Kun uskaltaa kyseenalaistaa totuttuja tapoja, saattaa luoda jotain entistä parempaa. Näin teki kotimainen, muovittomiin sisämaaleihin erikoistunut Cover Story.

Kodeilla on hauska tapa kertoa asukkaistaan. Olohuoneen nurkassa oleva nojatuoli saattaa muistuttaa isovanhemmista tai lipaston päällä voi nököttää huvittava matkamuisto. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että myös maalilla on sama kyky kertoa tarinoita – mitä sävyt nimillä Astrid, Ernest tai Volter tuovat mieleesi?

Kotimainen Cover Story uudistaa käsityksiä maalaamisesta. He uskovat maalaamisen olevan remontoinnin sijaan sisustamista, minkä vuoksi 47 sävyn harmoninen mutta monipuolinen värikartta on kuratoitu pieteetillä ja testattu eri valo-olosuhteissa. Cover Storyn huolella kootun paletin ja suurten, aidoilla maaleilla maalattujen värimallien ansiosta sisustuksen sävymaailman päivittäminen on ennennäkemättömän helppoa.

Cover Storyn uudistuksellisuus ja vastuullinen ote ovat läsnä yrityksen koko toiminnassa. Esimerkiksi tippaakaan maalia ei haaskata tuotannossa, sillä mahdolliset ylijäämät hyödynnetään aina seuraavassa tuotantoerässä. Cover Storyn sävyt soveltuvat täydellisesti myös sisätilojen puu- ja hirsipinnoille, sillä muovittomat maalit antavat elävien rakenteiden hengittää. Ja hengittämisestä puheen ollen, hajuttomista ja vesiohenteisista maaleista ei haihdu terveydelle haitallisia VOC-päästöjä sisäilmaan.

Kyky nähdä tapoja, tottumuksia ja asioita uudessa valossa ei ole itsestäänselvyys. Se on taito, joka on yhdistänyt luovia ja uteliaita ihmisiä kautta aikojen, olipa kyseessä sitten Tove, Toni tai Franz.

Kuvan maalisävy i06 Eino.

Tutustu Cover Storyn koko valikoimaan täällä!