Laine Publishingin kirja Neulottu Kalevala on Jenna Kostetin teos, josta löytyy 18 erilaista ohjetta, joiden kuvioihin on ammennettu inspiraatiota kansalliseepoksen aiheista. Saat nyt kaikki Laine Publishingin tuotteet 20 % alennuksella. Etu on voimassa 2.6.2024 asti.

Miltä näyttää kansanrunous neulottuna? Miten villapaita voi olla samaan aikaan vaate ja kertomus? Kirjailija ja neulesuunnittelija Jenna Kostet tunnetaan useista hittineuleistaan. Neulottu Kalevala sisältää 18 Kalevalan runoista inspiraationsa saanutta ohjetta: mukana ovat muun muassa Suolaulu-paita, Joukahainen-sukat ja Pohjolan neito -takki.

Näyttävistä kuvioista huolimatta neuleet onnistuvat myös vähemmän kokeneelta neulojalta. Kaikki neuleet neulotaan yhtenä kappaleena, ja kirjoneuleissa käytetään vain kahta väriä kerrallaan. Ohjeisiin on tarjolla useita lankavaihtoehtoja.

 Tilaa Neulottu Kalevala tästä

29,52 € 36,90 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: 6,40 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Miltä näyttää kansanrunous neulottuna? Miten villapaita voi olla samaan aikaan vaate ja kertomus?

Jenna Kostetin Neulottu Kalevala sisältää 18 Kalevalan runoista inspiraationsa saanutta neuleohjetta, kuten Suolaulu-paidan, Joukahainen-sukat ja Pohjolan neito -takin. Niiden taidokkaat kirjoneulekuviot ovat saaneet vaikutteita suomalaisista, skandinaavisista ja baltialaisista perinneneuleista. Neuleissa näkyvät itämerensuomalaiset myyttiset kertomukset, muinaiset symbolit, uskomusolennot ja luonto. Samalla ne tarjoavat kotimaisen vastineen huippusuosituille islantilaisneuleille.

Kaikki kirjan neuleet neulotaan yhtenä kappaleena, ja kirjoneuleissa käytetään vain kahta väriä kerrallaan – siksi ne onnistuvat myös vähemmän kokeneelta neulojalta. Ohjeissa hyödynnetään monipuolisesti sekä ohuempia että paksumpia lankoja, ja neulojalle tarjotaan useita lankavaihtoehtoja.

Jenna Kostet on kirjailija ja neulesuunnittelija, joka tunnetaan useasta hittineuleestaan, kuten Suolaulu-paidasta. Hän on myös julkaissut useita historiallisia romaaneja ja lastenkirjoja.

Kieli

 

 

Laine Publishing