Ihonhoito voi olla hyvinkin yksinkertaista. Verkkokauppapäällikkö Emmi kokeili Metsä/Skogenin koivu-suolakuorintaa, joka jätti vartalon ihosta kirkkaan ja kosteutetun päiväkausiksi.

Laadukkailla ja hellävaraisilla tuotteilla kuorinta parhaimmillaan hoivaa ihoa. Näin toimii esimerkiksi Metsä/Skogenin koivu-suolakuorinta – sen reseptiikassa on käytetty erilaisia öljyjä ja ja Himalajan ruususuolan kiteitä, jotka voi jättää iholle sulamaan löylyissä. Tuote poistaa kuollutta ihosolukkoa ja paljastaa alta hehkuvan sekä pehmeän ihon.

Verkkokauppapäällikkömme Emmi laittoi Metsä/Skogenin koivu-suolakuorinnan testiin. Tätä hän tuumasi!

”Ihoni on kuiva ja rakastaa kuorintaa – lisäksi olen hieman laiska käyttämään kosteusvoidetta vartalolla. Tämän vuoksi Metsä/Skogenin koivu-suolakuorinnan testaaminen kiinnosti minua.

Tuote toi kesäisten löylyjen ja mökkisaunan tunnelmaa kotikylppäriin. Helposti levittyvän, kiinteähkön kuorinnan suolakiteet olivat isoja, joten niiden vaikutuksen todella huomasi iholla. Tuotteen sisältämän sheavoin sekä kookos- ja manteliöljyjen ansiosta ihoni tuntui kuorinnan jälkeen paitsi pehmeältä myös kosteutetulta – aivan kuin ihon olisi jo peseytymisen aikana sivellyt voiteella tai ihoöljyllä. Kuorinta tuoksuu metsältä ja sitruunalta, ja tuotteessa on mukana aitoja koivunlehtiä.

Tämä hellivä suolakuorinta oli todellinen 2-in-1-ratkaisu vartalon ihonhoitoon. Käytin tuotetta viikonloppuna, ja vielä seuraavallakin viikolla sääreni tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta.”

Näin käytät koivu-suolakuorintaa:

  1. Voit käyttää suolakuorintaa saunassa tai suihkussa.
  2. Hiero tuotetta ihollesi pyörivin liikkein. Jos olet saunassa, anna suolakiteiden sulaa ihollesi ja rentoudu!
  3. Vältä silmien aluetta. Suosittelemme koivu-suolakuorinnan käyttöä erityisesti vartalolle.
  4. Huuhtele kuorinta iholtasi tavalliseen tapaan vedellä.

Nappaa koivu-suolakuorinta tästä

26,95 €
Kauppias: Metsä/Skogen
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Metsä/Skogenin hurmaavan tuoksuinen suolakuorinta kuorii ihosi lempeän pehmeäksi. Suomessa valmistettu suolakuorinta sisältää Himalajan ruususuolaa, sheavoita, kookosöljyä ja manteliöljyä. Suolakuorinnan laadukkaat öljyt ja raaka-aineet hoitavat ihoa ja tekevät siitä erityisen miellyttävän tuntuisen.

Ota suolakuorinta mukaasi saunaan ja kuori sillä koko vartalosi saunan lauteilla kevyin pyörivin liikkein. Varothan silmien aluetta, sillä suola kirvelee joutuessaan silmiin. Koe aitojen eteeristen öljyjen vaikutus ja anna suolakiteiden sulaa saunan lämmössä ihollasi. Tämän jälkeen huuhtele ylimääräiset öljyt sekä suola iholtasi suihkussa.

Kaikkia aisteja hellivä suolakuorinta varmistaa hemmottelevan pesurituaalin koko perheelle. Metsä/Skogenin tuotteiden tarinoiden takana on upeita kotimaisia pientuottajia, joiden kädenjälki näkyy ja tuntuu heidän tuotteissaan.

Suolakuorinnan käyttöohje:

  1. Kastele iho.
  2. Hiero suolakuorinta iholle suihkussa tai saunan lauteilla ja nauti. Saunan lämmössä suolakiteet sulavat iholle ja aromaattiset, eteeriset öljyt virkistävät mieltä.
  3. Huuhtele kuorinta vedellä.

Suolakuorinnan tuotetiedot:

  • Ainesosat: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Coconut Oil (kookosöljy), Butyrospermum Parkkii Butter (Luomu Sheavoi), Glyserin (Glyseriini), Prunus Amygdalus Oil (Manteliöljy), Sucrose Laurate (Sukroosilauraatti), Pinus Sylvestris Leaf Oil (Eteerinen Mäntyöljy), Abies Sibirica Oil (Eteerinen Kuusiöljy), Juniperus Communis Fruit Extract (Eteerinen Katajaöljy), Cirtus Medica Limonum (Eteerinen Sitruunaöljy), Glucono Lactone / Sodium Benzoate (Säilöntäaine), Betula Alba Leaf (Koivunlehti) *Citral, *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Tutustu Metsä/Skogenin koko valikoimaan!