Jos pukinkontista puuttuu vielä lahja tai kaksi, kurkkaa nämä vinkit! Meillä kotona -kauppojen verkkokauppapäällikkö Emmi poimi valikoimastamme viisi suosikkiaan koviin ja pehmeisiin paketteihin. 

Hyvän olon hetkiin

Olen jo pitkään haaveillut kotimaisen HEMPEAn ponchopyyhkeestä – vinkvink, joulupukki! Pyyhkeen ja kylpytakin viittamainen välimuoto on valmistettu paksusta ja pehmeästä hamppuvohvelikankaasta. Jos tunnet jonkun, joka nauttii saunomisesta tai avantopulahduksista ja arvostaa laadukkaita tekstiilejä, ponchopyyhe on varma valinta pehmeään pakettiin. Saatavilla on myös oma kokonsa lapsille.

Tilaa HEMPEA-tuotteet viimeistään 18.12., jotta paketit ehtivät perille jouluksi.

Tuote on poistunut.

Tuote on poistunut.

Pieni paketti, iso ilo

Ihanissa tuoksuissa on väistämättä arkea kohottavaa voimaa. SEES Companyn huonetuoksut saapuivat valikoimaamme juuri sopivasti joulun pieniä mutta sitäkin ilahduttavampia paketteja varten. Nimet Nordic Air ja Nordic Bloom antavat jo vihjeen tuoksumaailmoista: Nordic Air on raikas, pohjoisen luonnosta ja puhtaasta ilmasta inspiroitunut, Nordic Bloom puolestaan valkoisista kukista ja havuista.

34,90 €
Kauppias: SEES Company
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

Nordic Air on raikas, pohjoisen luonnosta ja puhtaasta ilmasta inspiraatiota saanut huonetuoksu. Raaka-aineina käytetyt tuoksut on saatu kukkateollisuuden sivuvirroista ja raaka-aineista, jotka olisivat muuten menneet hukkaan. Huonetuoksun pohja-aine on biohajoavaa ja luonnonmukaista, eikä se ole helposti syttyvää, kuten huonetuoksujen ainesosat yleensä.

Nordic Air -huonetuoksun tuoksumaailma on sekoitus raikkaita sitrushedelmiä, salviaa ja havupuiden tuoksuja. Raikas minttu ja lämmin kamomillaöljy viimeistelevät yhdistelmän.

Nordic Air -huonetuoksun tiedot:

 • Koko: 100 ml
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Kierrätys: Pullo lasinkeräykseen, muovikorkki muovinkeräykseen ja kartonkipakkaus pahvinkeräykseen.
 • Sisältää: 3-METHOXY-3-METHYL-1-BUTANOL, <80%, perfumes, potential allergens: benzyl benzoate, citronellol, coumarin, geraniol, limonen, linalool.

Huonetuoksun käyttö:

Poista lasipullon korkki ja laita mukana tulevat tikut pulloon. Tuoksut haihtuvat huoneilmaan tikkuja pitkin. Tuoksu on mieto ja se on tarkoitettu taustatuoksuksi rajattuun tilaan. Jos haluat voimakkaamman tuoksun tai käytät tuotetta ilmastoidussa tilassa, suosittelemme laittamaan huoneen eri kohtiin muutaman huonetuoksun. Tuoksu kestää muutaman kuukauden.

34,90 €
Kauppias: SEES Company
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

Kotimaista, biohajoavaa ja aitoja tuoksuja! Nordic Bloom on kevyt ja kesäinen huonetuoksu kotiin, kylpyhuoneeseen ja toimistolle. Huonetuoksussa on käytetyt tuoksut on saatu kukkateollisuuden sivuvirroista ja raaka-aineista, jotka olisivat muuten menneet hukkaan. Huonetuoksun pohja-aine on biohajoavaa ja luonnonmukaista, eikä se ole helposti syttyvää, kuten huonetuoksujen ainesosat yleensä.

Nordic Bloom -huonetuoksun tuoksumaailma on ylellinen ja hienostunut sekoitus vaaleita kukkia ja lämpimiä, mietoja havun vivahteita.

Nordic Bloom -huonetuoksun tiedot:

 • Koko: 100 ml
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Kierrätys: Pullo lasinkeräykseen, muovikorkki muovinkeräykseen ja kartonkipakkaus pahvinkeräykseen.
 • Sisältää: 3-METHOXY-3-METHYL-1-BUTANOL <80%, PERFUMES.

Huonetuoksun käyttö:

Poista lasipullon korkki ja laita mukana tulevat tikut pulloon. Tuoksut haihtuvat huoneilmaan tikkuja pitkin. Tuoksu on mieto ja se on tarkoitettu taustatuoksuksi rajattuun tilaan. Jos haluat voimakkaamman tuoksun tai käytät tuotetta ilmastoidussa tilassa, suosittelemme laittamaan huoneen eri kohtiin muutaman huonetuoksun. Tuoksu kestää muutaman kuukauden.

Lämmin halaus paketissa

Laadukas villapeitto on arvokas lahja, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Pine Needles -peitot valmistetaan 100 % Uuden-Seelannin villasta. Peitto on niin paksu, että sen syleilystä ei tekisi mieli poistua lainkaan. Väriyhdistelmistä oma suosikkini on vihreävalkoinen versio!

Tilaa viimeistään 20.12., jotta paketti ehtii perille jouluksi.

189,00 €
Kauppias: Pidät
Toimituskulut: 7,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Pine Needles -villapeiton kuvio on saanut inspiraationsa metsäpolulle, järven pinnalle ja talviselle lumipeitteelle pudonneista männynneulasista. Peitto on saatavilla kolmessa eri värissä. Kaksipuolista peittoa voi käyttää molemmin päin.

Muhkean torkkupeiton materiaali on 100 % Uuden-Seelannin villaa. Eettisesti tuotettu villa on peräisin Wool Integrity NZ -toimittajilta, jotka tarjoavat materiaalille täyden jäljitettävyyden. Tuottajat sitoutuvat myös pitämää huolta eläinten, työntekijöiden sekä ympäristön terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Villapeitoilla on myös Interiors Pure New Wool sekä ÖKO-TEX Standard 100 -sertifikaatit.

Villapeiton tuotetiedot:

 • Materiaali: 100 % Uuden-Seelannin villa.
 • Koko: 1300 x 1700 mm.
 • Värit: Trail (okra/hiekka), Snow (luonnonvalkoinen/vihreä), Lake (vaaleansininen/keltainen).
 • Valmistusmaa: Liettua.
Väri

Villasukkaohje jokaiselle viikolle

Eikö olekin ilahduttava ajatus antaa himoneulojalle lahjaksi sukkaohje vuoden jokaiselle viikolle? Laine Publishingin 52 x villasukat II -teoksesta löytyy 52 erilaista ohjetta toinen toistaan hurmaavampiin sukkiin. Jos tässä ei ole vielä tarpeeksi puuhaa himoneulojan makuun, nappaa samaan pakettiin 52 x villasukat -kirjan ensimmäinen osa.

Laine Publishingin 18.12. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät varmuudella pukinkonttiin.

39,90 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: 6,40 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Hauskoja neuloa, nopeita tehdä ja aina tarpeen – ei ihme, että sukat ovat monien neulojien lempiprojekteja! Jos pidit ensimmäisestä osasta, tulet rakastamaan tätä! 52 x villasukat, osa II on edeltäjäänsä värikkäämpi ja entistäkin monipuolisempi. Kirjasta löytyy kaikkea: pitsiä, palmikoita, raitoja, röyhelöitä, kirjoneuletta ja jopa helmillä koristellut sukat.

Ohjeet ovat selkeitä ja helposti lähestyttäviä. Jokaisen ohjeen yhteydessä on lyhyt esittelyteksti ja tietoa mallin rakenteesta. Kaikki ohjeet on sarjoitettu 3 eri kokoon.

Tämä visuaalisesti upea kokonaisuus on jatkoa suositulle 52 x -sarjalle, joka sisältää seuraavat kirjat: 52 x villasukat, 52 x villahuivi and 52 x helpot neuleet.

Kirja sisältää ohjeita 47 eri neulesuunnittelijalta ympäri maailmaa:

Jenny Ansah, Christelle Bagea, Alma Bali, Sveina Björk Jóhannesdóttir, Emma Brace, Aleks Byrd, Arantxa Casado, Fay Dashper-Hughes, Kristin Drysdale, Emma Ducher, Avery Erb, Lindsey Fowler, Fabienne Gassmann, Emilie Hallet , Sarah Heymann, Bailey Jacobs, Elena Solier Jansà, Yuri Kader Kojima, Kaori Katsurada, Keiko Kikuno, Jenna  Kostet, Pauliina Kuunsola, Summer Lee, Marie-Christine Lévesque, Lotta H Löthgren, Agata Mackiewicz, Rebekka Mauser, Laura Moorats, Heather Nolan, Paula Pereira, Rosa Pomar, Amelia Putri, Anna Radchenko, Heli Rajavaara, Ashley Ratnam, Lucía  Ruiz  de  Aguirre  Rodríguez, Sofia Sackett, Ara Stella, Charlotte Stone, Pope Vergara, Anke von Ahrentschildt, Barbara von Stieglitz, Veera Välimäki, Lori Wagner, Nancy Wheeler, Paula Wiśniewska ja Yucca/Yuka Takahashi.

52 x villasukat, osa II -kirjan tiedot:

 • Kirjassa on 256 sivua ja 52 neuleohjetta.
 • Kovakantinen, kluuttikansi.
 • Ohjeet on sarjoitettu kolmeen kokoon: noin 34–37, 38–40 ja 41–44.
 • Painettu Latviassa.
Kieli

39,90 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: 6,40 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

52 x villasukat on Laine Publishingin ensimmäinen neulekirja. Se sisältää 52 ohjetta 46 suunnittelijalta ja on todellinen sukkaneulojan perusteos. Mallit on kuvattu ja kirjan 256 sivua taitettu kauniisti – taattuun ja rakastettuun Laine-tyyliin.

52 x villasukat -kirja sisältää 52 sukkaohjetta, joissa käytetään monipuolisesti erilaisia lankoja ja tekniikoita – niin helppoja kuin haastaviakin. Se on jokaisen neulojan unelma, oikea sukkaensyklopedia, johon voi palata vuodesta toiseen.

Mallien suunnittelusta vastaavat seuraavat koti- ja ulkomaiset suunnittelijat: Heidi Alander, Fiona Alice, Gina Baglia, Ainur Berkimbayeva, Katrine Birkenwasser, Karen Borrel, Sachiko Burgin, Diana Clinch, Verena Cohrs, Valentina Consalvi, Rachel Coopey, Nele Druyts, Marion Em, Lindsey Fowler, Fabienne Gassmann, Lucinda Guy, Dawn Henderson, Anja Heumann, Tiina Huhtaniemi, Caitlin Hunter, Mieka John, Amanda Jones, Joséphine & the seeds, Pauliina Karru, Isabell Kraemer, Tatiana Kulikova, Joji Locatelli, Erika López, Andrea Mowry, Paula Pereira, Rosa Pomar, Elena Potemkina, Amelia Putri, Emily Joy Rickard, Mona Schmidt, Nataliya Sinelshchikova, Marceline Smith, Minna Sorvala, Helen Stewart, Charlotte Stone, Becky Sørensen, Niina Tanskanen, Natalia Vasilieva, Kristine Vejar, Kajsa Vuorela ja Mariya Zyaparova.

Kieli

Lahja makuelämyksiin

Jos lähipiiristäsi löytyy ihminen, jonka suurimpia intohimoja ovat hyvä ruoka, aromikkaat juomat ja makuelämyksistä nautiskelu, varma valinta pukinkonttiin löytyy SAVU Glassilta. Täysin uutena tuotteena valikoimaan on tullut pakkaus, joka sisältää kaksi SAVU-maistelulasia sekä uuden viskikarahvin. Paketin voi täydentää massiivitammesta valmistetulla maistelulaudalla, joka on suunniteltu erityisesti SAVU-tuotteita varten.

Tilaa SAVU-tuotteet 17.12. mennessä, jotta paketit ehtivät perille jouluksi.

199,00 €
Kauppias: SAVU Glass
Toimituskulut: 8,00 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

SAVU-maistelusetti sisältää yhden käsintehdyn viskikarahvin ja kaksi SAVU-viskimaistelulasia. SAVU-viskikarahvi on suunniteltu SAVU-viskilasien kumppaniksi, eikä sitä ole saatavana erikseen. Käsintehty karahvin muoto täydentää viskilasin muotoilun kauneutta.

SAVU-karahvi on valmistettu korkealaatuisesta, lyijyttömästä ja kestävästä borosilikaatista. Dekantterin nokka on muotoiltu niin, että viski on helppo kaataa SAVU-lasin reunojen yli. Dekantterin muotoilu myötäilee SAVU-lasia, ja sivussa olevien syvennysten ansiosta voit arvioida viskin määrän.

Huomioithan, että setti ei sisällä maistelulautaa.

Mitat:

 • Lasi: halkaisija 60 mm korkeus 110 mm
 • Karahvi: halkaisija 100 mm korkeus 140 mm

Materiaali: puhdas borosilikaattilasi (kestää konepesun)

Design: Lasit Jari Tuominen, karahvi Janne Savolainen

149,00 €
Kauppias: SAVU Glass
Toimituskulut: 8,00 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

Hienostuneen tyylikäs SAVU Bishop -viskimaistelulauta on suunniteltu suomalaisten SAVU-design-viskilasien kaveriksi.

Käsintehty Bishop-lauta luo maisteluhetkiin arvokasta tunnelmaa, ja se on myös täydellinen lahjaidea. Laudalle mahtuu kaksi lasia ja pullo tai karahvi. Materiaali on massiivitammea.

Huomioithan, että tuote ei sisällä kuvissa näkyviä laseja.

Mitat: 33 x 23 x 5 cm

Paino: 1000 g

Materiaali: massiivitammi

Design: Jari Karppinen – Karppinen Woodwork

Emmi, verkkokauppapäällikkö

Joululahjoja hankkiessa kiire on Emmille paras muusa.