Laadukas paistinpannu kestää käyttöä pitkään, jos sille antaa oikeanlaista rakkautta ja hoitoa. Hyödynnä etu ja nappaa HEIROLin tuotteet 20 % alennuksella 21.4.2024 saakka!

Perinteinen paistinpannu monipuoliseen kokkaukseen

Steely Classic Pro -paistinpannussa valmistat niin arkipöperöt kuin juhlavammatkin ateriat. Teräsrunkoinen pannu sopii kaikille liesille induktiota myöten ja myös uuniin (korkeintaan 200 °C).

79,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin.

Paistokasari paistamiseen, patojen haudutteluun ja pastan pyörittelyyn

Steelsafe Pro -paistokasari on käytännössä kuin paistinpannun ja kattilan yhdistelmä. Pinnoitetussa kasarissa voit paitsi paistaa esimerkiksi wokkeja myös valmistaa haudutusta vaativia patoja sekä kastikkeita. Suuressa paistokasarissa pastakin on helppo sekoitella kastikkeen joukkoon. Kaksi kahvaa helpottavat kasarin käsittelyä ja siirtelyä. Sopii kaikille liesille ja uuniin (korkeintaan 200 °C). 

219,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Steelsafe Pro -wok/paistokasarissa yhdistyy teräspannun ja tarttumattoman pinnoitteen edut!

Panosta myös kunnon kattilaan!

7,5-litrainen kattila on näppärä ja laadukas monitoimiväline ruoanlaittoon kaikenlaiseen keittämiseen ja hauduttamiseen. Teräskattilassa on kolminkertainen pohja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua kattilaa voi käyttää kaikilla liesillä ja myös uunissa.

64,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Ajaton ja käytännöllinen Heirol 7,5 L teräskattila paksua 18/10 ruostumatonta terästä. Kattiloiden paksu kolmikerrospohja johtaa hyvin lämpöä ja sopii kaikille liesille, myös induktiolle.

Näin käytät ja hoidat paistinpannua

Paistinpannun käyttö

 • Kuumenna pannu kuumaksi asteittain: aloita miedolla lämmöllä ja nosta lämpötilaa tarvittaessa. Jos pannun lämmittää nopeasti ja liian kuumaksi, ruoka palaa kiinni, pinnoite voi mennä pilalle ja pohja vääntyä. Erityisesti induktio kuumenee todella nopeasti hyvin kuumaksi.
 • Lisää pannulle aina rasvaa ennen kuumennusta. Tyhjänä kuumentaminen aiheuttaa värimuutoksia. Rasva myös antaa ruoalle kauniin pinnan ja makua.
 • Kärsivällinen paistaja palkitaan – malta siis olla tökkimättä ruokaa jatkuvasti. Kun aloitat ruoanlaiton, ota ensin paistettava raaka-aine huoneenlämpöön. Kaiva sitten pannu esille ja kuumenna rasva. Kun vaikkapa liha tai lettu on saanut rauhassa paistua muutaman minuutin, se on valmis kääntämään kylkeä. Näin ruoka kääntyy helposti eikä pala pannuun kiinni.
 • Paistatko marinoitua lihaa? Pyyhi ylimääräinen marinadi pois lihan pinnalta ennen paistamista. Valmismarinadi palaa helposti kuumaan pannuun kiinni.
 • Haaveissa herkullinen paistopinta? Ystäväsi on Maillardin reaktio, jossa kuuma lämpötila saa aikaan herkullisen paistopinnan sekä uusia makuja ja aromeja. Jos esimerkiksi jauhelihaa laittaa pannulle kerralla paljon, pannun lämpötila laskee liikaa. Paista siis liha parissa erässä!
 • Käytä pinnoitetulla pannulla puisia tai muovisia työ- ja tarjoiluvälineitä. Teräspannulla voit käyttää myös teräsvälineitä.
 • Älä säilytä ruokaa pinnoitetussa pannussa tai valurautapannussa pitkään. Etenkin happamat ruoat pilaavat pinnoitteen.

Paistinpannun pesu ja säilytys

 • Anna pannun jäähtyä käytön jälkeen. Täytä se sitten vedellä ja anna liota hetki. Paras apuväline pannun pesussa on sieni. Moni paistinpannu kestää tiskikoneen, mutta kone ei ole yhtä huolellinen kuin ihminen. Lisäksi voimakkaat konetiskiaineet voivat lyhentää pannun käyttöikää.
 • Jos pannuun jää likaa, se palaa kiinni seuraavalla kuumennuskerralla. Tällöin myös ruoka jämähtää paistaessa pannuun.
 • Muista pestä myös pannun pohja! Muuten lika kärähtää kiinni lieteen.
 • Teräspannulle kannattaa silloin tällöin tehdä rasvapoltto.
 • Jos pinoat pannut kaappiin, ehkäise naarmuuntuminen laittamalla pannujen väliin talouspaperia tai vastaavaa.

 Tutustu HEIROLin koko valikoimaan!