Laadukkaat tarvikkeet saavat pullan leipomisen tuntumaan silkalta terapialta! Poimimme valikoimastamme parhaat tuotteet ja apuvälineet, joilla teet täydelliset pullat kahvipöytään ja muihin herkkuhetkiin. 

Pullan leipominen: 7 poimintaa

1. Leipojalle suunniteltu kulho

HEIROLin laadukkaassa, lähes viiden litran teräskulhossa saa vaivattua isommankin pullataikinan. Kulhon sisällä on mittaviivasto aineksien lisäämistä helpottamaan. Ja mikä parasta: kulhon reunauloke helpottaa kiinnipitämistä vatkatessa!

32,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Heirol Pro -sarjan vatkauskulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tyylikäs vatkauskulho kestää kovemmassakin käytössä. Kulhon reunassa oleva uloke takaa pitävän otteen vatkatessa. Kulhon sisäpuolella mitta-asteikko.

2. Perusvälineet valitaan huolella

Tarvitset laadukkaan vispilän paitsi leipomiseen myös esimerkiksi kastikkeiden valmistamiseen. HEIROL Steely -sarjan metallivispilän voi sujauttaa tiskikoneeseen käytön jälkeen.

13,95 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Heirol Steely -sarjan laadukas vispilä on joka kodin peruskeittiöväline. Teräksinen vatkain on helppo puhdistaa.

3. Tarjoiluunkin sopiva mitta

Klassisesti muotoiltu mittakulho on niin kaunis, että se sopii jopa tarjoiluun. Yhdellä reilun kokoisella mitalla pärjäät keittiössä mainiosti, etkä tarvitse useita erikokoisia mittoja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mitta on myös lähes ikuinen.

9,95 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 5 desilitran vetoinen tyylikäs mittakuppi tarkkaan leivontaa ja ruoanlaittoon. Kauniit mittakupit sopivat myös ruoan tai mausteiden esillepanoon ja tarjoiluun.

4. Leivonta-alustojen voittamaton moniottelija

Nyt on käsissä leipurin unelma! Silikoninen leivonta-alusta senttimetrimittoineen ja sabluunakuvioineen helpottaa pullan pyöritystä ja toimii samalla myös kestoleivinpaperina. Alusta soveltuu myös mikroon tai pakastimeen. Koko 40 x 60 cm.

29,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Laadukas ja paksu leivonta-alusta pysyy hyvin paikoillaan ja tekee leipomisesta vaivatonta!

Tarttumaton silikonipinta ja alustaan painetut senttimetrimitat sekä pyöreät sabluunat helpottavat kaulimista ja leivonnaisten koristelua. Suuri leivonta-alusta on helppo säilyttää rullattuna.

Soveltuu uuniin, voit paistaa leivonnaiset suoraan alustan päällä! Soveltuu myös mikroon tai pakastimeen. Suosittelemme käsinpesua.

Koko: 60 x 40 cm
Materiaali: silikoni
Käyttölämpötila: -40 ºC – 230 ºC

5. Justiina jää kakkoseksi

Nyt on koreaa! Samppanjan sävyisen Premium Baking -sarjan kaulimen pintaan ei taikinat tartu. Laadukas laakerointi tekee kaulimisesta vaivatonta.

19,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaulimen tarttumaton pinnoite estää taikinan tarttumisen kaulimeen, ja laadukas laakerointi tekee kaulimisesta vaivatonta.

6. Nuolija, leipurin rakas ystävä

Nuolija on niin monikäyttöinen väline keittiössä, että siihen kannattaa todella panostaa. Kulhojen kaapimisen lisäksi voit sekoittaa sen avulla paksumpaa taikinaa, johon vispilä jo tarttuu ikävästi kiinni. Steely-sarjan nuolija on ruostumatonta terästä.

16,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Heirol Steely -sarjan laadukas silikonipäinen nuolija ruostumatonta terästä.

7. Viimeistele sutaisemalla

Kun olet kohottanut kauniit pullat liinan alla, on aika työntää ne uuniin. Sitä ennen ne sivellään munalla, jotta pinnasta tulee paistuneena kauniin kiiltävä. Perinteisen pyöreän ja puisen pullasudin avulla levität vatkatun munan helposti. Älä unohda ripotella päälle raesokeria tai mantelilastuja!

Tuote on poistunut.