Tupaantuliaislahjaksi kannattaa antaa jotain kaunista ja käytännöllistä – sellaista, mistä lahjan saaja varmasti pitää. Tässä kuusi ideaa, joiden joukosta löydät sopivat tuparilahjat erilaisille tyypeille.

Tupaantuliaislahja: 6 ideaa

1. Joka kodin jatkojohto

Vihdoinkin jatkojohto, jota ei tarvitse piilotella kaappien taakse! MyNollan tyylikäs jatkojohto on tervetullut ja tarpeellinen lahja sisustajalle. Kantta vaihtamalla sen ilme on helppo päivittää sopivaksi, jos sisustuksen tyyli uudessa kodissa muuttuu. Tuote on myös huollettavissa ja kierrätettävä. Mitat 21,2 × 71 × 4,4 cm, kaapelin pituus 2 m.

2. Monen toimen pärekori

Annansilmät-Aitan käsityönä tehty pärekori ei jää puuhakkaan asukkaan kodissa toimettomaksi. Klassikko sopii sekä vanhaan taloon että moderniin tyyliin. Kori on kätevä kierrätysastia papereille tai kartongeille sekä täydellinen paikka niin valmiille kuin keskeneräisille neulomuksille. Kauppakorinakin se on mainio, piknikistä puhumattakaan! Kori mitat ovat noin 40 × 29 × 20 cm.

47,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 14–16 arkipäivää
Kuvaus

Kestävä pärekori ostoksille tai sienimetsään. Mitat noin 40 x 29 x 20 cm (L x S x K).

3. Maistelulasi aromien ystävälle

Nauttiiko uuteen kotiin muuttava makuelämyksistä ja laatujuomista? Aivan kuten loistavassa ruoassa myös juomissa tuoksu on suuressa roolissa. SAVU Glass -viskinmaistelulasissa aromit pääsevät oikeuksiinsa aivan uudella tavalla – eikä eron huomatakseen tarvitse olla viskiharrastaja!

4. Laatuveitsi keittiöön

Perinteen mukaan uuteen kotiin viedään leipää ja suolaa. Lisää antimien kylkeen kotikokille HEIROLin terävää laatua. Albera-leipäveitsi on tehty korroosionkestävästä veitsiteräksestä ja kauniista saarnipuusta. Taotun terän pituus on 20 cm. Takuu 5 vuotta.

69,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

LEIPÄVEITSI on valmistettu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä. Veitsen taottu terä on käytössä kimmoisa ja tukeva. Kahva on kiinnitetty terään tukevasti niitein.

5. Päivätorkkujen pelastaja

HEMPEAn Pielpa-torkkupeitto on paksu ja painava. Sen pehmeään syleilyyn kotoilija kietoutuu hymy huulilla. Päivällä hamppuvohvelikankaasta valmistettu peitto viimeistelee tyylikkään petauksen. Neutraali, luonnollinen sävy on helppo yhdistää kodin muihin väreihin. Materiaali on 100 % hamppua, joka vain paranee käytössä. Torkkupeiton koko 140 × 180 cm.

Tuote on poistunut.

6. Parempaa safkaa

Helppo ja herkullinen arkiruoka on tae sille, että elämä lähtee jouhevasti rullaamaan uudessa kodissa. Esimerkiksi Instagramissa ihastuttavat Iman ja Leena kokosivat arkireseptinsä yksien kansien väliin, ja reseptit ovat jaoteltu vuodenaikojen mukaan. Tämän kirjan antajalla saa olla oma lehmä ojassa, sillä opus sisältää myös viikonlopun illanistujaisiin sopivia reseptejä.

20,94 € 34,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Arkisafkan ei tarvitse olla mautonta eikä sen kokkaamisen työlästä uurastusta. Arjen sankareiden Imanin ja Leenan resepteillä loihdit monipuolisia, sesongin mukaisia ja edullisia ruokia mausta tinkimättä!

Arkisafkaa on kirja niihin hetkiin, kun ei huvita, ja niihin, kun huvittaa. Se koostuu Imanin ja Leenan keittiön tukipilareista, yli 70 reseptistä, jotka on jaoteltu vuodenaikojen mukaan. Mutkattomat ohjeet helpottavat arkea, mutta tekevät myös vieraat ikionnellisiksi viikonlopun illanistujaisissa. Kirjan lopussa on ehdotuksia viikon arkiruokalistoiksi ja valmiit kauppalistat, joiden avulla ostokset hoituvat helposti.