Tupaantuliaislahjaksi kannattaa antaa jotain kaunista ja käytännöllistä – sellaista, mistä lahjan saaja varmasti pitää. Tässä kuusi ideaa, joiden joukosta löydät sopivat tuparilahjat erilaisille tyypeille.

Tupaantuliaislahja: 6 ideaa

1. Joka kodin jatkojohto

Vihdoinkin jatkojohto, jota ei tarvitse piilotella kaappien taakse! MyNollan tyylikäs jatkojohto on tervetullut ja tarpeellinen lahja sisustajalle. Kantta vaihtamalla sen ilme on helppo päivittää sopivaksi, jos sisustuksen tyyli uudessa kodissa muuttuu. Tuote on myös huollettavissa ja kierrätettävä. Mitat 21,2 × 71 × 4,4 cm, kaapelin pituus 2 m.

2. Monen toimen pärekori

Annansilmät-Aitan käsityönä tehty pärekori ei jää puuhakkaan asukkaan kodissa toimettomaksi. Klassikko sopii sekä vanhaan taloon että moderniin tyyliin. Kori on kätevä kierrätysastia papereille tai kartongeille sekä täydellinen paikka niin valmiille kuin keskeneräisille neulomuksille. Kauppakorinakin se on mainio, piknikistä puhumattakaan! Kori mitat ovat noin 40 × 29 × 20 cm.

3. Maistelulasi aromien ystävälle

Nauttiiko uuteen kotiin muuttava makuelämyksistä ja laatujuomista? Aivan kuten loistavassa ruoassa myös juomissa tuoksu on suuressa roolissa. SAVU Glass -viskinmaistelulasissa aromit pääsevät oikeuksiinsa aivan uudella tavalla – eikä eron huomatakseen tarvitse olla viskiharrastaja!

Vinkki!

Hyödynnä etu ja tilaa SAVU-viskilasit 15 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 21.5.2023 saakka.

4. Laatuveitsi keittiöön

Perinteen mukaan uuteen kotiin viedään leipää ja suolaa. Lisää antimien kylkeen kotikokille HEIROLin terävää laatua. Albera-leipäveitsi on tehty korroosionkestävästä veitsiteräksestä ja kauniista saarnipuusta. Taotun terän pituus on 20 cm. Takuu 5 vuotta.

5. Päivätorkkujen pelastaja

HEMPEAn Pielpa-torkkupeitto on paksu ja painava. Sen pehmeään syleilyyn kotoilija kietoutuu hymy huulilla. Päivällä hamppuvohvelikankaasta valmistettu peitto viimeistelee tyylikkään petauksen. Neutraali, luonnollinen sävy on helppo yhdistää kodin muihin väreihin. Materiaali on 100 % hamppua, joka vain paranee käytössä. Torkkupeiton koko 140 × 180 cm.

6. Amppeli viherkasvin kaveriksi

Ai, uudessa kodissa ei ole ikkunalautoja! Eipä hätää, sillä viherintoilija ilahtuu takuulla TR Leather Designin nahkaisesta Suvi-amppelista. Se sopii sekä pyöreille että kulmikkaille ruukuille muotoutuen mallin mukaan. Ajattoman minimalistinen amppeli valmistetaan kotimaisesta kasviparkitusta nahasta, renkaat ovat messinkiä. Nahkanauhan paksuus on 0,2 cm, leveys 1,5 cm ja pituus ilman ruukkua messinkirenkaan kanssa 76 cm. Saatavana mustana ja luonnonvärisenä.

15.05.2023