Jos pukinkontista puuttuu vielä lahja tai kaksi, kurkkaa nämä vinkit! Meillä kotona -kauppojen verkkokauppapäällikkö Emmi poimi valikoimastamme viisi suosikkiaan koviin ja pehmeisiin paketteihin. 

Hyvän olon hetkiin

Olen jo pitkään haaveillut kotimaisen HEMPEAn ponchopyyhkeestä – vinkvink, joulupukki! Pyyhkeen ja kylpytakin viittamainen välimuoto on valmistettu paksusta ja pehmeästä hamppuvohvelikankaasta. Jos tunnet jonkun, joka nauttii saunomisesta tai avantopulahduksista ja arvostaa laadukkaita tekstiilejä, ponchopyyhe on varma valinta pehmeään pakettiin. Saatavilla on myös oma kokonsa lapsille.

Tilaa HEMPEA-tuotteet viimeistään 18.12., jotta paketit ehtivät perille jouluksi.

Pieni paketti, iso ilo

Ihanissa tuoksuissa on väistämättä arkea kohottavaa voimaa. SEES Companyn huonetuoksut saapuivat valikoimaamme juuri sopivasti joulun pieniä mutta sitäkin ilahduttavampia paketteja varten. Nimet Nordic Air ja Nordic Bloom antavat jo vihjeen tuoksumaailmoista: Nordic Air on raikas, pohjoisen luonnosta ja puhtaasta ilmasta inspiroitunut, Nordic Bloom puolestaan valkoisista kukista ja havuista.

Lämmin halaus paketissa

Laadukas villapeitto on arvokas lahja, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Pine Needles -peitot valmistetaan 100 % Uuden-Seelannin villasta. Peitto on niin paksu, että sen syleilystä ei tekisi mieli poistua lainkaan. Väriyhdistelmistä oma suosikkini on vihreävalkoinen versio!

Tilaa viimeistään 20.12., jotta paketti ehtii perille jouluksi.

Villasukkaohje jokaiselle viikolle

Eikö olekin ilahduttava ajatus antaa himoneulojalle lahjaksi sukkaohje vuoden jokaiselle viikolle? Laine Publishingin 52 x villasukat II -teoksesta löytyy 52 erilaista ohjetta toinen toistaan hurmaavampiin sukkiin. Jos tässä ei ole vielä tarpeeksi puuhaa himoneulojan makuun, nappaa samaan pakettiin 52 x villasukat -kirjan ensimmäinen osa.

Laine Publishingin 18.12. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät varmuudella pukinkonttiin.

Lahja makuelämyksiin

Jos lähipiiristäsi löytyy ihminen, jonka suurimpia intohimoja ovat hyvä ruoka, aromikkaat juomat ja makuelämyksistä nautiskelu, varma valinta pukinkonttiin löytyy SAVU Glassilta. Täysin uutena tuotteena valikoimaan on tullut pakkaus, joka sisältää kaksi SAVU-maistelulasia sekä uuden viskikarahvin. Paketin voi täydentää massiivitammesta valmistetulla maistelulaudalla, joka on suunniteltu erityisesti SAVU-tuotteita varten.

Tilaa SAVU-tuotteet 17.12. mennessä, jotta paketit ehtivät perille jouluksi.

Emmi, verkkokauppapäällikkö

Joululahjoja hankkiessa kiire on Emmille paras muusa.

14.12.2023