Osasitko kuvitella, että ihastut tiskiharjaan, ylpeilet sievästä kenkälusikasta ja jätät jatkojohdon tahallaan näkösälle?

1. Jatkojohto, jatkoon!

MyNolla Strip -jatkojohdot saapuvat johtoviidakon selvitykseen tyylikkäinä kuin ratsuväki. Pähkinäviilua oleva pinta tuo kaivattua lämpöä sisustukseen niin kotona kuin toimistolla. Kolme F-tyypin pistorasiaa ja virtakytkin.

2. Kylpylä tiskeille

Kun muotoiluun on kiinnitetty huomiota, myös tiskiainepullosta tulee kaunis käyttöesine. SEES Companyn tiskiaine-sprayn suihkepullo on tyylikkään vähäeleinen, ja tuotetta on aidosti ilo käyttää. Älä siis ylläty, jos haluat nauttia santsikupin uudesta mukista vain jotta saisit pitää pienen tiskihetken.

3. Huivit hunningolla?

Oletko huomannut, että hattuhylly tai edes lipaston laatikko ei riitä huivien ja sormikkaiden siistiin säilytykseen – eikä ainakaan lapsiperheessä? Annansilmät-Aitan tyylikäs, kosteutta ja nopeita käänteitä kestävä Cube-kori on valmistettu ekopäreestä punomalla. Sangat ovat nahkaa. Palauta siistit pinnat ja aamujen rauha hankkimalla tämä!

4. Tiskialtaan tummatukka

Jokapäiväisiin hommin jotenkin turtuu helposti, eikä enää osaa ajatella niiden tekemistä toisin. Kuulostaako tutulta? Nappaa käyttöösi Annansilmät-Aitan musta tiskiharja, ja astianpesu muuttuu taas iloksi, myös tyylisilmällesi. Harjakset on tehty hevosenjouhesta. Pituus 28 cm.

5. Kun päiväsi on täynnä löytöjä

Kestävä, pestävä, reilu ja pieneen tilaan taiteltava pellavakassi pelastaa sinut aina, kun päivän aikana mukaasi kertyy ylimääräistä kannettavaa. Kivipestyn pellavan pinta on hempeän roosa, ja siinä on pitkät kantohihnat. Kassiosan koko 54 x 59 cm.

29.12.2022