Osasitko kuvitella, että ihastut tiskiharjaan, ylpeilet sievästä kenkälusikasta ja jätät jatkojohdon tahallaan näkösälle?

1. Jatkojohto, jatkoon!

MyNolla Strip -jatkojohdot saapuvat johtoviidakon selvitykseen tyylikkäinä kuin ratsuväki. Pähkinäviilua oleva pinta tuo kaivattua lämpöä sisustukseen niin kotona kuin toimistolla. Kolme F-tyypin pistorasiaa ja virtakytkin.

89,00 €
Kauppias: MyNolla
Toimituskulut: 6,90 €
Toimitusaika: 3–6 arkipäivää
Kuvaus

MyNollan designjatkojohto yhdistää minimalistisen muotoilun, harkitun käytännöllisyyden ja ainutlaatuisen pähkinäkannen. Se on suunniteltu lisäämään ylellisyyttä ja joustavuutta jokaiseen päivään.

MyNollan designjatkojohto saa sinut katsomaan jatkojohtoja uudessa valossa. Jatkojohdon minimalistinen muotoilu, korkealaatuiset materiaalit ja viimeiseen asti harkittu käytännöllisyys tekevät siitä kodin kauniin yksityiskohdan.

Jatkojohdossa on kolme lapsilukolla suojattua pistorasiaa sekä virtanappi valkoisella LED-valolla, jotta sähkönkäyttöä on entistä helpompaa hallita.

MyNolla-jatkojohto on viimeistelty ja koottu käsityönä. Jatkojohto on tarvittaessa helppo purkaa ja korjata, jotta sen elinkaaresta saadaan mahdollisimman pitkä.

MyNolla-designjatkojohdon tiedot:

 • Suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa.
 • Sähköluokitus: 16A 250V~, Max: 3680W
 • Pistorasiat: 3 x tyyppi F
 • Kaapeli: 2 m (3 x 1,5 mm²)
 • Pistokkeen tyyppi: oikeakulmainen pistoke (CEE7/7)
 • Kaapelin materiaali: PVC
 • Rungon materiaali: PC/ABS
 • Rungon väri: valkoinen
 • Mitat: 212 x 71 x 44 mm
 • Kannen pintamateriaali: pähkinäviilu
 • Kannen taustamateriaali: HDF

Huomaa, että luonnonmateriaalien käytön vuoksi pähkinäviilukannen värissä ja koostumuksessa saattaa esiintyä vaihtelua.

Pakettiin sisältyy:

 • 1 x MyNolla-jatkojohto (valkoinen)
 • 1 x irroitettava kansi (pähkinäviilu)
 • digitaalinen takuu & käyttöohje.

2. Kylpylä tiskeille

Kun muotoiluun on kiinnitetty huomiota, myös tiskiainepullosta tulee kaunis käyttöesine. SEES Companyn tiskiaine-sprayn suihkepullo on tyylikkään vähäeleinen, ja tuotetta on aidosti ilo käyttää. Älä siis ylläty, jos haluat nauttia santsikupin uudesta mukista vain jotta saisit pitää pienen tiskihetken.

17,90 €
Kauppias: SEES Company
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

SEES Tiskiaine-spray No. 1 Veriappelsiini on helppokäyttöinen ja ylellinen tiskiaine, joka sopii myös keittiön pintojen ja ruokapöydän puhdistamiseen ilman turhia kemikaaleja.

Veriappelsiinin tuoksun sanotaan rauhoittavan ja rentouttavan mutta samalla myös elävöittävän mielialaa. Käsitiskiaineen hedelmäinen ja raikas tuoksu tulee aidosta veriappelsiinin eteerisestä öljystä.

Suihkutettava käsitiskiaine tekee tiskaamisesta helppoa ja nopeaa. Vaahtoava koostumus puhdistaa rasvan ja ruokajäämät tehokkaasti, mutta huuhtoutuu helposti pois tehden astioista puhtaita ja kirkkaita.

Biohajoava, ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita. Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 500 ml

3. Huivit hunningolla?

Oletko huomannut, että hattuhylly tai edes lipaston laatikko ei riitä huivien ja sormikkaiden siistiin säilytykseen – eikä ainakaan lapsiperheessä? Annansilmät-Aitan tyylikäs, kosteutta ja nopeita käänteitä kestävä Cube-kori on valmistettu ekopäreestä punomalla. Sangat ovat nahkaa. Palauta siistit pinnat ja aamujen rauha hankkimalla tämä!

33,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaunis sisutuskori säilytykseen. Käsin punotun korin materiaalina on kestävä ja kevyt ekopäre. Sangat ovat nahkaa. Koko n. 22 x 22 x 22 cm.

4. Tiskialtaan tummatukka

Jokapäiväisiin hommin jotenkin turtuu helposti, eikä enää osaa ajatella niiden tekemistä toisin. Kuulostaako tutulta? Nappaa käyttöösi Annansilmät-Aitan musta tiskiharja, ja astianpesu muuttuu taas iloksi, myös tyylisilmällesi. Harjakset on tehty hevosenjouhesta. Pituus 28 cm.

15,95 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Tyylikäs, musta astiaharja aidosta hevosenjouhesta. Annansilmät-tuote. Pituus 28 cm.

5. Kun päiväsi on täynnä löytöjä

Kestävä, pestävä, reilu ja pieneen tilaan taiteltava pellavakassi pelastaa sinut aina, kun päivän aikana mukaasi kertyy ylimääräistä kannettavaa. Kivipestyn pellavan pinta on hempeän roosa, ja siinä on pitkät kantohihnat. Kassiosan koko 54 x 59 cm.

Tuote on poistunut.