Kun neulontaan hurahtaa, ei silloin sesongit paljoa paina. Laine Publishingin ihana 52 x villasukat, osa II jatkaa neulekirjojen sarjaa, jonka teoksissa on ohjeita yhtä paljon kuin vuodessa viikkoja.

Sille on syynsä, miksi villasukat ovat monien lempineulottavaa. Pienemmissä neuleprojekteissa oman käden jälki näkyy nopeasti, mikä ruokkii tekemisen iloa. Monet käyttävät villasukkia myös ympäri vuoden, joten eihän töppösiä voi koskaan olla liikaa! 52 x villasukat, osa II on nimensä mukaisesti jatko-osa 52 x villasukat -kirjalle.

Vaikka teoksen sukkaohjeissa vilisevät niin pitsit, palmikot, raidat ja röyhelöt, ohjeet sopivat myös aloittelevalle neulojalle. Teos sisältää ohjeita 47 eri neulesuunnittelijalta ympäri maailmaa, ja kaikki sukkaohjeet on sarjoitettu kolmeen eri kokoon. Anna itselle tai läheiselle lämmittävä lahja neulekirjan muodossa!

Tilaa 52 x villasukat, osa II tästä

39,90 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Hauskoja neuloa, nopeita tehdä ja aina tarpeen – ei ihme, että sukat ovat monien neulojien lempiprojekteja! Jos pidit ensimmäisestä osasta, tulet rakastamaan tätä! 52 x villasukat, osa II on edeltäjäänsä värikkäämpi ja entistäkin monipuolisempi. Kirjasta löytyy kaikkea: pitsiä, palmikoita, raitoja, röyhelöitä, kirjoneuletta ja jopa helmillä koristellut sukat.

Ohjeet ovat selkeitä ja helposti lähestyttäviä. Jokaisen ohjeen yhteydessä on lyhyt esittelyteksti ja tietoa mallin rakenteesta. Kaikki ohjeet on sarjoitettu 3 eri kokoon.

Tämä visuaalisesti upea kokonaisuus on jatkoa suositulle 52 x -sarjalle, joka sisältää seuraavat kirjat: 52 x villasukat, 52 x villahuivi and 52 x helpot neuleet.

Kirja sisältää ohjeita 47 eri neulesuunnittelijalta ympäri maailmaa:

Jenny Ansah, Christelle Bagea, Alma Bali, Sveina Björk Jóhannesdóttir, Emma Brace, Aleks Byrd, Arantxa Casado, Fay Dashper-Hughes, Kristin Drysdale, Emma Ducher, Avery Erb, Lindsey Fowler, Fabienne Gassmann, Emilie Hallet , Sarah Heymann, Bailey Jacobs, Elena Solier Jansà, Yuri Kader Kojima, Kaori Katsurada, Keiko Kikuno, Jenna  Kostet, Pauliina Kuunsola, Summer Lee, Marie-Christine Lévesque, Lotta H Löthgren, Agata Mackiewicz, Rebekka Mauser, Laura Moorats, Heather Nolan, Paula Pereira, Rosa Pomar, Amelia Putri, Anna Radchenko, Heli Rajavaara, Ashley Ratnam, Lucía  Ruiz  de  Aguirre  Rodríguez, Sofia Sackett, Ara Stella, Charlotte Stone, Pope Vergara, Anke von Ahrentschildt, Barbara von Stieglitz, Veera Välimäki, Lori Wagner, Nancy Wheeler, Paula Wiśniewska ja Yucca/Yuka Takahashi.

52 x villasukat, osa II -kirjan tiedot:

  • Kirjassa on 256 sivua ja 52 neuleohjetta.
  • Kovakantinen, kluuttikansi.
  • Ohjeet on sarjoitettu kolmeen kokoon: noin 34–37, 38–40 ja 41–44.
  • Painettu Latviassa.
Kieli

Tutustu valikoimaan: Laine Publishing