Upouusi Kulosaari-villamatto on syntynyt muotoilija Tuulikki Peltosen, Avotakan ja VM Carpetin yhteistyönä. Meillä kotona -kauppojen Live Shopping -illassa keskiviikkona 2.11. kello 18 alkaen kerromme maton synnystä ja materiaaleista. Livessä saat käyttöösi myös edun, jonka voit hyödyntää ostaessasi oman mattosi!

Kulosaari on ekologisesti kestävä, kotimaisin kasvivärein värjätty villamatto. Jokainen matto kudotaan VM Carpetin omassa kutomossa Karvalan kylässä.

Keskiviikkona 2. marraskuuta kello 18 alkavan suoran ostosillan aikana on mahdollisuus hankkia omaksesi aito Kulosaari-matto jossakin sen kolmesta eri koosta ja kolmesta eri värivaihtoehdosta. Ensimmäinen matto on väriltään sininen ja värjätty suomalaisella värimorsingolla. Toinen matto on väriltään beige ja värjätty suomalaisella pajulla. Kolmas matto on väriltään greige ja värjätty niin ikään kotimaisella pajulla.

20 ensimmäistä maton ostajaa saa numeroidun maton, jonka maton suunnittelija Tuulikki Peltonen allekirjoittaa käsin.

Kulosaari-mattoa saa kolmessa eri koossa, jotka ovat 90 x 200 cm, 160 x 230 cm ja 200 x 300 cm.

Beigen ja greigen sävyisten Kulosaari-mattojen raidat on värjätty kotimaisella pajulla. Siniset raidat on värjätty Suomessa kasvavalla värimorsingolla. Villa on värjäämätöntä.

Tilaisuudessa keskiviikkona 2.11. kello 18 matosta kertovat lisää Avotakka-lehden päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma ja muotoilija Tuulikki Peltonen. Live Shoppingin juontaa Anne Leinonen. Livessä kerromme myös mattoa koskevasta edustamme.

Katso Live Shopping -tallenne alta tai lue lisää Kulosaari-matosta täältä!