Joko olet tutustunut Kotivinkin Kitty-tarvikepaketteihin? Pakettien mukana saat kaiken tarvittavan erilaisiin käsitöihin. Selkeillä ohjeilla otat uudenlaiset tekniikat helposti haltuun.

 

Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti. Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Tarvikkeet lähetetään sinulle tyylikkäässä Kitty-laatikossa.

Nappaa ostoskoriisi mieluisin paketti – tai vaikka kaksi!

Pompom-paketti

Pompom-paketilla teet jopa 80 tupsua! Paketista löytyy ohjeita erilaisiin koristemalleihin, kuten hauskoihin omeniin sekä pompom-nauhaan. Tarvikepaketti sisältää ohjeiden ja materiaalin lisäksi tarvittavat välineet. Mukana tulevia tupsukehikoita voit käyttää myös tulevissa projekteissasi!

49,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet Tiktok-tähti Rakkaudella Marren suunnittelemia pompom-joulukoristeita. Pakkauksessa on kaksi eri kokoista tupsukehikkoa ja neljä kerää tupsulankaa. Yhdestä pakkauksesta syntyy yli 80 pompomia eli tupsua. Tupsukehikoita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen myös muissa askarteluprojekteissa.

Tiktok-suosiosta nauttiva Rakkaudella Marre tunnetaan värikkäistä pompom-töistään, joihin ovat ihastuneet niin lapset kuin aikuisetkin.

Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Pompom-joulukoristeisiin. Saat laadukkaat tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa. Kittyn kanssa onnistut!

Pompom-koristepaketti sisältää:

 • neljä kerää Kaupunkilangan Tehdas-lankaa (smaragdinvihreä, viininpunainen, punainen ja valkoinen)
 • kerän puuvillalankaa
 • kaksi tupsukehikkoa (35 ja 45 mm)
 • mustavalkoisen narun
 • palan vihreää huopakangasta
 • tylpän parsinneulan.

Kanerva-neulontapaketti

Kotivinkin ja neulesuunnittelija Meiju Kallio-Peltoniemen Kanerva-neulontapaketilla teet ihanan pehmeän 170 cm x 38 cm -kokoisen Kanerva-huivin. Huivin tekeminen onnistuu myös aloittelevalta neulojalta.

Tuote on poistunut.

Virkattava Asteri-laukku

Virkkaajatähti Molla Millsin suunnittelema Asteri-laukku on täydellinen veska arkeen ja juhlaan! Laukussa on juuri sopivasti tilaa esimerkiksi lompakolle, kännykälle ja avaimille.

44,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet virkkaustähti Molla Millsin suunnitteleman Asteri-käsilaukun. Laukku on kooltaan 22 x 27 cm – juuri sopiva lompakolle, kännykälle ja avaimille.

Molla Mills on kansainvälinen virkkaajatähti ja tunnettu graafisista kuoseistaan niin laukuissa kuin kodintekstiileissä. Sadattuhannet seuraajat ympäri maailmaa fanittavat hänen tunnistettavaa tyyliään.

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketissa saat kaiken tarvittavan Asteri-käsilaukun tekoon. Laadukkaiden materiaalien ja tarvikkeiden sekä selkeiden ohjeiden avulla onnistut varmasti!

Laukun tarvikepaketti sisältää:

 • 2 kerää mustaa Scheepjes Catona -puuvillalankaa
 • 2 kerää pellavanvaalea Scheepjes Catona -puuvillalankaa
 • virkkuukoukun
 • nahkanyörin
 • nyörin kiinnittimet
 • nepparit.

Meillä kotona -kauppojen omat tuotteet

Haluaisitko oppia uuden käsityötekniikan tai inspiroitua huippusuunnittelijoiden ohjeilla?

Meillä kotona -kauppojen brändin alla myymme omia tuotteitamme, jotka myös toimitamme varastoltamme. Valikoimastamme löydät muun muassa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit, jotka on luotu kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kanssa ja joiden avulla sekä aloittelijat että kokeneemmat käsitöiden ystävät voivat innostua ja loihtia uutta.