Pyykkietikka pesee huuhteluaineen mennen tullen! Tutustu yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen ihmeaineeseen.

Pyykinpesulla on vaatehuollon kannalta hillittömän suuri rooli. Oikealla pesulämpötilalla ja -ohjelmalla varmistetaan se, että vaate ei mene pilalle, mutta huolella valituilla pesuaineilla pidennetään tekstiilin käyttöikää. Biohajoava pyykkietikka on hyvä valinta huuhteluainelokeroon niin pyykin kuin itse pesukoneenkin kannalta.

Pyykkietikkaa käytetään täysin kuten tavallista huuhteluainetta, mutta pyykkietikalla on useampia hyödyllisiä vaikutuksia: siinä missä tavallinen huuhteluaine saattaa lisätä vain tuoksun tekstiiliin, pyykkietikka pitää pesukoneen raikkaana ja poistaa saostumia koneen putkistosta. Jokainen pyykkietikalla huuhdeltu koneellinen hoitaa myös pesukonetta!

Pyykkietikka huoltaa myös tekstiilejä monipuolisemmin kuin tavallinen huuhteluaine. Sitä voi käyttää herkillekin luonnonkuiduille – esimerkiksi silkki hyötyy pyykkietikan sähköistymistä vähentävästä vaikutuksesta, ja villan kuidut pysyvät raikkaina pyykkietikan avulla. Pyykkietikkahuuhtelu suojaa valkoisia tekstiilejä kellastumiselta ja poistaa treenivaatteista hajut matalammassa lämpötilassa.

Pyykkietikka on huuhteluaine, mutta paljon muutakin. Se samanaikaisesti hoitaa tekstiilien kuituja, tekee vaatteista pehmoisia, kirkastaa värejä, poistaa hajuja, pitää pyykinpesukoneen puhtaana ja on kaiken kukkuraksi biohajoavaa. Vähemmän on totisesti enemmän.

Osta pyykkietikat tästä

Candle Light Storyn pientuotantona Suomessa valmistettu pyykkietikka hajustetaan tuoksuöljyllä tai eteerisillä öljyillä. Pyykkietikasta ei jää vaatteisiin etikan hajua, vaan mieto ja miellyttävä tuoksu – valitse suosikkisi seitsemästä ihanasta vaihtoehdosta.

13,90 €
Kauppias: Candle Light Story
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää 
Kuvaus

Candle Light Storyn helppokäyttöiset ja riittoisat pyykkietikat hurmaavat tuoksullaan. Pyykkietikka raikastaa ja hellii pyykkiä hoitaen tekstiilien kuituja. Voidaan käyttää myös elastaania sisältäville tekstiileille, kuten treenivaatteille. Soveltuu käytettäväksi myös luonnonkuiduille. Pyykkietikka puhdistaa myös pyykkikonettasi saostumista.

Pyykkietikka on luonnollinen ja ekologinen vaihtoehto huuhteluaineille ja se myös tekee paljon enemmän kuin pelkkä huuhteluaine. Sitä voidaan esimerkiksi käyttää materiaaleille, joille perinteinen huuhteluaine ei sovellu, kuten villa, silkki, tekniset vaatteet ja elastaani. Pyykkietikalla saat siis jopa treenivaatteista hienhajun pois matalissakin lämpötiloissa.

Tekstiileihin ei jää etikan hajua, vaan mieto ja miellyttävä tuoksu valitsemasi tuoksun mukaan. Candle Light Storyn pyykkietikka on biohajoava tuote ja se valmistetaan pientuotantona Suomessa. Pakkausmateriaali on kierrätettävää PET-muovia.

Pyykkietikan ominaisuudet:

  • pehmentää pyykkiä
  • kirkastaa tekstiilien värejä
  • suojaa valkoisia tekstiilejä kellastumiselta
  • poistaa ja neutraloi epämiellyttäviä ja tunkkaisia hajuja raikastaen pyykin
  • pitää pyykkikoneen raikkaana
  • vähentää tekstiilien sähköistymistä
  • pehmentää pyykkiä ja helpottaa silittämistä
  • ei tuki tekstiilien kuituja, joten pyyhkeistäkin tulee ihanan imukykyisiä ja kuivaavia
  • poistaa pesuainejäämiä tekstiileistä ja pyykinpesukoneesta, myös saostumia koneen putkistosta


Candle Light Story pyykkietikka sisältää kotimaista käymismenetelmällä valmistettua väkiviinaetikkaa ja tuoksuöljyä tai eteerisiä öljyjä (sitruuna, laventeli ja minttu).

Annostele pyykkietikkaa 2-3 ruokalusikallista pyykkikoneen huuhteluainelokeroon. Käytetään yhdessä pyykinpesuaineen kanssa.

Tuoksu

 

Tutustu Candle Light Storyn koko valikoimaan!