Helpota jouluun valmistautumista tutustumalla kattavaan lahjaoppaaseemme – täältä saat huomaavaiset ja hauskat lahjaideat erilaisille mutta yhtä ihanille ihmisille!

Kotoilijalle

Erityisesti talvi on kotoilijan huippusesonki, sillä pimeä vuodenaika kutsuu viihtymään sohvannurkassa. Kotoilijan jaloissa on useimmiten villasukat, mieluusti pitkävartiset sellaiset. Helsingin villasukkatehtaan sukkavalikoimasta voi valita monesta eri väristä ja muutamasta eri koosta – yhteistä töppösille on lämmittävyys, hengittävyys ja pehmeä tuntu paljaassakin jalassa.

36,90 €
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–4 arkipäivää
Kuvaus

Pitkävartiset villasukat pitävät sekä jalkasi että sääresi lämpiminä ympäri vuoden. Malli soveltuu yhtä lailla kotisohvalla löhöilyyn kuin saapassukiksi vaativaan ulkoilukäyttöön. Koska pitkävartiset villasukat on terästetty polyamidilla sekä vahvistetuilla kannalla ja kärjellä, kestävät villasukat rajuakin kulutusta. 

Villasukkien materiaalista 70 % on puhdasta lampaanvillaa ja 30 % kestävyyttä huomattavasti lisäävää polyamidia. Materiaali on eettisesti tuotettua uusiseelantilaista, mulesing-vapaata lampaanvillaa sekä noin 10 % suomalaista lampaanvillaa. Lanka kehrätään kolmen eri lammasrodun villasta, jotta lankaan saadaan juuri villasukkiin sopivat ominaisuudet: lämpimyys, hengittävyys ja miellyttävän pehmeä tuntu paljaassakin jalassa. Hoidoksi suositellaan käsinpesua, mutta villasukat kestävät myös 30° konepesun.

Helsingin Villasukkatehdas on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tuotteilla on Avainlippu-merkki. Suuri osa villasukkien valmistuksesta on tarkkaa käsityötä. Jokainen tehtaalta lähtevä villasukka tarkistetaan yksitellen, ja korkea ja tasainen laatu on Villasukkatehtaalle kunnia-asia.

Väri
Koko

Kotoilijan on myös mukava kietoutua Pidätin Pine Needles -vilttiin, joka on valmistettu sataprosenttisesta villasta. Kolmesta eri värivaihtoehdosta löytyy niin eklektisen pastellista kuin neutraalia vaihtoehtoa lahjan saajan kodin mukaan.

189,00 €
Kauppias: Pidät
Toimituskulut: 7,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Pine Needles -villapeiton kuvio on saanut inspiraationsa metsäpolulle, järven pinnalle ja talviselle lumipeitteelle pudonneista männynneulasista. Peitto on saatavilla kolmessa eri värissä. Kaksipuolista peittoa voi käyttää molemmin päin.

Muhkean torkkupeiton materiaali on 100 % Uuden-Seelannin villaa. Eettisesti tuotettu villa on peräisin Wool Integrity NZ -toimittajilta, jotka tarjoavat materiaalille täyden jäljitettävyyden. Tuottajat sitoutuvat myös pitämää huolta eläinten, työntekijöiden sekä ympäristön terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Villapeitoilla on myös Interiors Pure New Wool sekä ÖKO-TEX Standard 100 -sertifikaatit.

Villapeiton tuotetiedot:

 • Materiaali: 100 % Uuden-Seelannin villa.
 • Koko: 1300 x 1700 mm.
 • Värit: Trail (okra/hiekka), Snow (luonnonvalkoinen/vihreä), Lake (vaaleansininen/keltainen).
 • Valmistusmaa: Liettua.
Väri

Eikä kotoilija vietä iltaakaan ilman kynttilöiden sytyttämistä! Kaurilan Saunan tyylikkäät mehiläisvahakynttilät ovat valmistettu käsityönä Helsingissä. 25 senttimetriä pitkät kynttilät näyttävät kauniilta myös juhlapöydässä.

17,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Vanhanajan mehiläisvahakynttilät palavat kauniisti ja valaisevat suurella liekillä täyttäen koko huoneen ihanan hunajaisella tuoksulla.

Mehiläisvahaa on käytetty kynttilöiden valmistamiseen yli 5000 vuotta. Tämä perinteinen kynttilä tuo tullessaan historian havinaa ja palaa erityisen puhtaalla liekillä. Yleisesti ollaan sitä mieltä, että mehiläisvahasta tehdyt kynttilät sopivat parhaiten kaikista kynttilöistä hengitystiesairauksista ja kemikaaliherkkyyksistä kärsiville.

Kaurilan Saunan mehiläisvahakynttilät on tehty puhtaasta 100 % mehiläisvahasta, joka on kerätty EU:n alueelta ja vaha värjätään Suomessa Saksalaisilla sertifioiduilla kynttiläväreillä. Keltainen (natural) kynttilä on värjäämätön.

Edullisimpiin kynttilöihin on monesti sekoitettu hinnan alentamiseksi muita aineita, joten mehiläisvahan alkuperä ja koostumus kannattaa aina tarkistaa.

Mehiläisvahakynttiloitä on hyvä säilyttää viileässä ja valolta suojattuna. Nämä kynttilät sopivat moniin erilaisiin kynttilänjalkoihin, sillä vaha on pehmeää ja muokkautuu helposti. Kynttilän alareunaa kannattaa lämmittää hetken kädessä ja painaa sitten varovasti paikoilleen.

Mehiläisvahakynttilöiden kiiltävyyttä voi tarvittaessa lisätä lämmittämällä niitä varovasti hiustenkuivaajalla.

Mehiläisvaha on ekologinen hunajatuotannon sivutuote ja vaha kerätty mehiläisiä vahingoittamatta.

Pakkauksessa on neljä kynttilää. Ne on valmistettu käsityönä Helsingissä.

Kynttilän koko: halkaisija 22mm ja korkeus 25cm

Hemmottelua rakastavalle

Hemmottelua rakastava läheinen haluaa kohottaa arjen kokemuksia parhaansa mukaan. Esimerkiksi pellavasta valmistettu pussilakana on laatutietoisen hemmottelijan mieleen. Laadukkaasta luonnonmateriaalista valmistetut vuodevaatteet miellyttävät silmää ja takaavat levolliset unet vuoden ympäri.

149,90 €
Kauppias: Xeraliving
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Erinomainen lämmön- ja kosteudensiirtokyky tekevät pellavasta täydellisen materiaalin vuodevaatteisiin. Pellavalakanat tuntuvat kesällä viileältä ja talvella lämpimältä.

Pussilakanan yläkulmissa on aukot käsille peiton asettelun helpottamiseksi. Alareuna on avoin; kulmasaumat ovat pussilakanan heikoin kohta, minkä vuoksi ne on tietoisesti jätetty pois ja korvattu kauniilla, ekologisilla kierrätyspaperipohjaisilla napeilla, jotka ulottuvat koko päädyn matkalle.

Vinkki: Jätä päiväpeitto rohkeasti pois ja anna pellavalakanoiden näkyä myös päivällä! Pellavalakanoilla luot rennon viimeistellyn ilmeen.

Väri
Koko

Hemmottelija nauttii myös kauniista ja toimivista kauneudenhoitotuotteista. SEES Companyn hiustenhoitopaketti on valmiiksi tyylikkäässä lahjakääreessä. Itse pakkaukset ovat iloksi suihkussa, ja biohajoavat tuotteet ovat hiuksia ja päänahkaa helliviä.

Tuote on poistunut.

Hemmottelua rakastava läheinen nauttii siitä, kun asiat rullaavat täydellisesti viimeistäkin yksityiskohtaa myöten. Juhlahetkien yllättävä sankari on viinicooleri, joka pitää juoman sopivan vilpoisena pidemmänkin aikaa. Coolerin sisäosan halkaisija on 10 senttimetriä.

49,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

HEIROL Pro -sarjan viinicooleri on valmistettu ruostumattomasta tuplateräksestä. Viinin jäähdyttimen tuplaseinämä eristää lämpöä ja pitää näin juomasi raikkaana ja viileänä pidempään. Viinicooleri on täydellinen lahja viinin ystävälle ja käytännöllinen mökkituliainen kesän kuumina päivinä. Sisäosan halkaisija 10 cm.

Kulinaristille

Kulinaristille arkiruokakin on väylä luovuuteen. HEIROLin tarjoilupaistinpannu innostaa hellan äärelle, sillä paellatyyppinen pannu muistuttaa esimerkiksi Espanjan keittiöstä ja lämmöstä. Laadukkaassa teräspannussa on käyttömukavuutta lisäävä tarttumaton pinnoite.

Tuote on poistunut.

Satokausikalenteri on kulinaristille todennäköisesti tuttu tuote. Näppärässä almanakassa on sesongin kasvisten ja hedelmien lisäksi herkullisia reseptejä, raaka-aineiden säilytys- ja käsittelyvinkkejä, sekä tietoa esimerkiksi villiyrteistä, marjoista ja kotimaisista ruokakaloista. Konkreettinen hyöty Satokausikalenterissa on siinä, että kauden kasviksia hyödyntämällä ruoka on maukkaampaa ja edullisempaa.

24,90 €
Kauppias: Satokausikalenteri
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Vuoden 2024 Satokausikalenteri:

 • Maailman paras työkalu kasvisten syömisen lisäämiseen! Satokausikalenterin avulla löydät ruokakaupastasi maukkaimmat, edullisimmat ja tuoreimmat kasvikset ympäri vuoden. Samalla syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa.
 • Satokausikalenteri sisältää yli 200 kasviksen kotimaiset ja ulkomaiset sesongit kuukausittain tunnistekuvineen, säilytys- ja käsittelyvinkkien kera.
 • Löydät jokaiselle kuukaudelle suunnitellut satokauden reseptit ja tietoiskut kauden parhaista raaka-aineista.
 • Satokausikalenterista on saatavilla kaksi eri mallia: perinteinen almanakka ja perhekalenteri.
 • Kasvistietouden lisäksi löydät Satokausikalenterista perustiedot, kuten nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuunkierron, sekä tilaa omille muistiinpanoille.
 • 2024 on Satokausikalenterin kymmenes juhlavuosi – kalentereita on myyty yhteensä jo yli 100 000 kappaletta.
 • Kalenteri on painettu Suomessa vastuullisesti hoidetuista metsistä tuotetulle paperille, jolla on EU-ympäristömerkki ja PEFC™-sertifikaatti.
 • 84 sivua. Mitat suljettuna 21 x 29,7 x 0,6 cm (A4), paino 280 g.
 • Satokausikalenteri on saatavilla myös perheversiona!

Haluaisitko syödä päivittäin enemmän kasviksia? Tarttuuko kaupasta mukaan aina samat tuotteet, ja kaipaisit vaihtelua arkiruokaan? Tuntuuko kasvisten lisääminen ruokavalioon vaikealta ja kalliilta? Huippusuosittu Satokausikalenteri on “seinälle ripustettava tietokirja”, jonka avulla löydät kaupasta maukkaimmat, edullisimmat ja tuoreimmat kasvikset ympäri vuoden. Satokausikalenteri maksaa itsensä takaisin jo muutamalla kauppareissulla puhumattakaan muista sen tuomista hyödyistä sinulle, perheellesi ja ympäristölle. Se on takuulla hyödyllinen ja ilahduttava lahja myös läheisillesi!

Satokausiajattelu auttaa sinua kokeilemaan kuukausittain uusia makuja ja värejä. Kun hankit kasvikset Satokausikalenterin suositusten mukaan, tulee ruokavalioosi väistämättä vaihtelua ja monipuolisuutta. Suosimalla sesonkeja päädyt automaattisesti kokeilemaan uusia kasviksia ja opettelemaan niiden monipuolisempaa käyttöä. Kalenterista löytyy jokaiselle kuukaudelle kolme reseptiä, joiden avulla uudet kasvikset siirtyvät ruokapöytään vaivattomasti.

Satokausikalenterin takasivuille on listattu yli kahdensadan Suomessa kaupoissa tarjolla olevan kasviksen kotimaiset ja ulkomaiset sesongit kuukausittain, tunnistekuvat, säilytys- ja käsittelyvinkit sekä FODMAP-ohjeistus herkkävatsaisille. Mukana ovat paitsi hedelmät, juurekset, vihannekset, marjat, sipulit, kaalit, palkokasvit ja villiyrtit, myös suomalaisen hunajan ja kotimaisten ruokakalojen sesongit.

Almanakasta on saatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa. Perinteisessä almanakassa on omat laatikot kullekin päivälle. Perhekalenterista löytyy kultakin päivältä viisi saraketta, eli omat laatikot jokaiselle perheenjäsenelle. Tietosisältö on kalentereissa sama.

Jos kulinaristi on kiinnostunut molekyyligastronomiasta, ovat SAVU-viskinmaistelulasit nappivalinta hänelle. Oman elämänsä Heston Blumenthalit saavat ajan kulumaan ihmetellessä lasien muotoilua, jossa yhdistyvät kotimainen lasiperinne ja maailmanluokan tiedeosaaminen. 

129,00 €
Kauppias: SAVU Glass
Toimituskulut: 8,00 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

SAVU-viskinmaistelulasi on enemmän kuin pelkkä lasi: se yhdistää kemian gastronomiaan mullistaen näin viskinmaistelun. SAVUn keksijä kemian tohtori Jari Tuominen kehitti SAVUn yhteistyössä lasitaiteilija Kari Alakosken sekä Turun ja Helsingin yliopistojen kanssa.

SAVU on ensimmäinen lasi, joka tarjoaa optimaalisen aromikokemuksen tieteellisesti todistetuilla, patentoiduilla toimivuudellaan. Lasin kaula rajoittaa etanolin nousua lasin yläosaan ja nenään. Lasin yläosassa olevat hyllyt matkivat viskin tislausprosessia. Hyllyillä olevasta pienestä määrästä viskiä haihtuu etanoli nopeasti pois, jonka jälkeen viskiä nauttivalle avautuu vapaa pääsy haistelemaan viskin aromeja. Kun sinulla on SAVU-lasi kädessäsi, voit alkaa nauttimaan aromien löytämisen ilosta!

SAVU Duo sisältää kaksi SAVU-viskinmaistelulasia. Lasit toimitetaan tyylikkäässä kierrätyspahvipakkauksessa.

Mitat: läpimitta 60 mm, korkeus 110 mm

Tilavuus: suositusannos 2–4 cl

Materiaali: konepestävä puhdas borosilikaattilasi

Design: keksijä, kemiantohtori Jari Tuominen

Tekijälle

Tekijä viihtyy puikot, koukut ja muut käsityövälineet kädessä. Laine Publishingin huippusuositun 52 x -kirjasarjan teokset tarjoavat tekemistä vuoden jokaiselle viikolle. Esimerkiksi 52 x villasukat, osa II on hurmannut monet kädentaitajat.

31,92 € 39,90 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: 6,40 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Hauskoja neuloa, nopeita tehdä ja aina tarpeen – ei ihme, että sukat ovat monien neulojien lempiprojekteja! Jos pidit ensimmäisestä osasta, tulet rakastamaan tätä! 52 x villasukat, osa II on edeltäjäänsä värikkäämpi ja entistäkin monipuolisempi. Kirjasta löytyy kaikkea: pitsiä, palmikoita, raitoja, röyhelöitä, kirjoneuletta ja jopa helmillä koristellut sukat.

Ohjeet ovat selkeitä ja helposti lähestyttäviä. Jokaisen ohjeen yhteydessä on lyhyt esittelyteksti ja tietoa mallin rakenteesta. Kaikki ohjeet on sarjoitettu 3 eri kokoon.

Tämä visuaalisesti upea kokonaisuus on jatkoa suositulle 52 x -sarjalle, joka sisältää seuraavat kirjat: 52 x villasukat, 52 x villahuivi and 52 x helpot neuleet.

Kirja sisältää ohjeita 47 eri neulesuunnittelijalta ympäri maailmaa:

Jenny Ansah, Christelle Bagea, Alma Bali, Sveina Björk Jóhannesdóttir, Emma Brace, Aleks Byrd, Arantxa Casado, Fay Dashper-Hughes, Kristin Drysdale, Emma Ducher, Avery Erb, Lindsey Fowler, Fabienne Gassmann, Emilie Hallet , Sarah Heymann, Bailey Jacobs, Elena Solier Jansà, Yuri Kader Kojima, Kaori Katsurada, Keiko Kikuno, Jenna  Kostet, Pauliina Kuunsola, Summer Lee, Marie-Christine Lévesque, Lotta H Löthgren, Agata Mackiewicz, Rebekka Mauser, Laura Moorats, Heather Nolan, Paula Pereira, Rosa Pomar, Amelia Putri, Anna Radchenko, Heli Rajavaara, Ashley Ratnam, Lucía  Ruiz  de  Aguirre  Rodríguez, Sofia Sackett, Ara Stella, Charlotte Stone, Pope Vergara, Anke von Ahrentschildt, Barbara von Stieglitz, Veera Välimäki, Lori Wagner, Nancy Wheeler, Paula Wiśniewska ja Yucca/Yuka Takahashi.

52 x villasukat, osa II -kirjan tiedot:

 • Kirjassa on 256 sivua ja 52 neuleohjetta.
 • Kovakantinen, kluuttikansi.
 • Ohjeet on sarjoitettu kolmeen kokoon: noin 34–37, 38–40 ja 41–44.
 • Painettu Latviassa.
Kieli

Jos tekijä tykkää virkata, on Rose Svanen Virkkauksia loistovalinta pukinkonttiin. Tanskalaisen Svanen ohjeet ovat raikkaan skandityylisiä, leikkisiä ja iloisen värikkäitä. Tästä kirjasta tykkää teini-ikäinenkin tekijä.

15,45 € 30,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Virkkaa kuumimmat laukut, hatut ja vaatteet suositun tanskalaisvaikuttajan ohjeilla!

Rose Svanen Virkkauksia on ylistys käsityötaidolle, hitaammalle elämälle ja itsensä ilmaisulle. Kirjan 15 ohjeella teet persoonallisia vaatteita ja asusteita ja lisäät ripauksen kodikkuutta sisustukseen. Osa ohjeista sopii aloittelijoille, osa kokeneemmille virkkaajille. Kirjan piirroskuvitukset auttavat tekniikkojen ja mallien hahmottamisessa.

Kotivinkin Kitty-tarvikepakettien avulla on helppo kokeilla uusia käsityötekniikoita  esimerkiksi Ida-Lotta Harmion suunnitteleman Mantis-ryijyn avulla tekijä pääsee kokeilemaan kykyjään perinteisessä mutta pinnalla olevassa tekniikassa.

29,93 € 39,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet Ida-Lotta Harmion suunnitteleman hauskan Mantis-ryijyn. Saat laadukkaat materiaalit sekä huolellisesti tehdyt kuvalliset ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa.

Pakkaus sisältää laadukkaan ohjevihkon, langat, ryijyverkon, liiman verkon reunojen liimaamiseen sekä neulan. Oman näköisen ryijyn saat, kun vaihdat ohjeen värien paikkoja. Kuvalliset ohjeet helpottavat ensi kertaa ryijyä tekevää.

Ryijyn koko on noin 20 x 35 cm hapsuineen.

Ryijypaketin sisältämät tarvikkeet:

 • Sandnes Garn Sunday -lanka (100 % merinovilla, 50 g/235 m): vihreä (8082), pinkki (4626), musta (1099), ruskea (3554)
 • Sandnes Garn Double Sunday -lanka (100 % merinovilla, 50 g/108 m): valkoinen (1001)
 • ryijyverkko
 • Erikeeper-liima 20 ml
 • neula
 • ohjevihko.

Lisäksi tarvitset sakset ja kynän.

Viherpeukalolle

Jos viherpeukalo ei jo omista kenzania, sellainen kannattaa hänelle hankkia. Kukkasiilin ansiosta asetelmien tekeminen onnistuu hankaliinkin maljakoihin ja vaaseihin. Kenzan-setti sisältää yhden ison ja yhden pienen kukkasiilin.

Tuote on poistunut.

Taimikasvattajana kunnostautuneet viherpeukalot rakastavat soil blockereita. Kummallisen näköinen vimpain prässää kasvualustan käyttövalmiiksi kuutioiksi, jolloin taimikasvatus käy kuin leikki – taimista tulee esimerkiksi terveempiä, sillä kuutiot edistävät kasvavan taimen juurten haarautumista.

87,00 €
Kauppias: Kukkatarhurit
Toimituskulut: 6,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Soil blocker mullistaa taimikasvatuksen! Soil blockerin myötä pääset eroon ohuista hajoilevista muoviruukuista, niiden pesemisestä sekä säilömisestä. Taimet saa mahtumaan paljon pienemmälle alalle.

Soil Blocker prässää kasvualustan käyttövalmiiksi kuutioiksi. Tässä setissä on mukana sekä Micro 20 sekä Mini 4 Soil Blockerit. Soil Blocker Micro 20 luo 20 pientä kuutiota, joihin on helppo kylvää yksi siemen kuhunkin - ikään kuin yksittäisiin kennoihin. Meidän kokemuksen mukaan Soil Blocker -kuutioiden sekä pinnalle ripotellun vermikuliitin ansiosta itävyysprosentti on ollut usein jopa 100 %. Pienten micro-kokoisten kuutioiden kanssa pitää kuitenkin olla tarkkana, etteivät ne pääse kuivahtamaan. Päivittäinen tarkkailu ja kastelu on paikallaan, tai mikäli esikasvatuspaikka on kuuma ja aurinkoinen, saattaa kastelulle olla tarvetta jopa aamuin illoin. Kuutioiden alla voi käyttää hyvin vaikka sushirasioita tai muita kannellisia einespakkauksia, jolloin saat kätevästi itämisvaiheeseen pienen kasvihuoneen.

Taimet saavat kasvaa pienissä micro kuutioissa niin kauan, kunnes on aika joko koulia tai istuttaa ne suoraan maahan. Mikäli taimet kaipaavat koulintaa, tulee Soil Blocker Mini 4 vuoroon. Mini 4 tekee yhdellä kertaa neljä suurempaa multakuutiota, joihin voit prässätä valmiin paikan micro-kokoiselle kuutiolle. Kouliminen nopeutuu merkittävästi, kun pikkukuutio vain asetetaan omaan kuoppaansa isompaan kuutioon. Mini 4 -kokoisia kuutioita voi käyttää hyvin myös siemenkylvöihin. Esimerkiksi tsinniat, hajuherneet ja auringonkukat pitävät erityisesti tästä koosta. Setissä on mukana myös lisäosa, jolla soil blockeihin saa tehtyä hieman syvemmän kuopan suuremmille siemenille.

Soil Blockerin kanssa käytetään yleensä itse sekoitettua kasvualustaa, mutta kuutioiden tekeminen onnistuu myös valmiista pussimullasta. Ennen prässäämistä multa pitää kuitenkin seuloa ja siivota suurimmista roskista, jotta kuutioiden teko onnistuu vaivatta. Lähetämme tuotteen mukana muutaman erilaisen reseptin hyväksi todetuista kasvualustoista, jotka pitävät kuutiot paremmin kasassa, kuin valmis kasvualusta.

Soil Blockerin hyötyjä

 • Esikasvatettavat taimet mahtuvat todella pieneen tilaan. Mikäli käytät kasvilamppuja, et tarvitse niitä yhtä montaa kuin kennoissa kasvatettaessa.
 • Itämättä jääneet kuutiot on helppo napata pois, eivätkä ne siten vie turhaa tilaa.
 • Et tarvitse enää muovisia esikasvatustuotteita, vältyt niiden pesulta ja säilömiseltä.
 • Vähentää juurien kiertymistä taimipaakun ympärille. Juuren saavuttaessa kuution sivun, se lopettaa kasvun ja keskittyy haaromaan juuristoa taimipaakun sisällä ja taimista tulee terveempiä (air pruning).
 • Kouliminen on helppoa, kun taimet ovat valmiiksi omissa, erillisissä paakuissaan. Niitä ei tarvitse kaivaa kennoista tai erotella toisistaan, mikä usein aiheuttaa stressiä pienille taimille.
 • Tuote on edullinen ja huoltovapaa.

Soil Blocker Micro 20 ja Mini 4

 • Micro 20: Yhdellä prässäyksellä 20 kpl 18 mm x 18 mm multakuutiota, joissa on pieni kuoppa siemenelle
 • Mini 4: Yhdellä prässäyksellä 4 kpl 5 cm x 5 cm multakuutiota
 • 4 kpl lisäosa, joilla teet valmiit paikat micro -kokoisille multakuutioille
 • 4 kpl lisäosa, joilla teet syvemmät kuopat siemenille
 • Kestävä tuote vuosiksi eteenpäin
 • Tuotteen valmistaa englantilainen perheyritys

  Viherpeukalo ilahtuu tietenkin siemenistä. Valitse pukinkonttiin sekoitus erilaisia kukkia tai kokonainen siemenkangas! Esteetikot, puutarhurit ja pölyttäjät arvostavat näitä lahjoja.

  Kurkkaa kaikki ideat jouluun täältä!