52 reseptiä, 16 kiinnostavaa raaka-ainetta ja 4 vuodenaikaa! Uusi erikoislehti Satokausi-keittokirja kokoaa yhteen sesonkien parhaat maut ja kasvikset. Osta omasi ilman toimituskuluja Meillä kotona -kaupoista!

Satokausi-keittokirjan resepteillä lisäät kasviksia arkeesi juuri silloin, kun ne ovat parhaimmillaan. Satokausi- ja sesonkiajattelusta ammentava reseptikokoelma yhdistää Maku-lehden ja Kotivinkin suosikkiohjeet yhteen ja samaan herkulliseen pakettiin. 

Satokausi-keittokirja on jaoteltu vuodenaikojen mukaan neljään eri osioon: kevääseen, kesään, syksyyn sekä talveen. Resepteissä keskitytään kasviksiin, mutta osa ohjeista sisältää lihaa tai kalaa, osa taas on täysin vegaanisia. Mukana on sekä suolaisia että makeita reseptejä niin ruoanlaittoon kuin leivontaan.

Saat erikoislehden mukana myös suositun Satokausikalenterin miniversion, jonka avustuksella opit valitsemaan keittiöösi satokauden parhaita hedelmiä ja vihanneksia.

Tilaa Satokausi-keittokirja tästä

11,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

84-sivuinen erikoislehti Satokausi-keittokirja vinkkaa mitä ja mistä juuri nyt kannattaa kokata! Lehdestä löydät Maku-lehden ja Kotivinkin suosikkireseptit yksissä kansissa.

Vuodenaikojen ja eri sesonkien kasvisten mukaan jaoteltu erikoislehti antaa inspiraatiota ja helpottaa viikon ruokalistan suunnittelua. Pääroolissa ovat kasvikset, mutta joissakin resepteissä käytetään myös lihaa ja kalaa. Osa ohjeista on täysin vegaanisia. Ruokaohjeiden lisäksi mukana on suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Ruokalehdestä löydät suositun Satokausikalenterin miniversion. Sen avulla otat haltuun eri vuodenaikojen hedelmät, marjat, sienet, vihannekset ja juurekset.

      Kurkkaa myös nämä!