Kiristävä iho ja sähköiset hiukset? Poimimme pelastukseksi valikoimastamme kotimaiset, ekologiset luonnonkosmetiikkatuotteet kehon ja mielen hemmotteluun.

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa – 5 poimintaa

1. Ihoöljy: syväkosteuttaja, joka imeytyy nopeasti

Talven kuivuus voi kuivattaa vartalon ja erityisesti kasvojen ihoa niin, että jopa hymyileminen sattuu. Suomessa valmistettu SEES Companyn ihoöljy sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Ihanaa on myös se, että öljy imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuoksu tulee nerolin eteerisistä öljyistä.

2. Palashampoo: hyvästi karheat latvat

Kun pääset palashampoon makuun, et vaihda enää nestemäiseen! Kaurilan Saunan kaurapalashampoo sisältää runsaasti iholle ja hiuksille tärkeitä mineraaleja sekä B1,- B2,- E- ja D-vitamiineja sekä runsaasti karoteenia ja lipidejä. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä, vahvistetuilta ja sileiltä.

3. Shea-vartalovoi: anna ihon elpyä

Helsingissä valmistettu Kaurilan Saunan luomu shea-vartalovoi on ihanteellinen kasvo- ja kosteusvoide kaikenikäisille. Se hellii ja ravitsee kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa. Vitamiinirikas koostumus on runsas ja erittäin riittoisa.

4. Kuorintapala: eroon kuivasta ihosta

Kuivan ihon lisäksi kutinaa aiheuttavat kuolleet ihosolut iholla. Kahvi, bentoniittisavi, merisuola sekä kaakaovoi kuorivat hellästi ja virkistävät verenkiertoa. Kaurilan Saunan kuorintapala riittää noin viiteen käyttökertaan. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

5. Kasvonaamio: talvi-ihon pelastus

Kun iho janoaa kosteutta, naamio pelastaa. Naamion sisältämä hunaja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja valkosavi imee itseensä ihon epäpuhtaudet. Suomessa valmistettu SEES Companyn kasvonaamio sopii monille, sillä se ei sisällä keinotekoisia ainesosia eikä tuoksuaineita.

Tutustu koko valikoimaan!

28.02.2023