Laadukkaat tarvikkeet saavat pullan leipomisen tuntumaan silkalta terapialta! Poimimme valikoimastamme parhaat tuotteet ja apuvälineet, joilla teet täydelliset pullat kahvipöytään ja muihin herkkuhetkiin.

Pullan leipominen: 7 poimintaa

1. Leipojalle suunniteltu kulho

HEIROLin laadukkaassa, lähes viiden litran teräskulhossa saa vaivattua isommankin pullataikinan. Kulhon sisällä on mittaviivasto aineksien lisäämistä helpottamaan. Ja mikä parasta: kulhon reunauloke helpottaa kiinnipitämistä vatkatessa!

2. Perusvälineet valitaan huolella

Tarvitset laadukkaan vispilän paitsi leipomiseen myös esimerkiksi kastikkeiden valmistamiseen. HEIROL Steely -sarjan metallivispilän voi sujauttaa tiskikoneeseen käytön jälkeen.

3. Tarjoiluunkin sopiva mitta

Klassisesti muotoiltu mittakulho on niin kaunis, että se sopii jopa tarjoiluun. Yhdellä reilun kokoisella mitalla pärjäät keittiössä mainiosti, etkä tarvitse useita erikokoisia mittoja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mitta on myös lähes ikuinen.

4. Leivonta-alustojen voittamaton moniottelija

Nyt on käsissä leipurin unelma! Silikoninen leivonta-alusta senttimetrimittoineen ja sabluunakuvioineen helpottaa pullan pyöritystä ja toimii samalla myös kestoleivinpaperina. Alusta soveltuu myös mikroon tai pakastimeen. Koko 40 x 60 cm.

5. Justiina jää kakkoseksi

Nyt on koreaa! Samppanjan sävyisen Premium Baking -sarjan kaulimen pintaan ei taikinat tartu. Laadukas laakerointi tekee kaulimisesta vaivatonta.

6. Nuolija, leipurin rakas ystävä

Nuolija on niin monikäyttöinen väline keittiössä, että siihen kannattaa todella panostaa. Kulhojen kaapimisen lisäksi voit sekoittaa sen avulla paksumpaa taikinaa, johon vispilä jo tarttuu ikävästi kiinni. Steely-sarjan nuolija on ruostumatonta terästä.

7. Viimeistele sutaisemalla

Kun olet kohottanut kauniit pullat liinan alla, on aika työntää ne uuniin. Sitä ennen ne sivellään munalla, jotta pinnasta tulee paistuneena kauniin kiiltävä. Perinteisen pyöreän ja puisen pullasudin avulla levität vatkatun munan helposti. Älä unohda ripotella päälle raesokeria tai mantelilastuja!

14.02.2023