Lankoja, puikkoja, koukkuja ja keskeneräisiä projekteja! Näiden säilytysideoiden avulla käsityötarvikkeet ovat käden ulottuvilla sekä tarvittaessa suojassa katseilta.

Somaa säilytystä

Everyday Designin telineet ja juutti- sekä paperikassit ovat nerokkaan monikäyttöisiä säilytyskalusteita. Pientä LAHTI-telinettä voi pitää pöytätasolla tai vaikka nojatuolin vieressä, mistä neuleprojekti on helppo poimia syliin. LAHTI-teline on saatavilla mustana ja valkoisena, ja telineeseen sopivista juuttikasseista voit valita suosikkisi 11 ihanasta väristä.

42,00 €
Kauppias: Everyday Design
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Tarvitsetko pienen, tyylikkään säilytysratkaisun lajitteluun ja kierrätykseen? LAHTI-teline on kapea ja siro, kaunis kierrätysratkaisu kotiin tai toimistoon. Tyylikkään muotoilun ansiosta sitä ei tarvitse piilottaa kaappiin, vaan sen voi huoletta jättää esille niin keittiöön, olohuoneeseen kuin parvekkeelle. Mitä helpommaksi kierrätys on tehty, sitä todennäköisemmin se tulee osaksi arkirutiineja.

LAHTI-teline sopii myös pienten tavaroiden ja esineiden säilyttämiseen. Sijoita teline olohuoneeseen ja saat nopeasti kerättyä siihen esim. lelut, kynät, kaukosäätimet ja muut roinat pois lattialta ja tasoilta pyörimästä ja kas – heti siisti yleisilme ja parempi järjestys. Lapsetkin osaavat helposti kerätä omat tavaransa, kun ei tarvitse avata painavia kansia tai kaapinovia. ”Korjaa lapsen jäljet kotona, nautit siisteydestä päivän. Opeta lastasi korjaamaan omat jälkensä, nautit siisteydestä ikuisesti”. (Kuuluisa Everyday Designin sananlasku)

LAHTI-telineen tuotetiedot:

  • Leveys 25 cm x korkeus 35 cm x syvyys 25 cm, paino 0,8 kg
  • Teline on valmistettu 100 % metallista, josta 30 % kierrätettyä metallia
  • Design Helena Mattila
  • Valmistettu Suomessa.

Kaikki Everyday Designin tuotteet ovat mallisuojattuja.

Väri

20,00 €
Kauppias: Everyday Design
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Kestävät ja käytännölliset juuttikassit tarjoavat toimivan ratkaisun erilaisten tavaroiden kierrättämiseen, lajitteluun, ostosten kuljettamiseen ja yleiseen säilyttämiseen.

LAHTI-juuttikassi on mitoitettu sopimaan Everyday Designin LAHTI-telineeseen. Juuttikassin sisään mahtuu myös standardikokoinen take away -paperikassi.

LAHTI-juuttikassin tuotetiedot:

  • Leveys 36 cm x korkeus 27 cm x syvyys 19 cm, paino 100 g.
  • Tehty juutista, sisältä muovitettu.
  • Puuvillaiset kahvat.
  • Everyday Designin logo yhdellä puolella kassia.
  • Design Helena Mattila.
  • Tuote on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Intiassa.

Huomioithan, että kasseissa on sävyeroja johtuen luonnonmateriaalien sävyvaihteluista. Beigessä juuttikassissa voi myös olla tummempia lankoja osassa kassia. Jos kassi on pitkään auringossa, sen värit haalistuvat ajan kanssa. Emme suosittele pitämään kassia suoraan auringonvalossa.

Kaikki Everyday Designin tuotteet ovat mallisuojattuja.

Väri

Reippaasti rottinkia

Parolan Rottingin kannellisessa Kierre-korissa on kiva säilyttää käsityötarvikkeita silloin, kun huoneen yleisilmeen haluaa pitää mahdollisimman selkeänä. Luonnonvärinen rottinki tuo lämpöä sisustukseen, ja kori sopii mainiosti myös vaikka kierrätyspullojen keräykseen tai pyykkikoriksi.

119,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Rottingista valmistettu Kierre-säilytyskori on mainio lisä kotisi jokaiseen huoneeseen. Käytä keittiössä pullojen kerääjänä, kylpyhuoneessa pyykkikorina tai olohuoneessa ison viherkasvin ruukunsuojana!

Pieni

Korkeus: 55 cm
Halkaisija: 41 cm

Iso

Korkeus: 61 cm
Halkaisija: 45 cm

Koko

Kannen alla

Vastuullisesta mahongista valmistetun Roller Max -sivupöydän taso toimii kantena, jonka alle piiloutuu reilusti säilytystilaa. Tämä Ethnicraftin pöytä on nappivalinta heille, jotka etsivät kätevän säilytystilan lisäksi sisustusratkaisua esimerkiksi olohuoneeseen.  

399,00 €
Kauppias: Boknäs
Toimituskulut: 30,00 €
Toimitusaika: 10–20 arkipäivää
Kuvaus

Kätevässä Roller Max -sivupöydässä on avattavan kannen alla säilytystilaa.

Materiaali: mahonki
Väri: tummanruskea, petsattu ja lakattu

Korkeus: 42 cm
Syvyys: 40 cm
Leveys: 40 cm

Tuttu ja turvallinen

Tietenkin myös vanha kunnon pärekori on hyvä paikka käsityötarvikkeiden säilyttämiseen! Annansilmät-Aitan käsin tehty pärekori on sympaattinen ja monikäyttöinen, ja kori on helppo kuljettaa käsivarrella lankakauppaan täytettäväksi uusia projekteja varten.

47,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 14–16 arkipäivää
Kuvaus

Kestävä pärekori ostoksille tai sienimetsään. Mitat noin 40 x 29 x 20 cm (L x S x K).