Oma, ainutlaatuinen tyyli syntyy ajan kanssa ja eri vaikutteita yhdistelemällä. Kurkkaa kiinnostavat poiminnat ja ilmiöt Tukholman huonekalumessuilta ja kokeile uutta kotona!

Sykähdytä punaisella

Punainen jakaa herkästi mielipiteitä – toisille se on henkilökohtainen voimaväri, kun taas toiset saattavat karttaa visuaalisesti ja symbolisesti voimakasta väriä hinnalla millä hyvänsä. Punaisesta, kuten muistakin väreistä, löytyy kuitenkin sävyjä. Tukholman huonekalumessuilla punainen oli läsnä niin kirkkaassa perussävyssään kuin murretuissa ja juurevissa vivahteissa. Punaisen puolesta puhuu myös teoria, jonka mukaan punainen yksityiskohta yllättävässäkin tilassa saa huoneen näyttämään kiinnostavammalta.

Punaista kannattaa mallailla omaan tyyliin sopivissa sävyissä. Esimerkiksi pellavapussilakanasetti terrakotan sävyssä on rauhallinen vaihtoehto makuuhuoneen sisustukseen, kun taas kirkkaanpunainen Lyyti-jakkara toimii railakkaana väripilkkuna. Maali burgundinpunaisessa sävyssä on hyvä keino lisätä punaista suuremmille pinta-aloille.

210,00 €
Kauppias: AmourLinen
Toimituskulut: 6,90 €
Toimitusaika: 10–20 arkipäivää
Kuvaus

Pussilakanasetti sisältää pussilakanan sekä kaksi samanväristä tyynyliinaa. Vuodevaatteet on valmistettu Liettuassa käsityönä korkealaatuisesta ja sertifioidusta pellavasta, jonka valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja.

Tyylikäs ja ihoa vasten miellyttävän tuntuinen pellava on myös ympäristöystävällinen valinta petivaatteisiin. Kangas on kivipesty maksimaalisen pehmeyden saavuttamiseksi. 

Pellavapussilakanasetin tuotetiedot:

 • Setti sisältää yhden pussilakanan ja kaksi tyynyliinaa
 • Pussilakanassa on kookosnappisuljenta.
 • Tyynyliinat ovat kirjekuorimallia.
 • Pussilakanoissa ei ole ylimääräisiä saumoja keskellä, sillä tuotteiden valmistuksessa käytetään erityisen leveää pellavakangasta.

Pellavan hoito-ohjeet:

 • Pese pellavatuotteet 30–40 °C:n lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla.
 • Pellavatekstiilien kannattaa antaa kuivua varjoisaan paikkaan ripustettuina. Kuivausrummun käyttöä ei suositella.
 • Tuotteet voi tarvittaessa silittää. Pieni rouheus kuitenkin sopii pellavatekstiileihin ja luo niille luonnonkuidulle tyypillisen ilmeen.
 • Älä käytä kemiallista pesua, se heikentää kuitua.
Väri
Koko

119,00 €
Kauppias: Karppinen
Toimituskulut: 8,90 €
Toimitusaika: 3–10 arkipäivää
Kuvaus

Kotimaisesta männystä valmistettu Lyyti-jakkara edustaa suomalaista puusepäntyötä ja perinnedesignia parhaimmillaan!

Sympaattiselle Lyytille löytyy kotoa monta käyttötarkoitusta: se sopii jakkaraksi niin eteiseen, lastenhuoneeseen, takan eteen kuin terassillekin. Istuimen lisäksi se toimii myös hyvin tukevana korokkeena, rahina tai kukkapöytänä – mahdollisuuksia on yhtä monta kuin Lyyti-jakkaroitakin! Koska Lyytille löytyy aina paikka, se on myös loistava lahjaidea tai tuliainen.

Laaja värivalikoima takaa Lyytin sopivuuden tilaan kuin tilaan: saat siitä niin hurmaavan väripilkun kaupunkikotiin kuin luottoapurin ja silmänilon mökille. Kestävä jakkara on maalattu sisäkäyttöön tarkoitetulla huonekalumaalilla, mutta Lyyti pärjää poutasäällä myös ulkona sekä katetuissa tiloissa sateelta suojassa.

Huomioithan, että Lyyti-jakkaran pinta on tarkoituksella hieman epätasainen ja ”ajan kolhima”. Lyyti syntyi 100-vuotta vanhan lypsyjakkaran innoittamana, joten patina on tärkeä osa jakkaran designia. Puupinnan kolhut tehdään hienopuuseppä Jari Karppisen kehittämän niin kutsutun patinointimankelin avulla. Patinointimankelissa vanhaan Upon mankeliin on jyrsitty puulevyn mentävä aukko, jonka kautta puulevyt kulkevat ennen kuin niitä lähdetään työstämään jakkaran muotoon.

Materiaali: suomalainen mänty

Mitat:

 • Korkeus: 30 cm
 • Leveys: 41 cm
 • Syvyys: 23 cm

Paino: 2 kg

2,00 €
Kauppias: Cover Story
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS (yli 200 € tilauksille ilmainen kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

Oscar – Deep burgundy on klassinen tumma punaviinin sävy. Täyteläinen burgundi on oikea katseiden vangitsija ja lämmin tunnelmanluoja. Tasapainoinen sävy muodostaa tilalle selkeät raamit. Oscar antaa seinille ja katolle pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Elegantti Oscar on rouheiden ja tummien puunsävyjen ystävä ja avain klassiseen olohuonetyyliin. Tumma punaviini toimii niin sisustuksen päätähtenä kuin yhdistettynä lämpimään valkoiseen puoleen seinään maalattuna.

Sävymalli on A4 -kokoinen ja tarrataustainen. 3,6 litran maalimäärän riittoisuus on noin 30-40m² ja 9 litran maalipurkista riittää noin 75-100m² alaan.

Cover Story -maalien tuotetiedot:

 • Cover Storyn vesiohenteiset maalit soveltuvat sisätilojen seinä- ja kattopintojen maalaamiseen.
 • Maalit ovat täysin muovittomia, joten ne eivät muodosta maalattavalle pinnalle muovikalvoa, vaan antavat rakenteiden hengittää ennaltaehkäisten kosteuden aiheuttamia vaurioita, kuten hometta. Hengittävyyden ansiosta Cover Storyn sisämaalit soveltuvat myös puu- ja hirsipinnoille.
 • Maalista ei vapaudu maalaamisen aikana haitallisia VOC-päästöjä sisäilmaan, ja hajuttomuus tekee maalaamisesta miellyttävää.
 • Peittävä CS Signature -mattapinta heijastaa lempeästi valoa niin kesän auringossa kuin talven pimeydessä.
 • Täyteläinen ja tarkka sävyjen toisto on Cover Storyn maalien ominaisuus. Toisin kuin rautakaupoissa myytävät maalit, kaikki Cover Storyn maalisävyt myydään valmiiksi sävytettyinä. Hinta on sama väristä riippumatta. Näin jokainen sävy on samanarvoinen ja tasalaatuinen.
 • Aidolla maalilla maalatut sävymallit tekevät maalisävyn valitsemisesta vaivatonta. A4-kokoisen ja tarrataustaisen sävymallin voi liimata helposti suoraan maalattavalle pinnalle ja seurata, miltä sävy näyttää erilaisissa valaistuksissa ja eri aikoina – valon laatu ja määrä vaikuttavat merkittävästi siihen, miten havaitsemme värin. Sävymallit on tehty aidoilla Cover Storyn maaleilla, joten sävy on takuulla sama kuin varsinaisessa maalissa.
Valitse tuote

Viihtymistä varten

Takana ovat ne päivät, kun kotona kulutettiin aikaa yksin suoratoistopalveluja katsomalla. Nyt istuinryhmiin ollaan tartuttu ja istuimet ovat käännetty osoittamaan television sijasta toisiaan päin. Yhdessäolon arvo näkyi Tukholman huonekalumessuilla social seatingina, eli seuran huomioimisena sisustuksessa.

Ilmiöön on helppo tarttua jo olemassa olevien huonekalujen avulla, mutta jos esimerkiksi mökiltä tai katetulta terassilta puuttuu istuinryhmä, Parolan Rottingin valikoimaan kannattaa tutustua. Niin Lumikenkä- kuin West Coast -mallistot sopivat sekä kotiin että mökille vuoden ympäri. Kokeile myös yhdistää sohva eri sarjasta oleviin nojatuoleihin!

2.029,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Täydellinen löhölinna terassille! Näyttävässä ja isossa rottinkisohvassa on kestävä puurunko. Tuote sisältää myös kuvan mukaiset pehmusteet.

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa.

Rottinkisohvan hoito:

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Pehmusteiden päällisille suositellaan kemiallista pesua.

Valaisin kuin veistos

Veistokselliset valaisimet ovat kiinteä osa suomalaista muotoiluperinnettä, ja nyt näyttävät valaisimet hurmaavat muuallakin pohjoismaissa. Kun luonnonvalo lisääntyy kevättä kohti, keinotekoisen valon tarve vähenee. Tämä ei tarkoita sitä, että kodin valaisimet jäisivät muutaman kuukauden ajaksi hyödyttömiksi – erikoinen valaisin on kuin taideteos, jota on ilo katsella muutenkin kuin katkaisinta etsiessä.

Yki Nummen Modern Art on niittänyt huomiota maailmalla jo aiemmin, sillä valaisin kuuluu New Yorkin nykytaiteen museon kokoelmiin. Keraaminen Teo-valaisin henkii muotoilullaan historiaa, sillä hylätystä savenvalutehtaasta löytyneet tiiliputket lainasivat muotonsa valaisimelle. Ja mitä ikonisesta Tupla Kuplasta voisi sanoa? Se on syystäkin rakastettu ilmestys, jonka pehmeä valo on täydellinen tunnelmanluoja taas hämärän saapuessa.

Tuote on poistunut.

498,00 €
Kauppias: Ehea Living
Toimituskulut: 7,90 €
Toimitusaika: 2–4 viikkoa
Kuvaus

Ehean Theo on keraaminen, valamalla valmistettu pöytävalaisin. Valaisimesta on saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa: valkoinen, musta, vihreä ja tiilenpunainen. Pöytävalaisimen voi asettaa tasolle joko pysty- tai vaaka-asentoon. Näin valaisimesta tulevaa valoa voi heijastaa myös erilaisten pintojen kautta.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa pieni erä kerrallaan. Huomioithan, että tästä johtuen toimitusaika on 2–4 viikkoa tilauksesta.

Valaisimen tuotetiedot:

 • Valaisimen paino: 2,2 kg
 • Johdon pituus: 1,8 m

Valaisimen hoito-ohjeet:

Pyyhi kuiva pöly mikrokuituliinalla. Sormenjäljet lähtevät kostealla mikrokuituliinalla. Kostealla pyyhkimisen jälkeen kuivaa pinta kuivalla mikrokuituliinalla. Vältä pesuaineita ja hankausta sisältäviä puhdistusaineita.

Tuote on poistunut.