Pienistä hetkistä kannattaa tehdä suuri numero. Kurkkaa poiminnat ja luo itsellesi iltarutiini, joka saa tavallisenkin illan tuntumaan juhlalta.

Pyjamabileiden bravuuri

Pyjama, popcornia ja paksu kerros kasvonaamiota! Omalle iholle sopiva kasvonaamio on todellinen pyjamabileklassikko. Kotimaisen Nörre Nordicin ihonhoitotuotteiden teho perustuu pohjoisen luonnon villiyrtteihin – rauhoittava ja probioottinen RECALM-yrttikasvonaamio yhdistää kamomillaa, niittyhumalaa, ruiskaunokkia ja mustaherukan lehteä, kun taas puhdistava REBALANCE-naamio sisältää muun muassa mesiangervoa, koivunlehteä, nokkosta ja kauraa. Heleyttävässä REVIVE-naamiossa on esimerkiksi villinä kerättyä poimulehteä, vadelmanlehteä, tyrniä, kehäkukkaa ja pajunkuorta.

Aseta tunnelma

Arki-iltojen pyjamabileissä on hauskanpidon lisäksi tärkeää asettautua levolliseen tunnelmaan. Ilapothecaryn Dream Space -tuoksukynttilä on luotu nimenomaan nukkumaanmenohetkeä ajatellen. Biohajoavasta soijavahasta ja eteerisistä öljyistä valmistettu kynttilä tuoksuu vetiveriltä, patsulilta, jasmiinilta ja nardusöljyltä. Maanläheinen ja yrttisen kukkainen tuoksu sopii täydellisesti ilta-aikaan, mutta huomaa, että kynttilää ei suositella raskaana oleville tuotteessa olevan myskisalvian takia.

69,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Ilapothecary Dream Space Candle on kasvipohjaisesta, biohajoavasta soijavahasta sekä laadukkaista eteerisistä öljyistä valmistettu 100 % luonnollinen soijakynttilä. Aromaterapeuttisella ja oloa yöunille rentouttavalla tuoksullaan se luo kotiin rauhallisen tunnelman.

Dream Space -tuoksu perustuu neljän tunnetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Levollisuuden öljyksikin kutsuttua vetiveriä sekä oloa tyynnyttävää ja maadoittavaa patsulia on käytetty aromaterapiassa jo tuhansia vuosia univaikeuksia helpottamaan. Viettelevästä tuoksustaan tunnettu jasmiini on oloa rentouttava ja mielialaa kohottava eteerinen öljy. Nardusöljyä puolestaan on käytetty aromaterapiassa sen oloa rauhoittavan ja harmonisoivan vaikutuksensa ansiosta. Näiden tunnettujen eteeristen öljyn yhdistelmä tekee Dream Space -tuoksusta erinomaisen apulaisen nukahtamista helpottamaan.

Kaikki ilapothecaryn kynttilät on pakattu kauniiseen mustaan kartonkiseen lahjarasiaan. Kynttilä on valettu mattamustaan lasiin ja sillä on suojanaan metallinen kansi.

Dream Space -kynttilä – käyttöohje

Ilapothecary Dream Space Candle on kasvipohjaisesta, biohajoavasta soijavahasta sekä laadukkaista eteerisistä öljyistä valmistettu 100 % luonnollinen soijakynttilä. Aromaterapeuttisella ja oloa yöunille rentouttavalla tuoksullaan se luo kotiin rauhallisen tunnelman.

Huom! Valvo palavaa kynttilää ja polta sitä vain kuumuutta kestävällä alustalla. Sijoita kynttilä riittävän etäälle palavista materiaaleista. Pidä kynttilän päällinen ja soijavaha puhtaana esimerkiksi tulitikuista. Älä liikuta palavaa kynttilää. Sammuta tukahduttamalla.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Soya Wax (Glycine Soya Wax), Andropogon Zizanioides (Vetiver) Oil, Nardostachys Jatamansi Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil.

Tuotteen ominaisuudet

  • 100 % luonnollinen
  • Vegaaninen
  • Alkoholiton
  • Gluteeniton
  • Ei sisällä pähkinää
  • Ei sisällä mineraaliöljyä
  • Kierrätettävä pakkaus
  • Ei sovi raskaana olevalle
  • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Vinkeät vuodevaatteet

Merfysin värikkäät vuodevaatteet tuovat hymyn huulille. Puuvillasatiinisissa pussilakanoissa on hauska juju, sillä pussilakanat avautuvat kuten pizzalaatikko, eikä peittoa tarvitse pujotella pussilakanan sisään. Kokeile yhdistellä petauksessa eri värejä: esimerkiksi vaaleansininen pussilakana ja vaaleanpunaiset tyynyliinat näyttävät äärettömän suloisilta yhdessä.

Merfys

Kuppi kuumaa

Illalla on ihana siemailla jotain lämmintä. Kamomillatee, kofeiiniton vihreä tee tai kaakao maistuu erityisen herkulliselta käsin tehdystä mukista juotuna. Jokainen Smooth-muki on siis ainutlaatuinen, ja ne soveltuvat tiskikoneeseen sekä mikroon – makeannälän yllättäessä mukissa valmistuu vaikka nopea kakkukin.

14,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Jokainen astia kertoo oman tarinansa. Jokainen kappale on ainutlaatuinen, käsintehty.

Luonnonmukaisten, mutta silti klassisten muotojensa ansiosta SMOOTH-sarja on täydellinen sekoitus käsintehtyä tunnelmaa hienostuneella twistillä. Tämä sarja on ajaton ja säilyy perheessä useamman sukupolven ajan.

Mukit saatavilla neljässä eri värissä: stone, terracotta, olive, sekä kevään 2022 uutuus rose.

Nossen astiat valmistetaan ympäristöystävällisestä kivitavarasta. Tuotannossa hyötykäytetään kaikki ylijäämämateriaali, astioiden lasitus tehdään kierrätetystä lasista ja tuotannossa käytetty vesi otetaan talteen ja käytetään uudelleen.

Nosse Ceramics on valmistajana sitoutunut noudattamaan zero waste-tuotantotapaa.

Kaikki sarjan astiat soveltuvat kotitalouskäytössä tiskikoneeseen, uuniin (max 240 °C) sekä mikroon.

Nosse Ceramics for HEIROL <3 >>
Tutustu Nosse Ceramicsin valmistukseen kestävään kehitykseen >>

Pukeudu puuvillaan

Kyllä kylpytakkia voi käyttää aamutakkinakin, ja kyllä aamutakkia voi käyttää illallakin! Pehmeän puuvillainen Vohveli-kylpytakki on juuri sopiva asu iltaan, olitpa sitten iltasuihkuttelija, vilukissa tai tykkäät uinua syntymäpäiväasussasi, mutta pitää jotain päällä ennen nukkumaanmenoa.

99,99 €
Kauppias: Nanso
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Nanson beige Vohveli-kylpytakki on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Kylpytakissa yhdistyvät vohvelikankaan hyvät ominaisuudet ja moderni ulkonäkö. Vohvelikangas imee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti keveytensä ansiosta.

Modernissa kimonotyylisessä kylpytakissa on kaunis shaalikaulus, kimonohiha, sidottava vyö ja kaksi taskua edessä. Kylpytakin laadukas materiaali tuntuu miellyttävältä iholla ja hoito-ohjeita noudattamalla se pysyy upeana pitkään.

Materiaalit:
100 % puuvilla

Koot:

Koko S/M L/XL XXL
Rinnanympärys, cm 116 132 148
Väri
Koko