Terassin sisustus on helppo laittaa kerran kuntoon, sillä harkitut sisustushankinnat kestävät vuodesta toiseen. Nappaa sisustusideat ja somista itsellesi oma yksityinen keidas, jossa arjen kiireet ja askareet unohtuvat!

Terassin sisustus – 3 poimintaa:

Paina puuta

Mukavat istuimet ovat tietenkin terassin a ja o, mutta kaunis kaluste tekee ulkotilastakin viimeistellyn oloisen. Esimerkiksi tämä Vincent Sheppardin Frida-nojatuoli on erinomainen valinta rentoutumiselle suunniteltuun tilaan: naruista punottu istuinosa on asetettu kulmaan, jossa voi nojata aavistuksen verran taaksepäin. Tämä tuoli sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja samasta mallista on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa. Vincent Sheppardilla on FSC®-sertifikaatti, joka takaa sen, että esimerkiksi Frida-tuolissa käytetty tiikki on vastuullisesti tuotettua.

1.250,00 €
Kauppias: Boknäs
Toimituskulut: 30,00 €
Toimitusaika: 10–20 arkipäivää
Kuvaus

Frida-nojatuolissa on erottuva muotoilu tilavalla selkänojalla, pyöreällä rungolla ja naruista punotulla istuimella. Tämä nojatuoli tarjoaa maksimaalisen mukavuuden säilyttäen samalla ilmavan ilmeen, joka on kaunis joka suunnasta katsottuna.

Tiikkipuinen tuoli sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Runko: tiikki
Punos: polypropeeni, sävy Anthracite

Korkeus: 80 cm
Syvyys: 81 cm
Leveys: 91 cm
Istuinkorkeus: 39 cm

Vehreä keidas

Kesällä on liki mahdotonta käydä puutarhakaupassa ilman, että sieltä tarttuu jonkinlainen kesäkukka tai ulkokasvi mukaan. Itse kasvi on kuitenkin vain puoli ruokaa – se pääsee oikeuksiinsa, kun sille on varattu omalle terassille sopiva ulkoruukku. Esimerkiksi Ivo-kukkatelineet ovat suunniteltu juuri ulkotiloihin, missä ne kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita. Muista kuitenkin napata kasvi suojaan myrskyn yllättäessä!

330,00 €
Kauppias: Boknäs
Toimituskulut: 30,00 €
Toimitusaika: 10–20 arkipäivää
Kuvaus

Keinorottinkiset kukkatelineet sopivat ulkokäyttöön ja voit asetella kukat, viherkasvit tai yrtit kauniisti esille terassilla ja parvekkeella. Kukkatelinettä on saatavana kolmea eri kokoa.

Koko: M (40x45 cm)
Väri: musta
Runko: jauhemaalattu teräs
Punos: HDPE polyeteeni

Korkeus: 45 cm
Syvyys: 40 cm
Leveys: 40 cm

Sisältää muovisen aluslautasen.

Tunnelmavalo

Valaistuksella on kyky tehdä tilasta elämys. Vincent Sheppardin kauniit ja japandi-henkiset aurinkokennolyhdyt heijastavat ympärilleen pehmeää hajavaloa jopa 6–8 tuntia, käytännössä koko yön, yhdellä latauksella. Vähäeleinen ulkovalaisin on toimiva sisustuselementti myös päivällä, kun erillistä valaistusta ei tarvita. Nämä aurinkokennolyhdyt on helppo pyyhkäistä esimerkiksi siitepölystä puhtaaksi kostealla liinalla.

495,00 €
Kauppias: Boknäs
Toimituskulut: 30,00 €
Toimitusaika: 10–20 arkipäivää
Kuvaus

Aurinkokennovalaisin Tika hehkuu ympäristöönsä kaunista hajavaloa ja käsin punottu lyhtymäinen varjostin luo upeita varjokuvioita.

Lyhdyt toimivat aurinkoenergialla. Lataa päivällä ja valaise viihtyisiä iltoja missä haluat, esimerkiksi uima-altaalla, terassilla tai puutarhassa.

Varjostin: keinorottinki (suurtiheyspolyeteeni)
Runko: jauhemaalattu alumiini
Väri: Camel

Korkeus: 41 cm
Syvyys: 35 cm
Leveys: 35 cm

  • Mukana 3W LED-moduuli valoanturilla, IP 65
  • Lämmin valkoinen valo (2700K), 500 lumenia
  • Mukana EU/UK/US/AU adapteri
  • 6-8 tuntia valoa per lataus

Tutustu Boknäsin koko valikoimaan!