Maukas ja kauniisti koristeltu kakku kruunaa juhlan! Poimimme valikoimastamme tuotteet, jotka sujuvoittavat leipomista ja koristelua roppakaupalla.

Pohjatyöt kuntoon

Kun tavoitteena on onnistunut täytekakku, kaikki lähtee tietenkin laadukkaasta ja sopivan kokoisesta vuoasta. Kaikki HEIROLin vuoat ja muut leivontatuotteet ovat PFAS-vapaita eli täysin myrkyttömiä. Tässä ammattikäyttöönkin sopivassa irtopohjavuoassa on tavallista tukevampi runko ja tarttumaton pinnoite, joka helpottaa hommia myös leivontaoperaation jälkeen. Vuoan tyylikäs samppanjan sävy saa juhlatuulelle jo ennakkoon!

Samettinen suutuntuma

Täydellisessä täytekakussa ei tietenkään ole paakkuja! Tasaisen taikinan voi varmistaa siivilöimällä kuivat aineet mukaan. Yhdellä kädellä käytettävissä oleva jauhosihti on mitä mainioin apu puuhaan, kun keittiössä ei ole apukokkeja. Sihti auttaa myös, kun on aika koristella leipomus tomusokerilla – sen ansiosta sokeri menee juuri sinne, minne on tarkoituskin.

Tasaiseen jäähdyttelyyn ja kätevään kuorruttamiseen

Tiesitkö, että kakku voi kerätä ei-toivottua kosteutta, jos sen jättää jäähtymään suoraan jonkin tason päälle? Jäähdytysritilän ansiosta kakku jäähtyy tasaisemmin ja nopeammin, koska ilma pääsee kiertämään sen alta.
Ritilästä on iloa myös koristeluvaiheessa: Kun asetat ritilän alle leivinpaperin, voit kuorruttaa kakun sen päällä ilman, että ylivaluva kuorrute sotkee pöytää.

Tasaista pintaa

Tarjoa vieraillesi myös silmänruokaa satsaamalla maun lisäksi kakun ulkonäköön! Tasainen pinta syntyy, kun levität kuorrutteen palettilastalla. Kätevällä työvälineellä saat tasoitettua pinnan kauttaaltaan, eikä näkyviin jää saumakohtia.

Kakku kukkimaan

Kun kaipaat kakkuun kesäistä ekstraa, ota avuksi kukanmalliset pursottimet. Seitsemän osan setillä pursotat helposti esimerkiksi tulppaani- ja ruusukoristeita. Ainoa riski on, ettei upeaa leipomustasi raaskita syödä!

01.05.2023