Pyykkietikka pesee huuhteluaineen mennen tullen! Tutustu yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen ihmeaineeseen.

Pyykinpesulla on vaatehuollon kannalta hillittömän suuri rooli. Oikealla pesulämpötilalla ja -ohjelmalla varmistetaan se, että vaate ei mene pilalle, mutta huolella valituilla pesuaineilla pidennetään tekstiilin käyttöikää. Biohajoava pyykkietikka on hyvä valinta huuhteluainelokeroon niin pyykin kuin itse pesukoneenkin kannalta.

Pyykkietikkaa käytetään täysin kuten tavallista huuhteluainetta, mutta pyykkietikalla on useampia hyödyllisiä vaikutuksia: siinä missä tavallinen huuhteluaine saattaa lisätä vain tuoksun tekstiiliin, pyykkietikka pitää pesukoneen raikkaana ja poistaa saostumia koneen putkistosta. Jokainen pyykkietikalla huuhdeltu koneellinen hoitaa myös pesukonetta!

Pyykkietikka huoltaa myös tekstiilejä monipuolisemmin kuin tavallinen huuhteluaine. Sitä voi käyttää herkillekin luonnonkuiduille – esimerkiksi silkki hyötyy pyykkietikan sähköistymistä vähentävästä vaikutuksesta, ja villan kuidut pysyvät raikkaina pyykkietikan avulla. Pyykkietikkahuuhtelu suojaa valkoisia tekstiilejä kellastumiselta ja poistaa treenivaatteista hajut matalammassa lämpötilassa.

Pyykkietikka on huuhteluaine, mutta paljon muutakin. Se samanaikaisesti hoitaa tekstiilien kuituja, tekee vaatteista pehmoisia, kirkastaa värejä, poistaa hajuja, pitää pyykinpesukoneen puhtaana ja on kaiken kukkuraksi biohajoavaa. Vähemmän on totisesti enemmän.

Osta pyykkietikat tästä

Candle Light Storyn pientuotantona Suomessa valmistettu pyykkietikka hajustetaan tuoksuöljyllä tai eteerisillä öljyillä. Pyykkietikasta ei jää vaatteisiin etikan hajua, vaan mieto ja miellyttävä tuoksu – valitse suosikkisi seitsemästä ihanasta vaihtoehdosta.

SEES Companyn Suomessa käsin valmistettu pyykkietikka sopii myös sekä kirjo- että valkopyykille. Raikkaat ja korkealaatuiset tuoksuvaihtoehdot kuljettavat nuuhkijan Italian rannikolle, Ranskan maaseudulle ja kotoisaan mäntymetsään.

15.01.2024