Aurinko ja kesätuuli kuivaavat sekä ihoa että hiuksia, jolloin runsaasti kosteuttavat ja kehoa hellivät tuotteet ovat paikallaan. 

1. Hunajan virvoittava vaikutus

Auringon ja uimisen kuivattama iho janoaa kosteutta ja elinvoimaa! Levitä saunahunajaa kasvoille tai vartalolle saunomisen yhteydessä. Hunaja pehmittää, korjaa ja virkistää hipiää. Imeydyttyään hunaja ravitsee ihoa ja säilyttää sen luontaisen kosteuden.

2. Appelsiinipuiden katveessa

Käsin valmistetut, vegaaniset jalkakylpytabletit hellivät sandaaleissa kovettuneita kantapäitä. Laita vatiin lämmintä vettä, lisää jalkakylpytabletti ja anna jalkojen nauttia rentouttavasta hetkestä. Appelsiinin tuoksuinen jalkakylpy myös piristää kummasti! Jalkakylpytabletit sisältävät merisuolaa, soodaa, appelsiinilta tuoksuvaa eteeristä öljyä sekä kookosöljyä.

3. Kuoriudu kukoistukseen

Kuorinnan jälkeen tuntee usein itsensä kevyeksi ja vielä tavallista puhtaammaksi, joten se jos mikä, on todellista hemmottelua! Virkistävä rosmariinisaippua sisältää pikkuruisia hiekanjyviä ja merisuolaa, jotka lempeästi kuorivat ja puhdistavat ihoa. Kuorinnan jälkeen iho näyttää tasaiselta ja tuntuu ihanan pehmeältä. Ihon säännöllinen kuoriminen on myös hyvä keino välttää sisäänpäin kasvavia karvoja esimerkiksi bikinirajalla.

3. Elinvoimaa hiuksiin

Onko palashampoon käyttö sinulle jo tuttua? Se toimii kuten palasaippuat yleensäkin: palaa hierotaan märkiin hiuksiin, kunnes shampoo vaahtoaa. Kaurilan Saunan palashampoot ovat helppokäyttöisiä ja erittäin riittoisia. Iltaesikko-palashampoo sisältää helokkiöljyä, joka hoitaa tuulessa ja tuiverruksessa kuivuneita hiuksia. Lopputuloksena on elinvoimaisen tuntuiset hiukset.

5. Pellavaa päälle

Sujauta saunan jälkeen märät hiukset pellavaiseen hiuspyyhkeeseen, jossa ylimääräinen vesi imeytyy nopeasti kuivuvaan pellavaan. Voit myös suojata hiuksia saunassa kuumuudelta hupun avulla. Helsingissä ommellut hiuspyyhkeet ovat helppokäyttöisiä: aseta huppu päähän, kääri niskasta rullalle ja kiinnitä rullan pää otsan kohdalla olevaan nappiin. Ja nappiin meni!

6. Helli saunanraikasta hipiää

Saunanraikas iho kiittää, kun hierot sille löylyjen jälkeen kosteuttavaa Sitruunaruoho-vartalovoita. Vartalovoi sisältää nopeasti imeytyvää ruusunmarjan siemenöljyä, kosteutta tehokkaasti sitovaa jojobaöljyä sekä ihoa elvyttävää ja korjaavaa arganöljyä.
20.06.2023