Laine Publishingin uutuuskirja Neulottu Kalevala on Jenna Kostetin teos, josta löytyy 18 erilaista ohjetta, joiden kuvioihin on ammennettu inspiraatiota kansalliseepoksen aiheista. Hyödynnä etu ja tilaa Neulottu Kalevala sekä muut Laine Publishingin tuotteet etuhintaan ja ilmaisella toimituksella vielä 30.10.2022 asti.

 

Miltä näyttää kansanrunous neulottuna? Miten villapaita voi olla samaan aikaan vaate ja kertomus? Kirjailija ja neulesuunnittelija Jenna Kostet tunnetaan useista hittineuleistaan. Uutuuskirja Neulottu Kalevala sisältää 18 Kalevalan runoista inspiraationsa saanutta ohjetta: mukana ovat muun muassa Suolaulu-paita, Joukahainen-sukat ja Pohjolan neito -takki.

Näyttävistä kuvioista huolimatta neuleet onnistuvat myös vähemmän kokeneelta neulojalta. Kaikki neuleet neulotaan yhtenä kappaleena, ja kirjoneuleissa käytetään vain kahta väriä kerrallaan. Ohjeisiin on tarjolla useita lankavaihtoehtoja. 

Huomioithan, että kyseessä on ennakkotilaus ja arvioitu toimitusaika on marraskuussa. Tilaamalla nyt kirja ehtii myös joulupakettiin – ja lisäksi saat hyödynnettyä tarjoamamme edun sekä ilmaisen toimituksen.

 Tilaa Neulottu Kalevala tästä

 

 

 

 

Hyödynnä etu: Tutustu valikoimaan ja tilaa Laine Publishingin tuotteet etuhinnoin sekä ilmaisella toimituksella!

Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Etu on voimassa 24.–30.10.2022, ja se koskee Laine Publishingin koko valikoimaa Meillä kotona -kaupoissa.

 

27.10.2022