Kiristävä iho ja sähköiset hiukset? Poimimme pelastukseksi valikoimastamme kotimaiset, ekologiset luonnonkosmetiikkatuotteet kehon ja mielen hemmotteluun.

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa – 5 poimintaa

1. Ihoöljy: syväkosteuttaja, joka imeytyy nopeasti

Talven kuivuus voi kuivattaa vartalon ja erityisesti kasvojen ihoa niin, että jopa hymyileminen sattuu. Suomessa valmistettu SEES Companyn ihoöljy sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Ihanaa on myös se, että öljy imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuoksu tulee nerolin eteerisistä öljyistä.

Tuote on poistunut.

2. Palashampoo: hyvästi karheat latvat

Kun pääset palashampoon makuun, et vaihda enää nestemäiseen! Kaurilan Saunan kaurapalashampoo sisältää runsaasti iholle ja hiuksille tärkeitä mineraaleja sekä B1,- B2,- E- ja D-vitamiineja sekä runsaasti karoteenia ja lipidejä. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä, vahvistetuilta ja sileiltä.

14,50 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaura palashampoo puhdistaa hiukset hellästi tehden niistä vahvan ja hoidetun tuntuiset. Kauraöljy sisältää runsaasti iholle ja hiuksille tärkeitä mineraaleja sekä B1,- B2,- E- ja D-vitamiineja. Lisäksi kauraöljyssä on runsaasti karoteenia ja lipidejä. Kaurashampoo sopii erityisesti hennommille ja normaaleille hiuksille. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä, vahvistetuilta ja sileiltä.

Vinkki: Anna shampoopalan kuivua käyttökertojen välissä. Palashampoota voi säilyttää kätevästi esimerkiksi tässä rasiassa.

Pakkaus

3. Shea-vartalovoi: anna ihon elpyä

Helsingissä valmistettu Kaurilan Saunan luomu shea-vartalovoi on ihanteellinen kasvo- ja kosteusvoide kaikenikäisille. Se hellii ja ravitsee kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa. Vitamiinirikas koostumus on runsas ja erittäin riittoisa.

17,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Ylellinen ja vitamiinirikas Kaurilan Saunan Luomu sheavoi on ihanteellinen kasvo- ja kosteusvoide kaikenikäisille.

Se hellii ja ravitsee kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa. Sheavoin vitamiinirikas koostumus on runsas ja erittäin riittoisa.

4. Kuorintapala: eroon kuivasta ihosta

Kuivan ihon lisäksi kutinaa aiheuttavat kuolleet ihosolut iholla. Kahvi, bentoniittisavi, merisuola sekä kaakaovoi kuorivat hellästi ja virkistävät verenkiertoa. Kaurilan Saunan kuorintapala riittää noin viiteen käyttökertaan. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

12,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kahvi, bentoniittisavi, merisuola sekä kaakaovoi kuorivat hellästi virkistäen ihosi verenkiertoa. Hemmottele itseäsi kuorintapalalla ja elävöitä ihosi uuteen ihanaan päivään. Saunatonttu kertoi kahvinporojen antavan kyytiä myös selluliitille.

Kaurilan Saunan kuorintapala riittää noin viiteen käyttökertaan. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

5. Kasvonaamio: talvi-ihon pelastus

Kun iho janoaa kosteutta, naamio pelastaa. Naamion sisältämä hunaja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja valkosavi imee itseensä ihon epäpuhtaudet. Suomessa valmistettu SEES Companyn kasvonaamio sopii monille, sillä se ei sisällä keinotekoisia ainesosia eikä tuoksuaineita.

Tuote on poistunut.

Tutustu koko valikoimaan!