Poimi ideat makuuhuoneen sisustukseen ja bongaa suosikkituotteesi inspiroivista kuvista!

Voit ostaa kuviin merkityt tuotteet suoraan Meillä kotona -kaupoista. Napauttamalla palleroa näet, mikä tuote on kyseessä. Ostoksille pääset napauttamalla tuotteen nimeä. 

Raikas skandi

Sinapinsävyinen petaus saa raikastuksen sinikeltaisesta villapeitosta, jossa värit vaihtuvat eri puolilla. Laadukas ja paksu torkkupeitto tuntuu yllä kuin lämpimältä halaukselta, ja se onkin omiaan pelastamaan vilukissan illan. Sängyn viereen voi rullailla yöpöydäksi modernin tarjoiluvaunun, jonka tasoilta löytyy juuri sopivasti tilaa lampulle ja iltalukemisille.

Tummien sävyjen ystävälle

Voimakkaiden värien yhdistelmät näyttävät hyviltä myös petauksessa. Vahvoilla sävyillä voi maalata koko seinän sijaan leikkisästi pelkät listat, ja jatkaa samaa värimaailmaa huonekaluissa. Uniikki marokkolainen matto viimeistelee makuuhuoneen ilmeen. Löydät ainutlaatuiset mattoaarteet MADesignin valikoimasta.

Pehmeitä pastelleja

Makuuhuone on täydellinen paikka pastellisilla väreillä ilotteluun. Moderneja kalusteita ja vanhoja huonekaluaarteita yhdistelemällä onnistuminen on taattu. Kun pehmeän villamaton asettelee sängyn viereen, se tervehtii jalkoja lämmöllään joka aamu.