin koristama tyyny kutsuu painamaan päänsä pehmeään materiaaliin – aivan kuin olisi sammalmättään syleilyssä.

Kun mieli kaipaa rauhaa, löytyy suomalaisen turvasatama usein joko metsästä tai saunasta. Molemmissa paikoissa piilee samalaista meditatiivista taikaa – puiden humina ja kiukaan räsähtely valavat mieleen tyyneyttä ja muistuttavat pysähtymisen merkityksestä. Louekarin kuosi yhdistää nämä rauhan tyyssijät toisiinsa tuomalla metsän saunaan.

Iso saunatyyny on muhkeudessaan ylellinen. Suomessa valmistetun saunatyynyn materiaali on 50 % pellavaa ja 50 % puuvillaa. Saunatyynyn sisus on turvallista, pölyämätöntä ja paloturvallista Ecosoft-kierrätyskuitua. Tuotteen koko on 45 x 60 cm.

Pehmeästi puhdasta

Kuten Tyrnin voima -shampoopala, myös Kanervankukka-saippuapala pesee hellästi. Oliivi-, kookos-, sekä hamppuöljyllä ja sheavoilla rikastettu saippua hoitaa vartalon ihoa, ja saippua saa ihanan tuoksunsa kanervan kukista, setristä, fenkolista ja eukalyptuksesta. Kanervankukka-saippuapala sekä muutkin Metsä/Skogenin tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä.

16,95 €
Kauppias: Metsä/Skogen
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Metsä/Skogenin saippuapala soveltuu kaikille ihotyypeille, puhdistaen ja pessen koko vartalon hellästi. Saippuapalan käyttö on ihosi ja luonnon kannalta paras valinta. Saippuapalat sisältävät ainoastaan luonnonkosmetiikan raaka-aineita ja hoitavia ainesosia.

Saippuapala sisältää oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä, luomu sheavoita sekä Himalajan ruususuolaa, joka on saippuassa liuenneessa muodossa. Tuoksuina käytetään vain aitoja eteerisiä öljyjä.

Saippuapalan tuotetiedot:

  • Metsä/Skogenin tuotteet valmistetaan kotimaassa käsityönä yhdessä suomalaisen pientuottajan kanssa. Tuotteet ammentavat suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja ovat toteutettu rakkaudella ihmisiä sekä luontoa kunnioittaen.
  • Ainesosat: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Sodium Hempseedate (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua, Sodium Chloride (Himalajan ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti), Calluna Vulgaris (Kanervan Kukat), Cedarwood Oil Virginian (Eteerinen Setriöljy), Foeniculum Vulgare (Eteerinen Fenkolilöljy), Eucalyptus Smithii (Eteerinen Eykalyptusöljy).

Pellavaa pyllyn alle

Laudeliinaa ei kannata ylenkatsoa kodin tai mökin saunassa, sillä istuinmukavuuden ja kauneuden lisäksi laudeliina toimii puskurina hien ja puun välillä. Kokonaan luonnonkuiduista valmistettu Metsä/Skogenin laudeliina on helppo heittää pesuun, minkä jälkeen lauteilla kelpaa lekotella vaikka suuren saunatyynyn kera.

59,95 €
Kauppias: Metsä/Skogen
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Maija Louekarin ainutlaatuinen kuosi pääsee kauniisti oikeuksiinsa pitkässä laudeliinassa, joka vie mielen kesäisen metsän tyyneyteen.

Metsä ja sauna toimivat pettämättöminä lääkkeinä arjen kiireisiin – molempien uumenissa mieli puhdistuu meditatiivisella tavalla. Metsä/Skogenin laudeliinassa yhdistyvät suomalaisen mäntymetsän herkkä kauneus ja laadukkaat, kestävät materiaalit.

Suomessa valmistetun laudeliinan materiaali on 50 % pellavaa ja 50 % puuvillaa. Tuotteen koko on 160 x 45 cm.

Tutustu Metsä/Skogenin koko valikoimaan!