Joko olet tutustunut Kotivinkin Kitty-tarvikepaketteihin? Pakettien mukana saat kaiken tarvittavan erilaisiin käsitöihin. Selkeillä ohjeilla otat uudenlaiset tekniikat helposti haltuun.

 

Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti. Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Tarvikkeet lähetetään sinulle tyylikkäässä Kitty-laatikossa.

Nappaa ostoskoriisi mieluisin paketti – tai vaikka kaksi!

Pompom-paketti

Pompom-paketilla teet jopa 80 tupsua! Paketista löytyy ohjeita erilaisiin koristemalleihin, kuten hauskoihin omeniin sekä pompom-nauhaan. Tarvikepaketti sisältää ohjeiden ja materiaalin lisäksi tarvittavat välineet. Mukana tulevia tupsukehikoita voit käyttää myös tulevissa projekteissasi!

Kanerva-neulontapaketti

Kotivinkin ja neulesuunnittelija Meiju Kallio-Peltoniemen Kanerva-neulontapaketilla teet ihanan pehmeän 170 cm x 38 cm -kokoisen Kanerva-huivin. Huivin tekeminen onnistuu myös aloittelevalta neulojalta.

Virkattava Asteri-laukku

Virkkaajatähti Molla Millsin suunnittelema Asteri-laukku on täydellinen veska arkeen ja juhlaan! Laukussa on juuri sopivasti tilaa esimerkiksi lompakolle, kännykälle ja avaimille.

Meillä kotona -kauppojen omat tuotteet

Haluaisitko oppia uuden käsityötekniikan tai inspiroitua huippusuunnittelijoiden ohjeilla?

Meillä kotona -kauppojen brändin alla myymme omia tuotteitamme, jotka myös toimitamme varastoltamme. Valikoimastamme löydät muun muassa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit, jotka on luotu kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kanssa ja joiden avulla sekä aloittelijat että kokeneemmat käsitöiden ystävät voivat innostua ja loihtia uutta.

 

19.12.2022