Huolellisesti valituilla ainesosilla ja pienissä erissä valmistetulla kasvoöljyseerumilla oli positiivinen vaikutus niin kuivan kuin rasvoittuvan ihon kuntoon.

Voisitko kuvitella, että toimivia ihonhoitotuotteita voi valmistaa raaka-aineista, jotka kasvavat villinä luonnossa? Kotimaisen Nörre Nordicin toiminta perustuu juuri tähän. Nörre Nordic valmistaa ihonhoitotuotteita käsityönä ja pienissä erissä, mikä mahdollistaa tuoreiden, tenhoavien ja puhtaiden raaka-aineiden käytön.

Nörre Nordicin valikoimasta löytyy tuotteita niin epäpuhtauksiin, kuivuuteen kuin sameuteen taipuvaisille ihoille. Päätimme antaa kosteuttavan ja rauhoittavan RECALM-kasvoöljyseerumin testiin henkilöille, joiden ihot eivät säätele kosteutta optimaalisella tavalla. Lue, mitä he tuumasivat!

Hyvästi, kutiseva ja hilseilevä iho

“Ajatus uuden kasvoöljyseerumin kokeilemisesta hieman jännitti minua, sillä ihoni on erittäin kuiva ja akneherkkä. Olen siis hyvin varovainen käyttämieni tuotteiden kanssa, ja usein pitäydyn tutuissa ihonhoitotuotteissa.

Kun tarkistin RECALM-kasvoöljyseerumin raaka-aineluettelon, jännitykseni laantui. Listassa on ensimmäisenä skvalaani, eli sitä on tuotteen reseptissä eniten. Skvalaani on minulle jo entuudestaan tuttu ainesosa, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, eikä oma ihoni ole reagoinut siihen ärtymällä tai nypyillä. Kasvoöljyssä on käytetty myös mustaherukan lehtiä, ruiskaunokkia, kamomillaa, puolukan siemenöljyä ja sinipäivänhatun öljyä.

Hieroin puhtaille kasvoilleni kolme tippaa kasvoöljyseerumia ja annoin tuotteen imeytyä. Siinä oli luonnonläheinen tuoksu, mutta se hälveni nopeasti. Tuote tuntui hyvältä iholla, eikä kasvojani kiristänyt.

Muutaman kokeilukerran jälkeen voin todeta, että tuote sopii iholleni vallan mainiosti. En ole saanut finnejä, eikä öljy jätä kuivan rasvaista tuntua iholleni. Ihoni ei kutise eikä hilseile, ja näyttää aidosti hyvinvoivalta.

Nörre Nordic lupaa tuotteen kestävän päivittäisessä käytössä jopa puoli vuotta. Voisin kuvitella, että tuote kestää helposti tuon ajan, sillä mielestäni kasvoöljyseerumi on parhaimmillaan käytettynä ennen nukkumaanmenoa. Kasvoöljy sopii myös meikin alle riippuen siitä, ovatko tuotteet öljy- vai vesipohjaisia.“

Rauhoittelua rasvoittuvalle iholle

”Minulla on sekaiho: se rasvoittuu t-alueelta, mutta kasvojeni iho poskien kohdalla on normaali. Olen aiemmin tehnyt klassisen virheen, eli hoitanut rasvoittuvaa ihoa liian voimakkailla aineilla.

Nörre Nordicin RECALM-kasvoöljyseerumi lupaa rauhoittaa ja korjata ihoa. Seerumia suositellaan herkälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle, eli ei suoranaisesti omalle ihotyypilleni, mutta aiemman kokemukseni perusteella uskallan kokeilla rauhoittavaksi tarkoitettua tuotetta. Jos ihoni olisi rasvoittumisen lisäksi taipuvainen epäpuhtauksiin, kokeilisin mielelläni samaan tuotesarjaan kuuluvaa REBALANCE-kasvoöljyseerumia.

Kun sivelin kasvoöljyseerumia puhdistetuille kasvoille, yllätyin öljyn koostumuksesta. Odotin ohuempaa, seerumimaisempaa tuotetta, mutta kasvoöljyn koostumus tuntui runsaalta. Tämä nostatti heti yhden tarkkailun aiheen mieleeni: imeytyykö kasvoöljy, vai jääkö se vain pyörimään ihon pinnalle?

Iloiseksi yllätyksekseni kasvoöljy imeytyi oikeasti ihooni. Ensimmäisellä kokeilukerralla käytin ihollani pelkästään RECALM-kasvoöljyseerumia yötä vasten, ja aamulla ihoni tuntui sekä näytti kosteutetulta. Huomasin myös, että nenäni alue ei kiiltänyt rasvaisuuttaan kuten normaalisti.

Kokeilin mielenkiinnon vuoksi kasvoöljyseerumia myös niin, että laitoin alle ensiksi tavallista kosteusvoidettani ja sen päälle RECALM-kasvoöljyä. Yhdistelmä on erittäin hoitavan oloinen, ja uskon, että erityisesti talvella tuotteiden kerrostaminen voi olla kätevä kikka. Pelkkä kasvoöljyseerumi riittää kuitenkin kosteuttamaan ja hoitamaan omaa ihoani.”

Nappaa RECALM-kasvöljyseerumi tästä!

10,32 € 12,90 €
Kauppias: Nörre Nordic
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

RECALM - rauhoittava ja korjaava kasvoöljyseerumi on ylellinen ihoa rauhoittava kasvoöljy, joka on valmistettu huolellisesti valituista, villinä kasvaneista arktisista yrteistä, joissa on runsaasti ihoa rauhoittavia ja ravitsevia yhdisteitä.

Kasvoöljyseerumin tuotetiedot:

  • Herkkää, ärtynyttä ja kuivaa ihoa varten
  • 30 ml riittää päivittäisessä käytössä 3-6 kuukautta
  • 100% luonnollinen, vegaaninen & eläinkokeeton
  • Sisältää villinä poimittua niittyhumalaa ja luomuna kasvatettua kamomillaa, ruiskaunokkia ja mustaherukan lehteä, yhdistettynä arktiseen puolukan siemenöljyyn, skvalaaniin ja sinipäivänhatun öljyyn

Lisätiedot seerumista:

Seerumin yrttejä on liotettu luomu auringonkukkaöljyssä kuuden viikon ajan, jolloin ne vapauttavat tehokkaasti ravinteensa seerumiimme.

Seerumi sisältää ihohuokosia tukkimattomia, korkealaatuisia arktisten marjojen siemenöljyjä ja skvalaania, jotka yhdessä luovat tehokkaan ja tuloksia tuottavan sekä ihoa parantavan kasviperäisen kasvoöljyseerumin. Se on erityisesti suunnattu herkälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle vähentämään ihon tulehdusta ja punoitusta sekä rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä, kuten kuivuutta, kutinaa, ruusufinniä, psoriasista ja ekseemaa.

Koko

Tutustu Nörre Nordicin koko valikoimaan