Matoilla saa kotiin väriä, pehmeyttä ja kodikkuutta. Sisustustoimittaja Anna Aromaa poimi brändeiltämme kolme mattoa, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tiloihin – trendikästä ilmettä unohtamatta!

1. Uniikki ryijymatto

Trendikäs vintagematto hurmaa kirkkailla väreillään ja salmiakkiruutukuvioillaan. Pitkulainen Azilal "Wild"-matto (120 x 210 cm) on mittojensa puolesta kuin tehty pehmustamaan vuoteen vierustaa. Pehmoisen pörröiselle matolle on mukava laskea aamulla paljaat varpaat. Pitkän ja kapean maton voi sijoittaa myös sohvan eteen, mutta sen upeita kuvioita ei kannata peittää liian kookkaalla sohvapöydällä. Esimerkiksi pieni lasipöytä päästää ne sopivasti näkyville.

MADesignin matto on kudottu Marokossa Azilal-alueella siellä vaeltelevien lampaiden villasta. Lisäksi maton valmistamiseen on käytetty kierrätystekstiilejä. Maton hehkuvat värit ovat peräisin alueen kasveista ja marjoista.

Tuote on poistunut.

2. Raikas bohomatto

Rennossa raitamatossa kiteytyy kotimainen osaaminen ja laatu. Kulosaari-villamaton on suunnitellut muotoilija Tuulikki Peltonen, ja se on valmistettu VM Carpetin tehtaalla Lappajärvellä. Maton raitojen ja hapsujen ainutlaatuinen sinisen sävy on saatu aikaan Suomessa kasvavalla värimorsingolla.

Hapsullinen, boheemi matto raikastaa sekä kaupunkikodin parketin että kesämökin mäntylattian. Yhdistä siniraitaiseen mattoon esimerkiksi sinisiä, punaisia ja beigejä tekstiilejä. Mattoa valmistetaan kolmessa eri koossa, ja sinisen lisäksi siitä on saatavilla kaksi muutakin värivaihtoehtoa: beige ja greige.

424,00 €
Kauppias: VM Carpet
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 20 arkipäivää
Kuvaus

Avotakka-lehden ja VM Carpetin yhteistyönä syntynyt Kulosaari-matto valmistetaan käsityönä puhtaasta Uuden-Seelannin villasta.

Maton valkoista pohjaa rytmittävät raidat saavat värinsä suoraan luonnosta. Värivaihtoehtoina ovat sininen, beige ja greige. Ruskean sävyt on saatu aikaan suomalaisella pajulla, raikkaan sinisen alkuperä taas on niin ikään Suomessa kasvatettu morsinko.

Pehmeä Kulosaari-matto tuo rentoa tunnelmaa niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen. Maton on suunnitellut Tuulikki Peltonen.

Materiaali:

Kude: 100 % huovutettu Uuden-Seelannin villa

Loimi: 98 % villa, 2 % PES

Koot:

90 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm

Hoito-ohje:

Huolla mattoasi imuroimalla, tuulettamalla ja talviaikaan lumipesulla. Paikalliset tahrat voi poistaa hellästi puhtaalla vedellä. Maton pesuksi suosittelemme hellävaraista tasopesua +30 °C.

Valmistettu Suomessa.

Koko

3. Lapsiperheen lemmikki

Tässä on uuden sukupolven versio kotoisasta räsymatosta! Karvalan Suomessa kudotun Vieno-maton on suunnitellut Mervi Pesonen. Rouheaan pellavaan yhdistyy puuvillakude, josta 80 % on kierrätysmateriaalia. Helppohoitoinen, vesipestävä matto sopii niin eteiseen, lastenhuoneeseen, ruokailutilaan kuin makuuhuoneeseenkin. Voit valita itse, tuleeko mattoon reilut kanttaukset vai perinteiset hapsut. Saatavilla on useita kokovaihtoehtoja aina pitkulaisista käytävämatoista kookkaampiin, oleskelutiloihin sopiviin versioihin.

Tuote on poistunut.

Tutustu koko mattovalikoimaamme!