Pohjoismaalaiset ovat sukupolvien ajan tienneet, että juhannusyössä on taikaa – ja sen todistaa myös Design Paletin Juhannustaika-mallisto! 

Sinertävä kesäyö ja utuisena hehkuva kukkaniitty. Juhannus on paitsi keskikesän juhla, mutta myös aika tehdä taikoja. Design Paletin Juhannustaika on oodi uskomuksista tunnetuimmalle, jonka mukaan tuleva puoliso ilmestyy unissa hänelle, joka on kerännyt juhannusyönä seitsemän erilaista kukkaa tyynyn alle.

Juhannusruusu, tupasvilla, oravanmarja, koiranputki, metsätähti, kissankello ja vanamo koristavat koivunlehtien ja timotein lisäksi Suomessa suunniteltua ja valmistettua Juhannustaika-mallistoa. Raikas ja herkkä kuviointi kestää aikaa ja tuo mieleen juhannuskoivujen suloisen tuoksun, vaikka keskikesä olisikin jo muisto vain.

Keskikesän kukoistus sisustuksessa

Mikä sopisikaan juhannukseen paremmin kuin seitsemän kukkaa pellavatyynyliinalla! Design Paletin Juhannustaika-mallistosta löydät sisustustekstiilit koristetyynyistä keittiöpyyhkeisiin.

Juhannustaikoja ja virvokkeita

Maukas purtava ja juhlaseurueelle mieluinen juotava kuuluvat olennaisesti keskikesän juhlaan. Tarvitseeko pöytään kattaa edes kukkakimppua, kun lasin- ja pannunaluset ovat koristeltu näin kauniisti?

Päällepantavaa juhannustansseihin

Olipa juhannustanssit sitten ihmisten ilmoilla tai omassa rauhassa, juhannustaikaa löytyy asusteista joka tarkoitukseen.

Tutustu Design Paletin koko valikoimaan täällä!

08.06.2023