Maukas ja kauniisti koristeltu kakku kruunaa juhlan! Poimimme valikoimastamme tuotteet, jotka sujuvoittavat leipomista ja koristelua roppakaupalla.
Pohjatyöt kuntoon
Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi hiiliteräsrunko, laadukas samppanjanvärinen tarttumaton pinnoite ja valumareuna
Samettinen suutuntuma
Yhden käden mekanismin avulla siivilöit paakut jauhoista kätevästi, tai siivilöit tomusokerin juuri oikeaan kohtaan.
Jauhosihtiin mahtuu kolme kupillista jauhoa.
Tasaiseen jäähdyttelyyn ja kätevään kuorruttamiseen
Jäähdytysritilän avulla saat nopeasti ja kätevästi jäähdytettyä ruoat, leivät ja leivonnaiset. Ritilän alakautta ilma kiertää niin, että leivonnaiset jäähtyvät tasaisesti eivätkä kerää kosteutta.
Jäähdytysritilän alla on pienet jalat, joten se ei makaa suoraan tason päällä.
Ritilän avulla koristelet myös kakut kätevästi. Soveltuu täydellisesti esim. suklaakakun kuorruttamiseen. Aseta pöydälle ritilän alle leivinpaperi, ylimääräinen kakun kuorrute valuu ritilöiden välistä.
Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suositellaan käsinpesua.
Psst! Kun otat pizzan pois uunista, laske se hetkeksi ritilän päälle jäähtymään. Näin saat pizzan pohjasta vieläkin rapeamman. Perfetto!
Tasaista pintaa
Heirol Steely -levityslasta on kätevä leipojan apulainen: lasta on 32 cm pitkä, joten sillä saat tasoitettua kakun pinnan koko matkalta, eikä kuorrutteeseen tule saumoja!
Kakku kukkimaan
Upea pursotussetti, jolla valmistat helposti yksityiskohtaiset aidon näköiset tulppaani- ja ruusupursotukset leivonnaisiin.