Mikä olisikaan parempi harrastus kuin sellainen, jonka pariin voi pysähtyä ajasta ja paikasta riippumatta? Kotivinkin Kitty-tarvikepaketit kutsuvat tutustumaan käsitöiden ihmeelliseen maailmaan – kokeile täysin uutta tekniikkaa tai ihastu jälleen vanhaan suosikkiisi. Tilaa tuotteet itselle tai lahjaksi ilmaisella toimituksella!

Perinteinen tekniikka, moderni ilme

Oletko jo kokeillut ryijyjen tekemistä? Uusimmasta Kitty-tarvikepaketista löytyy tekstiilitaiteilija Ida-Lotta Harmion suunnittelema Mantis-miniryijy, joka johdattelee tekniikan saloihin. Paketti sisältää kaikki materiaalit ja ohjeet oman ryijyn tekoon – niiden lisäksi tarvitset vain sakset ja kynän. Valmiin ryijyn koko on hapsuineen 20 x 35 cm.

Helppo pipopaketti (joka sopii myös lahjaksi!)

Jos olet etsiskellyt lahjaa uusista asioista innostuvalle ystävälle tai vaikkapa tutulle nuorelle, kurkkaa tämä! Joona Hörin suunnittelema Satama-pipo sopii täydellisesti ensimmäiseksi pipoprojektiksi aloittelevalle neulojalle tai taitojen virittelyyn tauon jälkeen. Värivaihtoehtoina ovat hurmaava laventeli ja lempeä kaurapuuro. Ohjeessa on kolme kokoa.

Päivitä neuleosaamistasi

Toivota pikkuinen tervetulleeksi maailmaan ja neulo hänelle lämmikkeeksi Nuppu-nuttu! Neuleen kuvio muodostuu langankiertolisäyksistä, palmikonkierroista ja kavennuksista, jotka yhdistetään uniikilla tavalla. Suvi Lyytikäisen suunnittelema nuttu tarjoaa sopivasti haastetta kokeneellekin neulootikolle, mutta selkeä ohje takaa sen, että rohkea aloittelijakin saa kauniin neuletakin valmiiksi.

Jää virkkaukseen koukkuun

Milloin viimeksi olet virkannut? Jos vastauksesi on ala-asteella, nyt on hyvä aika kokeilla touhua uudestaan! Monipuolisella tekniikalla voi tehdä mitä vaan topeista huiveihin ja laukkuihin – Molla Millsin suunnittelema Asteri-laukku on malliesimerkki siitä, mihin kaikkeen virkkaus taipuu. Graafisella kuviolla koristellun laukun voi tehdä niin musta- kuin valkopohjaisenakin.

Mitä kaikkea voikaan kirjoa?

Anna Kilpeläisen suunnitteleman Yhteys-kuvion kirjominen kangaskassiin on moderni tapa tutustua perinteiseen käsityötekniikkaan. Tarvikepaketin mukana saat luomupuuvillasta valmistetun kangaskassin, kirjontalangat, ohjeen sekä kirjontakehyksen ja -neulan, joiden avulla voit jatkaa kauniiden kuvioiden kirjomista myös muihin haluamiisi tekstiileihin

Neulo huippudesignia

Rakkaat kuviot on Kotivinkin neulelehti, jonka ohjeet perustuvat Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikonisiin tapetteihin. Lehti pursuaa inspiraatiota 20 ohjeen verran, joten neulottavaa riittää sukista ja takista torkkupeittoon ja tiskiliinoihin. Voit ostaa Kotivinkin Kitty-boksin joko vain kaulurin tarvikkeilla varustettuna, tai tuotepakkauksena, josta löydät Rakkaat kuviot -lehden ja Minttu Wikbergin suunnitteleman Lumihiutale-kaulurin tarvikkeet: kaksi vyyhtiä lampaanvillasta valmistettua lankaa, pyöröpuikot ja tietenkin selkeät ohjeet.

Pompomeissa vain mielikuvitus on rajana

Mitä jos tekisit kuusenkoristeet itse? Rakkaudella Marre kokosi Kotivinkin Kitty-boksiin tarvikkeet 80 tupsulle. Joulun sävyissä olevista langoista on hauska tehdä pompomeja pikkuistenkin kanssa, ja tarvikepakkauksen mukana tulevia tupsukehikoita voi hyödyntää myös myöhemmissä käsityöprojekteissa. Ehkä seuraavaksi lisäät tupsut pipoon tai koristetyynyyn?

Tarvikkeet kunnossa? Tutustu ladattaviin käsityöohjeisiimme!

27.11.2023