Silikoniset ja kokoon taitettavat leivontavuoat mahdollistavat leipomisen vähäisellä säilytystilallakin varustetussa keittiössä. Kurkkaa pirteän punaiset vaihtoehdot ja klikkaa suosikkisi kotimatkalle!

Leipää pöytään

HEIROLin silikonisissa leipävuoissa valmistat kaikkea yksinkertaisesta ranskanleivästä kahvipöydän pullapitkoihin. Leipävuoassa valmistuvat myös pienemmät vuokakakut ja varma aamupalahitti, banaanileipä. Valikoimastamme löydät taittuvat leipävuoat kolmessa koossa: yhden litran, puolentoista litran ja kahden litran vetoisina.

Mokkapalat ja muut herkut

Kaikenlaiset piirakat ja kakkupohjat paistuvat helposti neliönmallisissa uunivuoissa. Coox by HEIROL -vuoat kestävät uunissa jopa 230 celsiusasteen lämpötilan, ja vuoat voi pestä astianpesukoneessa. Neliönmalliset leivontavuoat avautuvat jokaiselta sivulta, eli paistovuoan voi vaikka kuljettaa piknikille ja avata tarjoiluastiaksi!

Maistuisiko muffinssi?

Muffinssivuoka on yllättävän monipuolinen keittiötarvike, mutta luultavasti ensimmäisiä, joista tingitään vähäisen säilytystilan vuoksi. Tämä kokoon taittuva muffinssivuoka vie hyvin vähän säilytystilaa vetolaatikossa, sillä vuoan saa paineltua tasaiseksi. Aamiaisen suolaiset muffinssit tai kuitupitoiset lesemuffinit valmistuvat vaivatta, sillä tätä muffinivuokaa ei tarvitse edes voidella ennen käyttöä.

25,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Coox by HEIROL on upea vuoden 2024 uutuus! Silikoninen muffinssivuoka sopii käytettäväksi uunissa max 230 °C ja vuoka on helppo pestä käsin tai astianpesukoneessa.

Kompakti vuoka vie hyvin vähän säilytystilaa sillä saat painettua vuoan tasaiseksi. Muffinssivuokaa ei tarvitse voidella ennen käyttöä.

Tarjoiluvalmis

Kun aikomuksissa on leipoa kakku, tiedossa on tyypillisesti juhlahetki. Lasipohjainen irtopohjavuoka onkin sekä leivontavuoka että tarjoiluastia, eli tässä vuoassa voi leipoa yhden astian taktiikalla! Silikoninen reuna on helppo avata ja sulkea vetoketjun mallisen liitoskohdan avulla, ja pohjan lasitassut helpottavat vuoan siirtelyä.

19,95 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Coox by HEIROL on upea vuoden 2024 uutuus! Silikoninen irtopohjavuoka lasipohjalla sopii käytettäväksi uunissa max 230 °C ja vuoka on helppo pestä käsin tai astianpesukoneessa.

Kompakti vuoka vie hyvin vähän säilytystilaa sillä saat avattua vuoan tasaiseksi. Vuoka on helppo avata ja sulkea. Avaa vuoan reunat ja tarjoile kätevästi suoraan vuoan lasipohjalta ilman kakun siirtämistä erilliselle tarjoilualustalle. Pienet jalat lasipohjassa helpottavat siirtämistä.

Tutustu valikoimamme kaikkiin leivontatarvikkeisiin