Iltojen pimentyessä on tärkeä huolehtia kodin valaistus kuntoon. Kokosimme kauden ihastuttavimmat tunnelmavalaisimet niin yöpöydälle kuin olohuoneeseen.

 

Kodin tunnelmavalaisimet: 5 valintaa

1. Rottinkinen pöytävalaisin tuo tuulahduksen Japanista

Annansilmät-Aitan rouhea Kubu-pöytävalaisin (korkeus 44 cm) sopii tunnelmanluojaksi esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Kooboo-rottingin läpi suodattuva valo luo sisätiloihin pimeänä vuodenaikana kaivattua lämpöä. Valmistettu käsityönä ladontatekniikalla.

99,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Kaunis Kubu-pöytävalaisin tuo tunnelmaa. Valmistettu käsityönä ladontatekniikalla. Materiaali metallia ja kooboo -rottinkia. Mitat: korkeus noin 44 cm, halkaisija noin 27 cm. Mukana johto katkaisijalla. Kotimainen Annansilmät-tuote.

2. Avattava kukkavaasivalaisin on huoneen keskipiste

TUOTE ON LOPPUUNMYYTY

Smart Vase Light -valaisin (korkeus 21,5 cm) on haitarimaisesti avattava pöytävalo, jonka keskellä on lämpöä ja vettä kestävä putki, johon voi asetella kukkia. Ladattava led-valaisin on valmistettu japanilaisesta bambusta, amerikkalaisesta saksanpähkinäpuusta ja tyvek-paperista.

Tuote on poistunut.

3. Rennon tunnelmallinen kirjavalaisin

Rakastatko kirjoja? Book Light on kuin trendikäs muistikirja, mutta avattuna veistoksellinen valaisin. Repeytymättömästä ja vedenkestävästä Tyvek-paperista tehtyjen sivujen läpi siivilöityy lämmintä ja pehmeää led-valoa. Saatavilla kaksi eri kokoa: suurempi harmaa valaisin sekä pienempi oranssi malli.

Tuote on poistunut.

Tuote on poistunut.

4. Eleettömän tyylikäs työvalo myös makuuhuoneeseen

Lue tai tee töitä häiritsemättä muita. Octagon One -pöytävaloa (korkeus 38 cm) voi käyttää neljässä eri asennossa, ja se tuottaa suoraa, kirkasta kohdevaloa missä tahansa kulmassa. Valaisimen ulkonäkö yhdistää puuta tai marmoria teolliseen tyylikkäästi.

Tuote on poistunut.

Tuote on poistunut.

Tuote on poistunut.

Pitäisitkö ehkä myös näistä?

5. Rottinkinen riippuvalaisin sopii hämärän hyssyyn

Parolan Rottingin Ilona-lampunvarjostin on kevyt painoltaan ja ilmeeltään. Pyöreä muoto ja rottinkipunokset siivilöivät lämmintä valoa juuri sopivasti. Valaisimen halkaisija 60 cm, korkeus 37 cm.

Tuote on poistunut.

Tutustu koko valaisinvalikoimaamme täällä!