Maukas ja kauniisti koristeltu kakku kruunaa juhlan! Poimimme valikoimastamme tuotteet, jotka sujuvoittavat leipomista ja koristelua roppakaupalla. Hyödynnä etu ja nappaa HEIROLin tuotteet 20 % alennuksella 21.4.2024 saakka!

Pohjatyöt kuntoon

Kun tavoitteena on onnistunut täytekakku, kaikki lähtee tietenkin laadukkaasta ja sopivan kokoisesta vuoasta. Kaikki HEIROLin vuoat ja muut leivontatuotteet ovat PFAS-vapaita eli täysin myrkyttömiä. Tässä ammattikäyttöönkin sopivassa irtopohjavuoassa on tavallista tukevampi runko ja tarttumaton pinnoite, joka helpottaa hommia myös leivontaoperaation jälkeen. Vuoan tyylikäs samppanjan sävy saa juhlatuulelle jo ennakkoon!
22,00 € 27,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi hiiliteräsrunko, laadukas samppanjanvärinen tarttumaton pinnoite ja valumareuna

Kakkuvuoat

Samettinen suutuntuma

Täydellisessä täytekakussa ei tietenkään ole paakkuja! Tasaisen taikinan voi varmistaa siivilöimällä kuivat aineet mukaan. Yhdellä kädellä käytettävissä oleva jauhosihti on mitä mainioin apu puuhaan, kun keittiössä ei ole apukokkeja. Sihti auttaa myös, kun on aika koristella leipomus tomusokerilla – sen ansiosta sokeri menee juuri sinne, minne on tarkoituskin.
10,32 € 12,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Yhden käden mekanismin avulla siivilöit paakut jauhoista kätevästi, tai siivilöit tomusokerin juuri oikeaan kohtaan.
Jauhosihtiin mahtuu kolme kupillista jauhoa.

Tasaiseen jäähdyttelyyn ja kätevään kuorruttamiseen

Tiesitkö, että kakku voi kerätä ei-toivottua kosteutta, jos sen jättää jäähtymään suoraan jonkin tason päälle? Jäähdytysritilän ansiosta kakku jäähtyy tasaisemmin ja nopeammin, koska ilma pääsee kiertämään sen alta.
Ritilästä on iloa myös koristeluvaiheessa: Kun asetat ritilän alle leivinpaperin, voit kuorruttaa kakun sen päällä ilman, että ylivaluva kuorrute sotkee pöytää.
15,92 € 19,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Jäähdytysritilän avulla saat nopeasti ja kätevästi jäähdytettyä ruoat, leivät ja leivonnaiset. Ritilän alakautta ilma kiertää niin, että leivonnaiset jäähtyvät tasaisesti eivätkä kerää kosteutta.

Jäähdytysritilän alla on pienet jalat, joten se ei makaa suoraan tason päällä.

Ritilän avulla koristelet myös kakut kätevästi. Soveltuu täydellisesti esim. suklaakakun kuorruttamiseen. Aseta pöydälle ritilän alle leivinpaperi, ylimääräinen kakun kuorrute valuu ritilöiden välistä.

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suositellaan käsinpesua.

Psst! Kun otat pizzan pois uunista, laske se hetkeksi ritilän päälle jäähtymään. Näin saat pizzan pohjasta vieläkin rapeamman. Perfetto!

Tasaista pintaa

Tarjoa vieraillesi myös silmänruokaa satsaamalla maun lisäksi kakun ulkonäköön! Tasainen pinta syntyy, kun levität kuorrutteen palettilastalla. Kätevällä työvälineellä saat tasoitettua pinnan kauttaaltaan, eikä näkyviin jää saumakohtia.
14,32 € 17,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Heirol Steely -levityslasta on kätevä leipojan apulainen: lasta on 32 cm pitkä, joten sillä saat tasoitettua kakun pinnan koko matkalta, eikä kuorrutteeseen tule saumoja!

Kakku kukkimaan

Kun kaipaat kakkuun kesäistä ekstraa, ota avuksi kukanmalliset pursottimet. Seitsemän osan setillä pursotat helposti esimerkiksi tulppaani- ja ruusukoristeita. Ainoa riski on, ettei upeaa leipomustasi raaskita syödä!
17,52 € 21,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Upea pursotussetti, jolla valmistat helposti yksityiskohtaiset aidon näköiset tulppaani- ja ruusupursotukset leivonnaisiin.

Tutustu HEIROLin koko valikoimaan täällä!