Meillä kotona -kaupoissa vietetään ilmaisten toimitusten viikkoja 5.–18.9.2022. Kampanjan aikana tarjoamme kaikille tuotteille ilmaiset toimitukset!

 

Meillä kotona -kaupat juhlistaa alkavaa syksyä ja Meillä kotonan sisustuskuukautta tarjoamalla kaikille tilauksille ilmaiset toimitukset! Etu koskee koko valikoimaa, joten nyt on hyvä hetki paitsi napata ostoskoriin vanhoja suosikkituotteita myös tutustua kokonaan uusiin brändeihin.

Pääset selaamaan kauppojemme valikoimaa paitsi tuotekategorioiden kautta myös brändeittäin

Toivomme, että teet valikoimastamme ihania, yllättäviä ja kestäviä löytöjä, jotka ilahduttavat pitkään – mukavia kauppoja!

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n omistama Annansilmät-Aitta on jo yli sadan vuoden ajan työllistänyt näkövammaisia käsityöntekijöitä. Meillä kotona -kaupoista löydät Annansilmät-Aitan tyylikkään Mustis-harjasarjan sekä muutamia muita käsityönä Suomessa valmistettuja tuotteita.

 

Come to Finland syntyi yrityksen perustajan Magnus Londenin intohimosta perinteisiä suomalaisia matkailujulisteita kohtaan. Valikoimasta löytyy paitsi julisteita ja kortteja myös muita kodin tuotteita, kuten leikkuulautoja, lasinalusia sekä tarjottimia, klassisilla kuvituksilla varustettuina.

 

Design Paletin hurmaavat tekstiilit ja kattaustuotteet tuovat eläin- ja kasvikunnan kotiin persoonallisina muotoina ja kuvioina. Design Paletin perustaja Kirsi Niemelä kertoo suunnittelevansa sydämestä, luontoa kuunnellen ja kunnioittaen.

 

Dyecat STUDIO on tunnettu leikkisistä ja ennakkoluulottoman värisistä villalangoistaan. Brändi haluaa juhlistaa suomenlampaiden ja kotimaisen villan erityisyyttä värjäämällä siitä lankoja, jotka ansaitsevat tulla nähdyiksi. ”Toivon, että oivaltavat ja tarinalliset sävymme puhuttelevat neulojia yhtä paljon kuin meitä värjäysstudiolla”, yrittäjä Hilja Kaitila sanoo.

  

HEIROL on yli 30-vuotias kotimainen perheyritys, joka tunnetaan paitsi keittiötuotteistaan – kuten paistinpannuista, veitsistä ja astioista – myös intohimosta hyvään ruokaan. Autotallista toimintansa vuonna 1991 aloittaneen HEIROLin tavoite on ollut selvä alusta lähtien: tuoda kotikokkien saataville laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiötuotteita ja innostaa suomalaisia valmistamaan enemmän ruokaa kotona.

 

Itä-Helsingin Roihupellossa tuoimiva Helsingin Villasukkatehdas on ainoa perinteinen villasukkatehdas koko Suomessa. Tehtaalla arvostetaan suomalaista työtä, vanhoja neulekoneita sekä erityisesti hyvää ilmapiiriä työntekijöiden kesken. ”Uskomme, että tämä on edellytys tuotteemme tinkimättömälle laadulle”, Villasukkatehtaalta kerrotaan.

 

Ivalolainen HEMPEA valmistaa unelmapehmeitä kodintekstiilejä ekologisesta hamppukankaasta. Suunnittelija Marja-Maija Valtonen kertoo inspiroituvansa Lapin luonnosta, ja haluaa jakaa sen tuomaa rauhaa ja elämäniloa tuotteidensa kautta.