Everyday Designin tuotteet tuovat kierrätyspisteelle pitkäaikaista säilytyksen iloa. Uudet pestävät paperikassit on suunniteltu yhdisteltäviksi niihin sopiviin telinemalleihin.

Vauhdikkaassa arjessa kierrätyspisteelläkään ei voi välttyä pieniltä roiskeilta tai tahroilta. Siksi on hyvä valita lajitteluun kestävät ja pestävät kassit, jotka pysyvät siistin näköisinä kovasta käytöstä huolimatta!

Everyday Designin upouusi pestävä paperikassi on valmistettu 70 % paperikuidusta ja 30 % lateksista. Kassin voi pestä helposti käsin, ja se kuivuu nopeasti, jo muutamassa tunnissa. Pesu onnistuu myös koneessa, mutta kuluttaa kassia käsipesua enemmän, mikä vaikuttaa myös sen käyttöikään.

Pestävä paperikassi tarjoaa toimivan ratkaisun paitsi erilaisten tavaroiden kierrättämiseen ja lajitteluun myös ostosten kuljettamiseen ja yleiseen säilyttämiseen. Paperikassi on kätevä esimerkiksi kauppakassina: menomatkalla kassissa kulkevat vaikkapa panttipullot, paluumatkalla ostokset.

HELSINKI – jokaiseen kotiin sopiva säilytin

Tyylikäs ja kompakti HELSINKI-kassitelinemalli sujahtaa kapean muotoilun ansiosta pieneenkin tilaan. Useammasta telineestä ja kassista voit rakentaa täydellisen, juuri omaan kotiin ja sen neliöihin sopivan kierrätyspisteen. HELSINKI-telineen leveys on 32 cm, syvyys 19 cm ja korkeus 55 cm. Telineeseen sopiva kassi on 35 cm leveä, 19 cm syvä sekä 45 cm korkea.

Tuote on poistunut.

TURKU XL – säilytin kovaan käyttöön

Suurikokoisempi TURKU XL -teline pystyy nielaisemaan ison määrän kierrätettäviä pulloja tai kookkaampia pahviroskia – tai miksei vaikkapa olohuoneen vallanneen leluvuoren. Se onkin passeli säilytin vaativaan käyttöön sekä suurempien perheiden tarpeisiin. Kassiteline on 70 cm korkea, 34,5 cm leveä ja 29 cm syvä. Kassin vastaavat mitat ovat 57 cm, 38 cm ja 23 cm.

Tuote on poistunut.

LAHTI – pieni mutta pippurinen

Näpsäkkä LAHTI-teline on malliltaan matala, minkä ansiosta säilyttimen voi nostaa vaikkapa työpöydälle tai keittiön tasolle. Pienestä koostaan huolimatta LAHTI-malli on tehokas kaaoksen kesyttäjä. Kassiteline on 25 cm leveä, 25 cm syvä ja 35 cm korkea. Säilytyskassin leveys on 36 cm, syvyys 19 cm ja korkeus 27 cm.

Tuote on poistunut.

Tutustu Everyday Designin koko valikoimaan täällä!