Rakkaat kuviot 2 -lehden inspiraationa on ollut muotoilija ja keraamikko Birger Kaipiaisen tuotanto. Kuoseissa ovat esillä niin luontoaiheet kuin näyttävät naishahmot – ikonista kuovia unohtamatta. 

Kotivinkin Rakkaat kuviot -neulelehtien sarja saa jatkoa juuri ilmestyneen Rakkaat kuviot 2 -lehden muodossa. Toisessa osassa pääroolissa on tunnetun suomalaisen muotoilijan ja keraamikon Birger Kaipiaisen ainutlaatuiset kuosit, jotka ovat muuttuneet suosittujen neulesuunnittelijoiden puikoilla niin villasukiksi, puseroiksi kuin moniksi muiksi hurmaaviksi neuletöiksi.

Rakkaat kuviot 2 -neulemalli villasukat

Rakkaat kuviot 2 neulemalli villapusero

Lehdessä on yhteensä 20 ennen julkaisematonta ohjetta, joiden haastavuus vaihtelee helposta keskivaikeaan. Mukana on seitsemät sukat, neljä puseroa, neuletakki, kaksi pipoa, kahdet lapaset, pääpanta, projektipussukka, sisustustyyny sekä ryijy. Ohjeet ovat suunnitelleet Joona HöriMaria KostamovaaraNiina LaitinenPaula NarkiniemiElisa PenttiläMia SumellSisko SälpäkiviAnna Tanskanen sekä Minttu Wikberg.

Osta Rakkaat kuviot 2 -lehti tästä

Rakkaat kuviot -lehti on saatavilla myös englanninkielisenä versiona. Huomioithan, että Meillä kotona -kaupat toimittavat tilauksia toistaiseksi vain Manner-Suomen alueelle.

01.11.2023