Rakkaat kuviot & Birger Kaipiainen -lehden inspiraationa on ollut muotoilija ja keraamikko Birger Kaipiaisen tuotanto. Kuoseissa ovat esillä niin luontoaiheet kuin näyttävät naishahmot – ikonista kuovia unohtamatta. 

Kotivinkin Rakkaat kuviot -neulelehtien sarja saa jatkoa juuri ilmestyneen Rakkaat kuviot & Birger Kaipiainen -lehden muodossa. Toisessa osassa pääroolissa on tunnetun suomalaisen muotoilijan ja keraamikon Birger Kaipiaisen ainutlaatuiset kuosit, jotka ovat muuttuneet suosittujen neulesuunnittelijoiden puikoilla niin villasukiksi, puseroiksi kuin moniksi muiksi hurmaaviksi neuletöiksi.

Rakkaat kuviot 2 -neulemalli villasukat

Rakkaat kuviot 2 neulemalli villapusero

Lehdessä on yhteensä 20 ennen julkaisematonta ohjetta, joiden haastavuus vaihtelee helposta keskivaikeaan. Mukana on seitsemät sukat, neljä puseroa, neuletakki, kaksi pipoa, kahdet lapaset, pääpanta, projektipussukka, sisustustyyny sekä ryijy. Ohjeet ovat suunnitelleet Joona HöriMaria KostamovaaraNiina LaitinenPaula NarkiniemiElisa PenttiläMia SumellSisko SälpäkiviAnna Tanskanen sekä Minttu Wikberg.

Osta Rakkaat kuviot & Birger Kaipiainen -lehti tästä

16,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Rakkaat kuviot & Birger Kaipiainen on Kotivinkin neulelehti, jonka inspiraationa on ollut muotoilija ja keraamikko Birger Kaipiaisen tuotanto. 124-sivuinen lehti sisältää 20 uniikkia ja ennen julkaisematonta neulemallia. Lisäksi voit lukea sivuilta Birger Kaipiaisen urasta.

Neulelehden ohjeiden suunnittelijoina ovat suositut neulesuunnittelijat Joona Höri, Maria Kostamovaara, Niina Laitinen, Paula Narkiniemi, Elisa Penttilä, Mia Sumell, Sisko Sälpäkivi, Anna Tanskanen sekä Minttu Wikberg. Ohjeiden taso vaihtelee helposta keskivaikeaan.

Rakkaat kuviot & Birger Kaipiainen -lehti sisältää yhteensä 20 ohjetta: seitsemät sukat, neljä puseroa, neuletakin, kaksi pipoa, kahdet lapaset, pääpannan, projektipussukan, sisustustyynyn sekä ryijyn.

Suurin osa malleista on sarjottu kokoihin XS–5XL. Palmikkokukka-paita on sarjottu kokoihin XS–3XL. Sukat ovat naisen kokoa EU 38–39 (US 7–7.5). Useimmat koot ovat muokattavissa suuremmiksi, ja suurin osa ohjeista sisältää ohjeet tähän. Sukan kokoa voi myös kasvattaa vaihtamalla lankaa tai puikkokokoa suuremmaksi.

Lehden neulemalleissa on käytetty esimerkiksi Novitan, Tukuwoolin, Säie Woolin, Vuonuen sekä Sandnes Garnin lankoja. Lankavalinnoissa on huomioitu hyvä saatavuus sekä lankojen monipuolisuus.

Rakkaat kuviot -lehti on saatavilla myös englanninkielisenä versiona. Huomioithan, että Meillä kotona -kaupat toimittavat tilauksia toistaiseksi vain Manner-Suomen alueelle.