Joko keittiössäsi on pöytäharja ja lavuaarisi tuntumassa roiskeliina? Kodin puhtaanapito helpottuu kummasti näillä siivousnikseillä!

1. Käytä värikoodattuja rättejä

Eri käyttötarkoituksiin kannattaa varata eriväriset siivousliinat. Kun keittiössä käyttää vaaleanpunaista, vessassa sinistä ja lattioiden pyyhkimisessä mustaa rättiä, pöpöt eivät leviä niin helposti paikasta toiseen.

2. Huiskaise muruset tasoilta

Jos keittiötasoille levinneet leivänmurut ja kahvinporot yrittää pyydystää käsin, tuppaa puolet karkaamaan lattialle. Toisaalta murusten huuhtelu rätistä lavuaariin ei sekään houkuttele. Onneksi on pöytäharja! Kätevän kompaktilla harjalla homma sujuu näppärästi, ja saalis päätyy suoraan oikeaan osoitteeseensa bioroskien joukkoon.

25,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Musta, pöytäpintojen puhdistamiseen suunniteltu kätevä harja. Harjakset hevosenjouhta. Pituus 30 cm.

3. Tiskaa tyylillä

Tiskiharja ja -liina ovat tarpeellisia, mutta harvemmin kovin kauniita – varsinkaan sen jälkeen, kun on pessyt astiat tomaattikastikeaterian jäljiltä. Mustia tiskivälineitä sen sijaan kelpaa pitää esillä tyylikkäässäkin kyökissä.

15,95 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Tyylikäs, musta astiaharja aidosta hevosenjouhesta. Annansilmät-tuote. Pituus 28 cm.

11,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Linen Tales pellava tiskirätti tarjoaa kauneutta ja toiminnallisuutta, jota on vaikea päihittää. Käsintehdyn pellavan tuntuma, laatu ja imukyky ovat vailla vertaa, ja se pitää tiskisi kiiltävänä ja kuivana.

100% pellavaa, 285 g/m2

Kivipesu tekee materiaalista extra pehmeän

Pyyhkeessä on ripustuskoukku

Käsintehty Liettuassa

OEKO-TEX® ja EUROPEAN FLAX® sertifioitu pellava materiaali

Koko: 26x26 cm

4. Anna roiskeille lähtöpassit

Koko vessa vaikuttaa kuin vastasiivotulta, kun hana ja pesuallas hohtavat. Kun siivousliinaa säilyttää siivousliina altaan lähettyvillä, käsiä tai hampaita pestessä tulleet roiskeet voi pyyhkäistä pois saman tien.

4,50 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Porvoossa valmistettavaa keraamista tuotevalikoimaamme täydentävät laadukkaat keittiötuotteet, kuten Ruotsissa valmistetut tiskiliinat, jotka ovat valmistettu luonnonmateriaaleista – selluloosasta ja puuvillasta. Tiskiliinan voi pestä koneessa ja elinkaarensa päässä sen voi hävittää esimerkiksi kompostoimalla.

Tämä Sirkus-koristeinen tiskiliina tuo hienon lisän keittiöösi kauniina ja käytännöllisenä yksityiskohtana. Itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut koriste täyttää tuotteen pinnan kauniisti. Sirkus-koristeella koristeltuja tuotteita löytyy punavihreän, mustan, sinisen ja vaaleanpunaisen värisenä. Koristeesta löytyvä pellen naama vie ajatukset sirkukseen ja elämämme iloisiin hetkiin.

5. Laita kierrätyspiste kuntoon

Kun kaikille kierrätysmateriaaleille on omat paikkansa eivät maitopurkit, metallitölkit sun muut jää lojumaan tiskipöydälle. Everyday Designin näppärä kierrätysteline on tähän loistava apu! Useassa värissä ja koossa valittavana oleva kassiteline solahtaa osaksi sisustusta. Nappaa myös telineeseen sopiva kassi!

6. Pyykkivuoren valloittaja

Helppous laskee minkä tahansa asian tekemisen kynnystä huomattavasti, eikä pyykkäys ole poikkeus. Näppärän pyykinpesuaineen ansiosta pyykkihetki pyörähtää käyntiin käden käänteessä, eikä haiseva tekstiilivuori pääse kasvamaan Mount Everestin vertaiseksi.

23,90 €
Kauppias: SEES Company
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus
2-in-1 pyykinpesuaine & pyykkietikka eli kaikki pyykinpesuun tarvittavat aineet samassa pullossa. Pyykinpesuaineeseen on lisätty valmiiksi pyykkietikka, joka pesun yhteydessä neutraloi pinttyneet tuoksut, sulkee tekstiilin kuidut ja pitää tekstiilin värit kirkkaina. Suomessa valmistettu pyykinpesuaine on zeoliititon eikä se sisällä optisia kirkasteita.

Ekologinen, biohajoava ja vegaaninen 2-in-1 pyykinpesuaine & pyykkietikka sopii valko- ja kirjopyykille 30–90 °C pesulämpötilassa. Pyykinpesuaine on tuoksutettu aidoilla piparmintun ja laventelin eteerisillä öljyillä ja soveltuu myös käsinpestävälle pyykille.

Tuote on valmistettu ilman turhia kemikaaleja raaka-aineista, jotka ovat peräisin vain uusiutuvista luonnonvaroista. Kotimainen 2-in-1 pyykinpesuaine & pyykkietikka on erittäin riittoisa ja tuotteen lisäksi ei tarvita muita huuhteluaineita.

7. Tee järjestelystä houkuttelevaa

Tämä kikka on konkreettisen sijaan henkinen: luo itsellesi jokin rituaali tai asia, josta nautit, kun koti on siisti. Esimerkiksi huonetuoksu on parhaimmillaan siistissä kodissa. Kun pidät paikat hyvässä järjestyksessä, myös raikas tuoksu pääsee täysiin oikeuksiinsa.

45,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Kuukunen Aromaterapia, Mäntymetsä huonetuoksu

KEHON, MIELEN JA KODIN HYVINVOINTIIN

  • Aito Frantsilan eteerinen 100% mäntyöljy, Pinus sylvestris 5ml
  • Mänty on raikas metsäinen tuoksu, joka avaa ja vahvistaa hengitysteitä sekä puhdistaa huoneilmaa
  • Keraaminen, metsäsieni kuukusta muistuttava astia, 250ml on valmistettu käsityönä Helsingin Herttoniemessä yhteistyössä keraamikko Minna Rusasen, MunKaa kanssa
  • Pakkauksen voi uusiokäyttää säilytykseen

Voidaan käyttää huonetuoksuna, aromaterapiassa, höyryhengitykseen, hieronnassa ja ihonhoidossa sekä saunan kiukaalla.

Eteerinen öljy on aito, eikä siihen ole lisätty mitään kemiallisia jatkeita. Käyttämämme Frantsilan Luomuyrttitilan tuote on eteeristen öljyjen parhaimmistoa.