Aurinko ja kesätuuli kuivaavat sekä ihoa että hiuksia, jolloin runsaasti kosteuttavat ja kehoa hellivät tuotteet ovat paikallaan. 

1. Hunajan virvoittava vaikutus

Auringon ja uimisen kuivattama iho janoaa kosteutta ja elinvoimaa! Levitä saunahunajaa kasvoille tai vartalolle saunomisen yhteydessä. Hunaja pehmittää, korjaa ja virkistää hipiää. Imeydyttyään hunaja ravitsee ihoa ja säilyttää sen luontaisen kosteuden.
11,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus
Ihana hemmotteluhetki lisää saunanautintoa. Kaurilan saunan ihanaa hunajaa voi käyttää kasvonaamiona tai levittää koko vartalolle saunomisen lomassa. Hunaja on helppo levittää kasvoille ihoa heleyttäväksi naamioksi iltarutiinien yhteydessä.

Hunajan käyttö kasvonaamiona puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja voi ehkäistä mustapäitä ja finnejä. Hunajalla on tulehdusta lievittäviä ja antibioottisia vaikutuksia. Hunaja sisältää runsaasti antioksidantteja, ravinteita, entsyymejä sekä probiootteja, tehden siitä uskomattoman ravitsevan ihonhoitotuotteen. Sen ihoa uudistava vaikutus auttaa pitämään ihon nuorekkaana ja kimmoisana. Imeydyttyään ihoon hunaja auttaa säilyttämään sen luontaisen kosteuden.

Saunahunajaa ei ole tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Valmistettu Suomessa.

INCI: Kotimainen hunaja

2. Appelsiinipuiden katveessa

Käsin valmistetut, vegaaniset jalkakylpytabletit hellivät sandaaleissa kovettuneita kantapäitä. Laita vatiin lämmintä vettä, lisää jalkakylpytabletti ja anna jalkojen nauttia rentouttavasta hetkestä. Appelsiinin tuoksuinen jalkakylpy myös piristää kummasti! Jalkakylpytabletit sisältävät merisuolaa, soodaa, appelsiinilta tuoksuvaa eteeristä öljyä sekä kookosöljyä.
15,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaurilan Saunan jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät väsyneemmätkin jalat. Täysin vegaaniset kylpytabletit ovat ekologinen ja eettinen valinta ihollesi sekä ympäristölle. Ihana hemmotteluhetki kiireisille jaloille!

FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Valmistettu käsityönä Helsingissä

100% vegaaninen

3. Kuoriudu kukoistukseen

Kuorinnan jälkeen tuntee usein itsensä kevyeksi ja vielä tavallista puhtaammaksi, joten se jos mikä, on todellista hemmottelua! Virkistävä rosmariinisaippua sisältää pikkuruisia hiekanjyviä ja merisuolaa, jotka lempeästi kuorivat ja puhdistavat ihoa. Kuorinnan jälkeen iho näyttää tasaiselta ja tuntuu ihanan pehmeältä. Ihon säännöllinen kuoriminen on myös hyvä keino välttää sisäänpäin kasvavia karvoja esimerkiksi bikinirajalla.
15,50 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Erilaiset suolat ja hienojakoinen hiekka ovat erinomaisia raaka-aineita, jotka nostavat saippuoiden pesuominaisuudet uusiin ulottuvuuksiin. Kaurilan Saunan saippuataituruus kiteytyykin tehokkaasti kuoriviin hiekkasaippuoihin.

Erittäin riittoisa ja raikkaan tuoksuinen rosmariinisaippua sisältää pikkuruisia hiekanjyviä ja merisuolaa, jotka lempeästi kuorivat ja puhdistavat haastavammissakin hetkissä. Virkistävä rosmariinin tuoksu herättelee aisteja. Saunatonttujen mielestä tämä kosteuttava saippua jättää ihon ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi.

Kuorimisesta on paljon hyötyä. Kuolleen ihon poistamisen lisäksi se auttaa pintaverenkiertoa, antaa kyytiä selluliitille ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja tuntumaan samettisen pehmoiselta. Ihon kuoriminen on myös oivallinen ase kaikenlaisia näppylöitä ja bikinirajan sisäänpäin kääntyneitä karvoja vastaan. Käytä käsien ja kokovartalon puhdistamiseen ja nauti ihanasta tunteesta.

Sopiva kuorintaväli on normaalille iholle noin kerran viikossa. Kuivaihoisille riittää kuorinta kahden viikon välein ja rasvoittuvaa ihotyyppiä voi kuoria parikin kertaa viikossa. Kuorintahommista ei kuitenkaan kannata stressata vaan ihoa voi aivan mainiosti kuoria myös silloin kun siltä tuntuu. Tärkeää on tehdä kuorintahetkistä hemmottelevia, lempeitä ja kiireettömiä.

Pakkaus

3. Elinvoimaa hiuksiin

Onko palashampoon käyttö sinulle jo tuttua? Se toimii kuten palasaippuat yleensäkin: palaa hierotaan märkiin hiuksiin, kunnes shampoo vaahtoaa. Kaurilan Saunan palashampoot ovat helppokäyttöisiä ja erittäin riittoisia. Iltaesikko-palashampoo sisältää helokkiöljyä, joka hoitaa tuulessa ja tuiverruksessa kuivuneita hiuksia. Lopputuloksena on elinvoimaisen tuntuiset hiukset.
14,50 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Tuoksuton Iltaesikko palashampoo valmistetaan korkealaatuisista kasviöljyistä. Se sopii herkälle iholle, hajusteherkille ja kaikenikäisille. Palashampoo on helppokäyttöinen ja riittoisa. Helokkiöljyä sisältävä shampoo ravitsee ja hoitaa tehden hiuksista elinvoimaisen tuntuiset. Elvyttää ja vahvistaa hiuksiasi. Valmistettu Suomessa.

Käyttö: Kastele hiukset kauttaaltaan. Hiero shampoopalalla hiustyvi ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti.

Vinkki: Anna shampoopalan kuivua käyttökertojen välissä. Palashampoota voi säilyttää kätevästi esimerkiksi tässä rasiassa.

INCI: Sodium Oenothera Biennis (evening primrose oil), Sodium Canolate (Canola Oil), Sodium Cocoate (Coconut Oil), Sodium Castorate (Castor Oil). 100% Vegan product.

Pakkaus

5. Pellavaa päälle

Sujauta saunan jälkeen märät hiukset pellavaiseen hiuspyyhkeeseen, jossa ylimääräinen vesi imeytyy nopeasti kuivuvaan pellavaan. Voit myös suojata hiuksia saunassa kuumuudelta hupun avulla. Helsingissä ommellut hiuspyyhkeet ovat helppokäyttöisiä: aseta huppu päähän, kääri niskasta rullalle ja kiinnitä rullan pää otsan kohdalla olevaan nappiin. Ja nappiin meni!
39,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaurilan Saunan pellavainen hiuspyyhe on oivallinen etenkin hieman pidempien hiusten kuivaamiseen saunan tai suihkun jälkeen.

Kun teet napakan rullan hiushupusta huppu pysyy päässä hyvin puuhastellessa tai saunassa rentoutuessasi. Sopii siis myös oivallisesti hiusten suojaamiseen saunassa.

  • Aseta huppu päähän ja kääri niskasta hiushuppu ja hiukset napakalle rullalle.
  • Kiinnitä rullan pää otsankohdalla olevaan nappiin.

Hiuspyyhkeet on ommeltu Helsingissä Kensyr ompelimossa.

Värivaihtoehdot: valkoinen, luonnonvärinen pellava

Title

6. Helli saunanraikasta hipiää

Saunanraikas iho kiittää, kun hierot sille löylyjen jälkeen kosteuttavaa Sitruunaruoho-vartalovoita. Vartalovoi sisältää nopeasti imeytyvää ruusunmarjan siemenöljyä, kosteutta tehokkaasti sitovaa jojobaöljyä sekä ihoa elvyttävää ja korjaavaa arganöljyä.
24,90 €
Kauppias: Kaurilan Sauna
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaurilan Saunan vartalovoi palkittiin yhtenä parhaista luonnonkosmetiikkatuotteista vuonna 2022!

"Kotimainen, hurmaavan tuoksuinen vartalovoi sisältää ruusunmarja-, jojoba- ja arganöljyä. Huolimatta kermamaisen täyteläisestä koostumuksestaan voide imeytyy ihoon hetkessä, ei tahmaa, ja jättää vartalon uskomattoman pehmeäksi. Se on täydellinen auringon, vesileikkien ja saunomisen kuivattamalla iholle." (Kauneus & Terveys 7/2022 - Paras Vartalovoide)

Ihana sitruunaruoho vartalovoi on tuoksultaan virkeän vastustamaton. Aamu-unisten saunatonttujen mielestä se auttaa heräämään hyväntuulisena ja lieventää levottomuudesta lepattavaa oloa. Sukkelasti kosteuttava vartalovoi antaa juuri sopivasti jääräpäisyyttä päivän puuhasteluihin.

Vartalovoissa on yhdistelmä valikoituja kasviöljyjä, jotka hellivät ja hoitavat ihoa.

Kurkkaa Kaurilan Saunan koko valikoima