Mikä olisikaan parempi harrastus kuin sellainen, jonka pariin voi pysähtyä ajasta ja paikasta riippumatta? Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit kutsuvat tutustumaan käsitöiden ihmeelliseen maailmaan – kokeile täysin uutta tekniikkaa tai ihastu jälleen vanhaan suosikkiisi.

Perinteinen tekniikka, moderni ilme

Oletko jo kokeillut ryijyjen tekemistä? Uusimmasta Kitty-tarvikepaketista löytyy tekstiilitaiteilija Ida-Lotta Harmion suunnittelema Mantis-miniryijy, joka johdattelee tekniikan saloihin. Paketti sisältää kaikki materiaalit ja ohjeet oman ryijyn tekoon – niiden lisäksi tarvitset vain sakset ja kynän. Valmiin ryijyn koko on hapsuineen 20 x 35 cm.

29,93 € 39,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet Ida-Lotta Harmion suunnitteleman hauskan Mantis-ryijyn. Saat laadukkaat materiaalit sekä huolellisesti tehdyt kuvalliset ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa.

Pakkaus sisältää laadukkaan ohjevihkon, langat, ryijyverkon, liiman verkon reunojen liimaamiseen sekä neulan. Oman näköisen ryijyn saat, kun vaihdat ohjeen värien paikkoja. Kuvalliset ohjeet helpottavat ensi kertaa ryijyä tekevää.

Ryijyn koko on noin 20 x 35 cm hapsuineen.

Ryijypaketin sisältämät tarvikkeet:

 • Sandnes Garn Sunday -lanka (100 % merinovilla, 50 g/235 m): vihreä (8082), pinkki (4626), musta (1099), ruskea (3554)
 • Sandnes Garn Double Sunday -lanka (100 % merinovilla, 50 g/108 m): valkoinen (1001)
 • ryijyverkko
 • Erikeeper-liima 20 ml
 • neula
 • ohjevihko.

Lisäksi tarvitset sakset ja kynän.

Helppo pipopaketti (joka sopii myös lahjaksi!)

Jos olet etsiskellyt lahjaa uusista asioista innostuvalle ystävälle tai vaikkapa tutulle nuorelle, kurkkaa tämä! Joona Hörin suunnittelema Satama-pipo sopii täydellisesti ensimmäiseksi pipoprojektiksi aloittelevalle neulojalle tai taitojen virittelyyn tauon jälkeen. Värivaihtoehtoina ovat hurmaava laventeli ja lempeä kaurapuuro. Ohjeessa on kolme kokoa.

29,93 € 39,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla neulot Joona Hörin suunnitteleman trendikkään Satama-pipon. Helppo ohje sopii myös aloittelevalle neulojalle!

Saat laadukkaat materiaalit sekä kuvalliset ohjeet Kitty-pakkauksessa. Pakkaus sisältää laadukkaan ohjevihkon, langat sekä lyhyen pyöröpuikon ja sukkapuikot kavennuksia varten. Pipo-ohjeessa on kolme kokoa, jotka sopivat päänympäryksille 51–53 (53–58,5) 58,5–63 cm. Valitse väriksi joko liila tai kaurapuuro.

Satama-pipon tarvikepaketti sisältää:

 • 2 kerää Filcolana Peruvian Highland (100 % villa). Valitse väri liila tai kaurapuuro.
 • Järbo Garn 4,5 mm 40 cm pitkä pyöröpuikko
 • Järbo Garn 4,5 mm sukkapuikot
 • ohjevihkon.

Lisäksi tarvitset pipon tekemiseen parsinneulan sekä hiukan jämälankaa silmukkamerkeiksi.

Väri

Päivitä neuleosaamistasi

Toivota pikkuinen tervetulleeksi maailmaan ja neulo hänelle lämmikkeeksi Nuppu-nuttu! Neuleen kuvio muodostuu langankiertolisäyksistä, palmikonkierroista ja kavennuksista, jotka yhdistetään uniikilla tavalla. Suvi Lyytikäisen suunnittelema nuttu tarjoaa sopivasti haastetta kokeneellekin neulootikolle, mutta selkeä ohje takaa sen, että rohkea aloittelijakin saa kauniin neuletakin valmiiksi.

33,68 € 44,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla neulot Suvi Lyytikäisen suunnitteleman söpön Nuppu-nutun vauvalle. Pakkaus sisältää laadukkaat langat, napit ja kuvallisen neuleohjeen.

Tämän käsityöpaketin avulla saat vastasyntyneelle ihanan neuleen, jota voi säilyttää myös sukupolvelta toiselle. Nuttu mahtuu noin 0–3 kk ikäiselle vauvalle.

Ohje sopii jo hieman neuloneelle, mutta on niin selkeä, että rohkea aloittelevakin neuloja onnistuu sen kanssa. Nutussa on lehtikuviota, jotka opettavat sinulle samalla uuden neuletekniikan.

Vauvan nutun tarvikepaketti sisältää:

 • Pirtin Kehräämön kampalankaa(100 % suomalaista villaa), 90 tex×3 (360 m/100 g): beige 100 g, vihreä 20 g, ruskea n. 3 g (10 m)
 • 5 nappia (halkaisija 1,3 cm)
 • kuvallisen neuleohjeen.

Huomioi, että puikot eivät sisälly pakettiin. Työn tekemiseen tarvitset 3 mm pyöröpuikon, 3 mm virkkuukoukun, 2 silmukkakaapelia ja silmukkamerkkejä sekä neulan päättelyä varten.

Jää virkkaukseen koukkuun

Milloin viimeksi olet virkannut? Jos vastauksesi on ala-asteella, nyt on hyvä aika kokeilla touhua uudestaan! Monipuolisella tekniikalla voi tehdä mitä vaan topeista huiveihin ja laukkuihin – Molla Millsin suunnittelema Asteri-laukku on malliesimerkki siitä, mihin kaikkeen virkkaus taipuu. Graafisella kuviolla koristellun laukun voi tehdä niin musta- kuin valkopohjaisenakin.

33,68 € 44,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet virkkaustähti Molla Millsin suunnitteleman Asteri-käsilaukun. Laukku on kooltaan 22 x 27 cm – juuri sopiva lompakolle, kännykälle ja avaimille.

Molla Mills on kansainvälinen virkkaajatähti ja tunnettu graafisista kuoseistaan niin laukuissa kuin kodintekstiileissä. Sadattuhannet seuraajat ympäri maailmaa fanittavat hänen tunnistettavaa tyyliään.

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketissa saat kaiken tarvittavan Asteri-käsilaukun tekoon. Laadukkaiden materiaalien ja tarvikkeiden sekä selkeiden ohjeiden avulla onnistut varmasti!

Laukun tarvikepaketti sisältää:

 • 2 kerää mustaa Scheepjes Catona -puuvillalankaa
 • 2 kerää pellavanvaalea Scheepjes Catona -puuvillalankaa
 • virkkuukoukun
 • nahkanyörin
 • nyörin kiinnittimet
 • nepparit.

Mitä kaikkea voikaan kirjoa?

Anna Kilpeläisen suunnitteleman Yhteys-kuvion kirjominen kangaskassiin on moderni tapa tutustua perinteiseen käsityötekniikkaan. Tarvikepaketin mukana saat luomupuuvillasta valmistetun kangaskassin, kirjontalangat, ohjeen sekä kirjontakehyksen ja -neulan, joiden avulla voit jatkaa kauniiden kuvioiden kirjomista myös muihin haluamiisi tekstiileihin

33,68 € 44,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla kirjot Anna Kilpeläisen suunnitteleman upean Yhteys-kuvion kassiin. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: saat laadukkaat välineet, materiaalit sekä huolellisesti tehdyt kuvalliset ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa.

Ohje on aloittelijaystävällinen, eli se sopii myös niille, jotka eivät ole aiemmin kirjoneet.

Työ kirjotaan kassiin, joka on esipainettu, mikä helpottaa kirjomista. Kirjonta keskittyy kassin keskelle. Tämän käsityöpaketin avulla saat itsellesi näyttävän ja takuulla erottuvan ihanan kassin, jota haluat käyttää ja säilyttää pitkään.

Kirjontatarvikepaketti sisältää:

 • Reilun Kaupan ekokassin esipainetulla kuviolla (koko noin 38 × 42 cm, pitkät hihnat)
 • DMC-kirjontalangat, kuusi eri väriä
 • Bohin-kirjontakehyksen 18,5 cm
 • kirjontaneulan
 • selkeän ohjevihkon.

Neulo huippudesignia

Rakkaat kuviot on Kotivinkin neulelehti, jonka ohjeet perustuvat Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikonisiin tapetteihin. Lehti pursuaa inspiraatiota 20 ohjeen verran, joten neulottavaa riittää sukista ja takista torkkupeittoon ja tiskiliinoihin. Voit ostaa Kotivinkin Kitty-boksin joko vain kaulurin tarvikkeilla varustettuna, tai tuotepakkauksena, josta löydät Rakkaat kuviot -lehden ja Minttu Wikbergin suunnitteleman Lumihiutale-kaulurin tarvikkeet: kaksi vyyhtiä lampaanvillasta valmistettua lankaa, pyöröpuikot ja tietenkin selkeät ohjeet.

32,18 € 42,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet neulesuunnittelija Minttu Wikbergin suunnitteleman Lumikide-kaulurin. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: saat laadukkaat välineet, materiaalit sekä huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa.

Onteloneuleena neulottavan kaulurin inspiraationa on ollut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikoninen Lumikide-tapetti. Lumikide-kaulurin ohje löytyy myös Rakkaat kuviot -neulelehdestä, joka pitää sisällään yhteensä 20 Pihlgren ja Ritolan tapettikuvioista inspiroitunutta neuleohjetta.

Lumikide-kauluri neulotaan kotimaisesta lampaanvillasta. Pirtin Kehräämön kampalanka on pehmeää ja ylellistä. Lanka ei kutita, joten se sopii hyvin kaulalle. Ontelotekniikan ansiosta kauluria voi pitää kummin päin vain: siinä ei näy lankajuoksuja nurjalla puolella.

Kaulurin tarvikepaketti sisältää:

 • kaksi vyyhtiä suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua Pirtin Kehräämön kampalankaa, sävyt luonnonvaalea ja luonnonmusta
 • Järbö-pyöröpuikot, koko 3, pituus 80 cm
 • selkeän ohjevihkon.

    43,35 € 57,80 €
    Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
    Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
    Kuvaus

    Todellinen neulojan unelma! Paketoimme yhteen Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola -neulelehden sekä Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin, jolla teet kauniin Lumikide-kaulurin itse.

    Lumikide-kauluri on myös yksi Rakkaat kuviot -neulelehden ohjeista. Yhdistelmäpaketissa parasta on se, että pääset heti tekemisen makuun: kaikki Lumikide-kaulurin materiaalit ja tarvikkeet saapuvat luoksesi yhdessä neulelehden kanssa. Ja kun kauluri on valmis, sinua odottavat Rakkaat kuviot -lehden 19 muuta ohjetta!

    Tuotepaketti sisältää nämä tuotteet:

    Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola -neulelehti

    Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola on Kotivinkin neulelehti, jonka inspiraationa on ollut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikoniset tapetit. 124-sivuinen lehti sisältää 20 uniikkia ja ennen julkaisematonta neulemallia. Lisäksi voit lukea sivuilta Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan kiehtovan tarinan.

    Neulelehden ohjeiden suunnittelijoina ovat suositut neulesuunnittelijat Anna Johanna, Anjuknits eli Anna Tanskanen, Ronja Hakalehto, Niina Laitinen, Mia Sumell, Sara Rönnback ja Minttu Wikberg. Ohjeiden taso vaihtelee helposta keskivaikeaan.

    Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola -lehti sisältää yhteensä 21 ohjetta: seitsemät sukat, kolme puseroa, kaksi pipoa, kahdet lapaset, kaksi laukkua, neuletakin, kaulurin, huivin, torkkupeiton sekä kolme tiskiliinaa.

    Lehden neulemalleissa on käytetty esimerkiksi Novitan, Sandnes Garnin, Tukuwoolin ja Pirtin Kehräämön lankoja. Lankavalinnoissa on huomioitu hyvä saatavuus ja lankojen monipuolisuus.

    Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti: Lumikide-kauluri

    Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet neulesuunnittelija Minttu Wikbergin suunnitteleman Lumikide-kaulurin. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: saat laadukkaat välineet, materiaalit sekä huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa.

    Onteloneuleena neulottavan kaulurin inspiraationa on ollut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikoninen Lumikide-tapetti. Lumikide-kaulurin ohje löytyy myös Rakkaat kuviot -neulelehdestä, joka pitää sisällään yhteensä 20 Pihlgren ja Ritolan tapettikuvioista inspiroitunutta neuleohjetta.

    Lumikide-kauluri neulotaan kotimaisesta lampaanvillasta. Pirtin Kehräämön kampalanka on pehmeää ja ylellistä. Lanka ei kutita, joten se sopii hyvin kaulalle. Ontelotekniikan ansiosta kauluria voi pitää kummin päin vain: siinä ei näy lankajuoksuja nurjalla puolella.

    Tarvikepaketti sisältää:

    • kaksi vyyhtiä suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua Pirtin Kehräämön kampalankaa, sävyt luonnonvaalea ja luonnonmusta
    • Järbö-pyöröpuikot, koko 3, pituus 80 cm
    • selkeän ohjevihkon


        Pompomeissa vain mielikuvitus on rajana

        Mitä jos tekisit kuusenkoristeet itse? Rakkaudella Marre kokosi Kotivinkin Kitty-boksiin tarvikkeet 80 tupsulle. Joulun sävyissä olevista langoista on hauska tehdä pompomeja pikkuistenkin kanssa, ja tarvikepakkauksen mukana tulevia tupsukehikoita voi hyödyntää myös myöhemmissä käsityöprojekteissa. Ehkä seuraavaksi lisäät tupsut pipoon tai koristetyynyyn?

        37,43 € 49,90 €
        Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
        Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
        Kuvaus

        Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet Tiktok-tähti Rakkaudella Marren suunnittelemia pompom-joulukoristeita. Pakkauksessa on kaksi eri kokoista tupsukehikkoa ja neljä kerää tupsulankaa. Yhdestä pakkauksesta syntyy yli 80 pompomia eli tupsua. Tupsukehikoita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen myös muissa askarteluprojekteissa.

        Tiktok-suosiosta nauttiva Rakkaudella Marre tunnetaan värikkäistä pompom-töistään, joihin ovat ihastuneet niin lapset kuin aikuisetkin.

        Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Pompom-joulukoristeisiin. Saat laadukkaat tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa. Kittyn kanssa onnistut!

        Pompom-koristepaketti sisältää:

        • neljä kerää Kaupunkilangan Tehdas-lankaa (smaragdinvihreä, viininpunainen, punainen ja valkoinen)
        • kerän puuvillalankaa
        • kaksi tupsukehikkoa (35 ja 45 mm)
        • mustavalkoisen narun
        • palan vihreää huopakangasta
        • tylpän parsinneulan.

        Tarvikkeet kunnossa? Tutustu ladattaviin käsityöohjeisiimme!

        Käsityöohjeet