Pieteetillä muotoiltu SAVU-viskilasi paljastaa juoman hienovaraisimmatkin vivahteet, vaikka maistelija ei olisikaan kokenut harrastaja. 

Valmistuminen on tärkeä merkkipaalu, jota on mukava juhlistaa ikimuistoisella lahjalla. Jos valmistunut on kiinnostunut ruoasta ja juomasta, muotoilusta tai kemiasta, SAVU-viskilasi on verraton lahjaidea.

Ainutlaatuisessa lasissa yhdistyvät maailmanluokan tiedeosaaminen ja kotimainen kädentaito. SAVU-lasin patentoidun muotoilun ansiosta viskin alkoholihöyryt eivät nouse maistelijan nenään, jolloin juoman hienovaraisimmatkin aromit pääsevät ansaitusti etualalle. Kemian tohtori Jari Tuomisen keksimän SAVU-lasin kehitykseen panoksensa ovat antaneet muun muassa Turun ja Helsingin yliopistot sekä lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski.

SAVU-viskilasi on kiehtova esimerkki siitä, miten uteliaisuuden, kekseliäisyyden ja poikkitieteellisen yhteistyön avulla on mahdollista kehittää ja jalostaa jotain itsestään selvänäkin pidettyä. Maailma on avoin heille, jotka uskaltavat ihmetellä, kysyä ja kokeilla. Mikä olisikaan rohkaisevampi viesti vastavalmistuneelle?

Tutustu SAVU Glassin valikoimaan!