Aamu tuntuu piirun verran aurinkoisemmalta aina hyvin levätyn yön jälkeen. Meillä kotona –kauppojen valikoimasta löydät pussilakanat ja tyynyliinat, joista herääminen on paras aloitus päivälle.

 

Vuodevaatteet: 5 poimintaa

1. Nappivalinta

Carla-pellavapussilakana palvelee uinujaa ympäri vuoden, sillä pellavan lämmön- ja kosteudensiirtokyvyn ansiosta pussilakana tuntuu talvella lämpöiseltä ja kesällä viileältä. Kierrätyspaperipohjaisilla napeilla koristeltu Xeralivingin pussilakana ei päiväpeitettä kaipaa. 

2. Samaa sarjaa

Haikuan pellavapussilakanasettiin kuuluu pussilakana (150 x 210 cm) ja yksi tyynyliina (50 x 60 cm). Varsinais-Suomessa ommeltu pussilakanasetti on saatavilla seitsemässä luonnollisen kauniissa värissä. 

3. Pussilakana, joka ikääntyy kuin hyvä viini

Hampusta valmistettu Nangu-pussilakana vain pehmenee käytössä. Huomionarvoista HEMPEAn vuodevaatteessa on myös käytön ekologisuus: pussilakana peseytyy hyvin vain 40 celsiusasteessa. Nangu on saatavilla sekä värjäämättömänä että neljässä muussa värissä. 

4. Parasta pään alle

Haikuan Uni-pellavatyynyliina on toden totta nimensä mukainen vuodevaate, sillä hengittävä ja hygieeninen tyynyliina mahdollistaa miellyttävät yöunet. Luonnonmateriaalista valmistettu tyynyliina on upea kaikissa värivaihtoehdoissa. 

5. Unikavereita perheen pienimmälle

Jos perheeseen kuuluu pikkulapsia, heidän unensa määrittävät muiden unen keston. Perheen pienimmän on ihana painaa pää HEMPEAn Metsän lepo –tyynyliinaan – ehkä silloin muutkin saavat nukkua pikkuisen pidempään. 

10.01.2023