Tällä hetkellä koti kaipaa kesän värejä, lisää järjestystä sekä lämpöä syksyn ollessa jo nurkan takana.

1. Vanerijulisteet herkullisissa väreissä

Voimakkaat perusvärit, murretut sävyt ja huumaavan ihanat pastellit tekevät Plywood Printin vanerijulisteista vastustamattomia. Luonnosta ja kasveista ammentavat aiheet tuovat seinälle pysyvän muistutuksen kesän ihanuudesta. Lisäksi jokainen juliste on omalla tavallaan uniikki vaneripinnasta kuultavien puunsyiden ansiosta.

 

Tuote on poistunut valikoimastamme.

2. Säilytysteline ja -kassi, mikä mainio pari!

Everyday Designin valikoiman säilytystelineet ja niihin yhdistettävät kassit ovat todellinen löytö järjestystä kaipaavaan kotiin. Telineitä ja kasseja on mahdollista käyttää yksittäin, tai niistä voi rakentaa useammasta osasta koostuvan katseet kestävän säilyttimen tai vaikkapa kierrätyspisteen. Tuotteista on saataville eri malleja, kokoja ja värejä moneen makuun. 

3. Muhkea matto on syksyn paras hankinta

Mitäpä sitä kaunistelemaan: syksyn on jo aivan nurkan takana. Viilenevät lattiat alkavat ilmojen kylmetessä kaivata ylleen pehmeyttä. Paljain jaloin on miellyttävä tassutella muhkealla matolla, joka tuo tilaan lämpimän tuulahduksen kaukomailta. MADesignin aidot marokkolaismatot ovat uniikkeja ja käsityönä valmistettuja. Täydensimme valikoimaa juuri muutamalla uudella mallilla – käy tutustumassa!

MADesign