Pääsiäisen leivonnaiset ovat varma kevään merkki! Leipuri-kondiittori Sonja Kallio poimi tuotteet, joilla kauniiden kakkujen ja muiden leivonnaisten loihtiminen onnistuu käden käänteessä.

Pääsiäisleivonta – tuotepoiminnat:

1. Leipurin salainen ase

Kun haluat siistin reunan esimerkiksi raikkaalle mangojuustokakulle, on reunakalvo korvaamaton apu! Korkean reunakalvon ansiosta kakku ei tartu vuokaan, ja jämäkkä tuki helpottaa korkeampienkin kakkujen täyttämistä. Jos haluat ekstratasaiset reunat, silota kakun pinta kuumaan veteen kastetulla ja kuivatulla veitsellä.

 Vinkki! Reunakalvolla saat myös loihdittua näyttäviä koristeita. Mittaa kakun ympärysmitta ja leikkaa reunakalvosta saman mittainen. Pursota sulatettua suklaata haluamaasi kuvioon reunakalvolle. Anna suklaan jähmettyä hetki, mutta älä anna sen kovettua kokonaan. Kääri reunakalvo suklaapuoli valmista kakkua vasten ja painele hellästi kiinni. Nosta jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan hetkeksi. Poista reunakalvo varovasti niin, että suklaa jää kauniiksi reunukseksi kakkuun.

15,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Reunakalvon avulla luot kakkuun siistin reunan, irrotat kakun helposti vuoasta ja nostat kakun korkeutta silloin kun vuoan omat reunat eivät riitä! Normaalia tukevampi 0,16mm paksuus sekä 10cm korkeus tekee käytöstä normaalia helpompaa! Rulla on 20 metriä pitkä.
Käyttö: leikkaa reunakalvorullasta kakkuvuokaan sopiva pala. Reunakalvo asetetaan kakkuvuoan ja hyydytettävän kakun väliin. Aseta reunakalvo ennen vuoan täyttämistä. Nosta täytteen lisäämisen jälkeen vuoka kylmään hyytymään. Reunakalvoa voi käyttää mm. Hyydytettävien kakkujen valmistamiseen. Psst! Kalvo ei ole uuninkestävä.

2. Vaivaa ja paista leivonta-alustalla

Leivonta-alusta on avuksi niin intohimoisten leipurien kuin aloittelijoidenkin keittiöissä. Silikonisen leivonta-alustan avulla pullien pyörittely, taikinoiden kaulitseminen ja sokerimassakoristeiden tekeminen helpottuu, kun alusta ei liu'u työpöydällä tehden sotkua. Alustassa on myös mitat, joiden avulla saat piirakkataikinasta juuri oikean kokoisen. Kaiken kukkuraksi tämä silikoninen leivonta-alusta on uuninkestävä, joten voit nostaa muotoillut pikkuleivät ja keksit suoraan paistumaan alustalla – kätevää, eikö!

29,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Laadukas ja paksu leivonta-alusta pysyy hyvin paikoillaan ja tekee leipomisesta vaivatonta!

Tarttumaton silikonipinta ja alustaan painetut senttimetrimitat sekä pyöreät sabluunat helpottavat kaulimista ja leivonnaisten koristelua. Suuri leivonta-alusta on helppo säilyttää rullattuna.

Soveltuu uuniin, voit paistaa leivonnaiset suoraan alustan päällä! Soveltuu myös mikroon tai pakastimeen. Suosittelemme käsinpesua.

Koko: 60 x 40 cm
Materiaali: silikoni
Käyttölämpötila: -40 ºC – 230 ºC

3. Tee irtopohjaisesta piirasvuoasta vakiovaruste

Jokaisen leipurin kannattaa hankkia irtopohjainen piirasvuoka kalustoon. Pinnoitettuun vuokaan taikina ei tartu herkästi, ja piiraan saa helposti nostettua tarjolle irrotettavan pohjan ansiosta. Anna luovuuden kukkia piiraita leipoessa – tyhjennä arkena vihanneslaatikon jämät suolaiseen piirakkapohjaan tai kokeile valmistaa pääsiäisen jälkkäripöytään rahkalla raikastettu juustokakku-rahkapiirakka.

22,95 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Irtopohjan avulla nostat piirakan helposti jäähdytysritilälle tai tarjoilualustalle: aseta piirasvuoka kulhon päälle, ja paina vuoan reunat varovasti alas.

4. Kuvioidulla rengasvuoalla loihdit näyttäviä tarjottavia

Iki-ihanat kahvipöydän klassikot, kuten sitruunakahvikakku ja tiikerikakku saavat uuden, päivitetyn ilmeen, kun käytät kuvioitua rengasvuokaa. Muista rasvata vuoka kevyesti öljyllä tai voilla ja korppujauhottaa, jotta kakku irtoaa helposti vuoasta. Kuviopintainen kahvikakku sopii sellaisenaan juhlavimpaankin herkkupöytään mutta voit tuunata kakun lisäämällä päälle esimerkiksi tomusokerista ja vedestä sekoitettua kuorrutetta tai suklaa-ganachea ja ripottelemalla pintaan syötäviä kukkia.

39,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Huolella valikoitu leivontavuoka vaativalle tosileipojalle! Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi valualumiinen runko, kaunis ruusukultainen väri sekä laadukas, tarttumaton pinnoite.

5. Palettiveitsi on monipuolinen työväline

Palettiveitsi on käytännöllinen työväline, joka tekee leivonnasta sujuvampaa ja helpompaa. Palettiveitsellä täytteiden, kuorrutusten ja voikreemin levittäminen ja tasoittaminen onnistuu vaivattomasti, ja tukeva ruusupuinen kahva takaa hyvän otteen veitsestä. Lisäksi kulmallisen alumiinisen palettiveitsen avulla leivonnaisten ja kakkujen siirtäminen alustalta toiselle onnistuu kätevästi.

9,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus
Tukevalla palettiveitsellä levität täytteet ja kuorrutteet helposti! Lastalla nostat myös ruoan lautaselle tarjoiltavaksi. Laadukasta ja paksua ruostumatonta terästä, läpiniitattu kahva kestää kovassakin käytössä.
Koko: 21 cm
Lastaosa: 9,5 x 1,8 cm
Materiaali: teräs / ruusupuu
Käsinpesu

Kurkkaa kaikki leivontatarvikkeet täältä!