Koti on kauneimmillaan silloin, kun keväinen ilta-aurinko kajastaa lempeästi ikkunasta sisään. Sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi Cover Storyn valikoimasta kolme upeaa maalisävyä, jotka tuovat kevätauringon tunteen huoneeseen vuodenajasta riippumatta.

Mietin pitkään, millä sävyllä maalaisin olohuoneen valkoiset seinät. Halusin seiniin ajattoman luonnollisen sävyn, joka ei olisi lattea mutta ei myöskään kovin tumma. Tilasin Cover Storyn värimalleja, jotka ovat maalattu A5 -koon arkeille, ja kiinnitin värimallit seinälle. Tutkailtuani värejä viikon verran eri valaistuksissa valitsin Simone-sävyn, joka on hieman kellertävä beige. Pidän väristä kovasti. Se on lämmin ja tyylikäs ja sopii hyvin saarniparkettiini sekä oliivinvihreään sohvaani.

2. Viettelevä Anaïs

Jos mietit, millä sävyllä maalaisit makuuhuoneen, kokeile puuterista väriä, joka ei ole liian makea tai karkkimainen. Anaïs on pehmeän persikkainen maalisävy, johon sopivat nyt niin trendikkäät punaiset, keltaiset ja vihreät petaustekstiilit. Jos suosit luonnonvärejä, yhdistä puuteriseen väriin ruskeita ja pellavanvärisiä petaustekstiilejä.

3. Raikas Hermann

Kaipaatko uutta ilmettä eteiseen? Eteistilan freesaaminen on hyvä aloittaa seinien maalaamisella. Eteiset ovat yleensä valkoisia, koska valkoinen lisää tilan tuntua ja valoisuutta. Värikkäät seinät vaikuttavat vahvasti eteisen tunnelmaan, ja nyt on trendikästä maalata myös katto samalla värillä kuin seinät. Kokeile eteisessä vaikka rohkeasti kodin muusta värityksestä poikkeavia maalisävyjä! On mukava saapua kotiin ja astua omalla lempivärillä maalattuun eteiseen. Hermann on keväisen vihreä, optimistinen väri, joka näyttää raikkaalta myös talvella.

Tutustu Cover Storyn koko valikoimaan täällä!

13.04.2023