Kaikkien aikojen joulukodit -erikoislehteä on toivottu pitkään, ja nyt odotus palkitaan! Lehti ilmestyy sopivasti joulun odotusta ja oman kodin koristelemista vauhdittamaan. Osta omasi Meillä kotona -kaupoista ilman toimituskuluja!

Joulukoti. Sana hehkuu ihmeellistä taikaa. Se herättää välittömästi herkkiä mielikuvia: joko nostalgisia muistoja menneistä jouluista tai kiihkeää, innostunutta odotusta, koska joulu on ihan kohta taas täällä. Jokainen joulunviettäjä haluaa luoda ympärilleen oman, ainutlaatuisen tunnelmansa, vaikka meitä kaikkia yhdistääkin suuri rakkaus vuoden tärkeintä juhlaa kohtaan.

Ensimmäinen suomalainen erikoislehti kauniiden joulukotien ystäville sisältää kaikkiaan 11 erilaista ja erityylistä joulukotia eri puolilta Suomea. Saat nauttia muun muassa vanhan ratsutilan joulunvietosta, kurkistuksesta 1920-luvun yllätyksiä tulvivaan hirsitaloon sekä skandinaavisen hillitystä ja lämminhenkisestä joulutunnelmasta aivan uudessa talossa.​ Kotijuttuja täydentävät niistä poimitut raikkaat ja DIY-henkiset koristeluideat.

Tämän erikoislehden kodit on valittu Unelmien Talo & Koti -, Avotakka- sekä Meidän Mökki -lehdissä aiemmin julkaistujen kotijuttujen joukosta, ja ne ovat ensi kertaa saatavilla tässä muodossa. Mukana on runsaasti ennen julkaisemattomia kuvia.

Osta Kaikkien aikojen joulukodit -lehti ilman toimituskuluja!

9,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kaikkien aikojen joulukodit -erikoislehdessä tutustutaan 11 erilaiseen ja erityyliseen joulukotiin. Saat nauttia muun muassa vanhan ratsutilan joulunvietosta, kurkistuksesta 1920-luvun yllätyksiä tulvivaan hirsitaloon sekä skandinaavisen hillitystä ja lämminhenkisestä joulutunnelmasta aivan uudessa talossa.​ Lehden kotijuttuja täydentävät niistä poimitut koristeluideat.

Kaikkien aikojen joulukodit -lehden kodit on valittu Unelmien Talo & Koti -, Avotakka- sekä Meidän Mökki -lehdissä aiemmin julkaistujen kotijuttujen joukosta, ja ne ovat ensi kertaa saatavilla tässä muodossa. Mukana on runsaasti ennen julkaisemattomia kuvia kodeista.