Kaikki tietävät, että syksy on kotoilun kulta-aikaa! Laita koti mukavaksi pimeneviä iltoja varten tai nappaa hyvissä ajoin vaikka joululahjat lähipiirille, sillä nyt saat valikoitujen brändien tuotteet ilman toimituskuluja 24.9.2023 asti.

Kerro itsestäsi

Oletko koskaan ajatellut, kuinka paljon kotimme kertovat meistä? Olitpa sitten innokas matkailija, laadukkaiden tekstiilien ystävä, designintoilija tai rakastunut vintageen, löydät sisustustuotteidemme valikoimasta kotiisi – ja tyyliisi – sopivia helmiä.

Remontoi ilman rupeamaa

Oletko haaveillut seinän uudesta sävystä tai ikonisesta klassikkotapetista? Syksyn sadepäivät on helppo pyhittää sisällä puuhastelulle – kutsu vaikka kaveri kylään ja tee minirempasta hauska ohjelmanumero, pizzalla kruunattuna tietenkin.

Elämän suola

Ruoasta ja juomasta nauttiminen on se asia, mikä saa arjenkin tuntumaan juhlalta. Syksyn sesonkiherkkujen, kuten omenapiirakoiden, kanelipullien ja lämmittävien keittojen valmistaminen on erityisen rentouttavaa ajanvietettä, joten tehtävään kannattaa varata laadukkaat ja toimivat välineet.

Mieltä lämmittävää puuhaa

Käsityöt ovat paitsi mukava myös hyödyllinen harrastus! Valikoimamme langoista, lehdistä, kirjoista ja ohjeista löydät tekemistä niin itselle kuin lahjaksikin – esimerkiksi villasukat lämmittävät aina sydäntä, varpaista puhumattakaan! Aloitatko neulesesonkisi pienemmästä projektista vai hyppäätkö heti villapaidan kimppuun?

Valmistaudu kauteen

Puutarhaharrastus ei lopu syksyyn! Nyt on hyvä aika suunnitella tulevaa: millä lajikkeilla lähteä taimikasvatukseen ja mitä kukkia haluaisi kerätä omalta pihalta ensi kesänä. Tästä valikoimasta jokainen viherpeukalo, aloitteleva tai kokenut sellainen, löytää mieleisensä siemenet ja välineet!