Neulepuikkoja tai varsinkaan virkkuukoukkua ei tarvitse säilöä kesän ajaksi kaapin perälle. Kurkkaa poiminnat ja inspiroidu!

Neulesuunnittelija ja -opettaja Sasha Hyre kanavoi jamaikalaisia juuriaan Island Vibes -kirjan ohjeissa. Kesäisiä neuleohjeita käsittelevä teos sisältää ohjeet kolmeen toppiin, neuletakkiin, huiviin, mekkoon, hameeseen, saronkiin ja laukkuun, eli koko kesän vaatteisiin! Neuleissa hyödynnetään ihanan kevyitä ja hengittäviä pellava-, silkki- ja puuvillalankoja sekä niiden sekoituksia.

18,50 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: 6,40 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Huomioithan, että tämä kirja on englanninkielinen.

Island Vibes: Summer Knits by Sasha Hyre sisältää yhdeksän kesäistä neuleohjetta: kolme toppia, neuletakin, huivin, mekon, hameen, sarongin ja laukun. Tässä upeassa kapselimallistossa on käytetty pääasiassa pellava-, silkki- ja puuvillalankoja ja niiden sekoituksia – ne sopivatkin täydellisesti vuoden huolettomimpaan aikaan! Neuleissa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten intarsiaa, hapsuja ja pitsiä

Sasha Hyre on neulesuunnittelija ja -opettaja, joka yhdistää neuleissaan monipuolisesti värejä ja tekstuureja. Sashan neulemalleja on nähty myös neulejulkaisuissa, kuten kirjassa 52 x helpot neuleet. Island Vibes on Kanadan Montrealissa asuvan Sashan ensimmäinen kokoelma. Se on kunnianosoitus sekä hänen jamaikalaisille juurilleen että neulomisen meditatiiviselle ja rentouttavalle voimalle.

Island Vibes: Summer Knits by Sasha Hyre -kirjan tiedot:

 • 96 sivua.
 • 9 kesäneuleohjetta: 3 toppia, neuletakki, huivi, mekko, hame, saronki ja laukku.
 • Saatavilla englanniksi.
 • Painettu Virossa.

Neulosta syvemmälle

Tästä kaikki lähti: Laine -käsityölehdestä. Laine-lehti menee käsityömaailmassa pintaa syvvemmälle, sillä lehti sisältää mielenkiintoisia henkilökuvia, erilaisia juttusarjoja, herkullisia reseptejä ja tietenkin maailman tyylikkäimpiä neuleohjeita. Laineen 21. numero on nimeltään Auringon satoa, eli lehti on pullollaan kauniita kesäneuleohjeita. 11 neuleohjeen muodostavat neljä paitaa, kaksi neuletakkia, kaksi toppia, kaksi huivia ja yhdet sukat. Myös lehden valokuvat ovat viipyilevän katseen arvoisia!

25,00 €
Kauppias: Laine Publishing
Toimituskulut: 6,40 €
Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
Kuvaus

Laineen numero 21, nimeltään Auringon satoa, on täynnä kauniita ja monikäyttöisiä kesäneuleita, joista löytyy kiinnostavia tekniikoita, koukuttavia mallineuleita ja mietittyjä yksityiskohtia. Suloiset, viipyilevät valokuvat vievät lukijan maalle lempeän poutapäivän tunnelmiin – kultaisille viljapelloille ja kukkivaan puutarhaan.

Ohjeet ovat seuraavien suunnittelijoiden käsialaa: Fiona Alice, Jenny Ansah, Audrey Borrego, Soraya García, Kaori Katsurada, Irene Lin, Faïza Mebazaa, Paula Pereira, Julia Wilkens ja Griselda Zárate.

Laine 21 (kesä 2024) sisältää:

  • 11 neuleohjetta: 4 paitaa, 2 neuletakkia, 2 toppia, 2 huivia ja 1 sukat.
  • Henkilökuvan Kendall Rossista (@id.knit.that), joka on kehittänyt neulomisesta oman taidemuotonsa.
  • Jutun irlantilaisesta Wool in School -opetushankkeesta.
  • Kohtaamisia-juttusarjan, jossa englantilainen neulevaikuttaja Jeanette Sloan haastattelee April Tangia, taiwanilais-tiibetiläisen Shangdrokin perustajaa.
  • Viiden lista -juttusarjan, jossa Päivi Kankaro perehtyy siihen, miten värit vaikuttavat ihmisiin ja mitä niistä on hyvä tietää, kun valitsee lankoja neuleprojektiinsa.
  • Täällä neulon -juttusarjan, jossa tapaamme Emilia Bergoglion, joka asuu Tokiossa ja neuloo temppelin puistossa kotinsa lähellä.
  • Herkullisia reseptejä kesään.
  Kieli

  Koukuttava kirja

  Virkkaus on käsityötekniikkana omiaan juuri kesällä! Kansainvälisen virkkaajatähden Molla Millsin Langankiertoja sisältää 23 toinen toistaan ihanampaa virkkausohjetta. Kirjan ohjeet ovat rakennettu mallistomaisesti, eli itse tehtyjen asusteiden yhdistely käy kuin vettä vain. Nykyaikaiset ja leikkisät virkkausohjeet ovat saaneet inspiraationsa leikkokukkien värikkyydestä, menneiden aikojen kesätunnelmista ja Brooklynin kortteleista.

  36,90 €
  Kauppias: Laine Publishing
  Toimituskulut: 6,40 €
  Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
  Kuvaus

  Virkkaustähti Molla Millsin uusi kirja sisältää 23 hauskaa, ajatonta ja käytännöllistä virkkausohjetta. Joukossa on niin asusteita kuin sisustustuotteitakin.

  Ajaton muoti ja moderni käytännöllisyys – niistä lähtee liikkeelle Molla Millsin kirja Langankiertoja. Sen 23 virkkausohjetta pitävät sisällään sekä sisustustuotteita että asusteita, ja ne tuovat arkipäivän estetiikan lähelle jokaista. Ohjeet ovat saaneet inspiraationsa niin leikkokukkien värikkyydestä, menneiden aikojen kesätunnelmista kuin Brooklynin kortteleistakin.

  Tiivis ja tukeva virkattu pinta sopii parhaiten kulutusta vaativiin töihin, kuten mattoihin ja laukkuihin. Kirjan sisältö on mallistomainen, joten voit yhdistellä kuoseja ja vaihdella värejä mielesi mukaan.

  Valmiina ostamisen sijaan Molla kannustaa lukijoitaan tekemään käyttötuotteensa itse, hyvillä materiaaleilla ja kiireettä nautiskellen. Mieli rauhoittuu jo ensimmäistä ketjusilmukkaa virkatessa.

  Kieli
  Versio

  Merenrannalla

  Laine-käsityölehden sisältöjen ajattomuutta ja monikäyttöisyyttä kuvastaa se, että kevään 2024 numero on täysin kurantti myös kesälle. Erityisesti rannikolla ja saaristomaisemissa viima saattaa käydä vilpoisena, jolloin ylimääräinen vaatekerros on tarpeen. Laine 20, nimeltään Vesireittejä, sisältää viiden paidan, yhden neuletakin, yhden topin, kahden huivin ja yksien sukkien ohjeen. Kiinnostavien juttusarjojen ja reseptien lisäksi tässä numerossa on suuren kansainvälisen neulekyselyn tulokset, jossa kysyttiin, miltä neulominen näyttää 2020-luvulla ja miten neulojat toivovat sen kehittyvän tulevaisuudessa.

  25,00 €
  Kauppias: Laine Publishing
  Toimituskulut: 6,40 €
  Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
  Kuvaus

  Laine Magazinen ihastuttava kevätnumero Laine 20 – Vesireittejä kutsuu sinut viettämään päivää meren äärellä. Lehti on täynnä kauniita ja uniikkeja neuleita, jotka sopivat täydellisesti vuodenaikaan: niihin ensimmäisiin kevätpäiviin, kun ulkoilmasta ei tahdo saada tarpeekseen mutta samalla tarvitsee vielä ylimääräisen vaatekerroksen pysyäkseen lämpimänä.

  Ohjeet ovat seuraavien suunnittelijoiden käsialaa: Rebecca Clow, Lily Kate France, Eliza Hinkes, Susanna Kaartinen, Marzena Kołaczek, Marion Mursic, Joey Poh, Olga Putano, Qing Studio ja Thea Vesterby.

  Laine 20 (kevät 2024) sisältää:

  • 10 neuleohjetta: 5 paitaa, 1 neuletakin, 1 topin, 2 huivia ja 1 sukat.
  • Henkilökuvan afrosuomalaisesta neulesuunnittelijasta Jenny Ansahista, joka haluaa tuoda käsityömaailmaan lisää yhteisöllisyyttä.
  • Laineen suuren neulekyselyn tulokset. Kyselyymme vastasi 4433 neulojaa eri puolilta maailmaa – lue, miltä neulominen näyttää 2020-luvulla ja miten neulojat toivovat sen kehittyvän tulevaisuudessa!
  • Vakituisen juttusarjan, jossa englantilainen neulevaikuttaja Jeanette Sloan tapaa kiinnostavia käsityöihmisiä. Tässä numerossa hän haastattelee Maria Zeb Benjaminia The Wool Library -yhdistyksestä, joka tekee tunnetuksi brittiläistä villaa.
  • Viiden lista -juttusarjan, jossa Päivi Kankaro perehtyy tällä kertaa siihen, miten tekoäly voi muuttaa neulomista.
  • Täällä neulon -juttusarjan, jossa kuvataan neulojia suosikkipaikoissaan. Tässä numerossa tapaamme tanskalaisen kansanedustajan Sascha Faxen, jolla on tapana neuloa kansankäräjien kokouksissa.
  • Herkullisia reseptejä kevääseen.
  • Kirjaesittelyjä.
  Kieli

  Vilpoisemmille päiville

  Niihin oikeasti kylmiin kesäpäiviin voi neuloja hakea inspiraatiota Shetlannin saarelta. Grand Shetland Adventure Knits -kirjasta löytyy neljätoista neuleohjetta, esimerkiksi ihania kirjoneulepaitoja, sukkia ja pipoja. Mary Jane Mucklestonen ja Gudrun Johnstonin englanninkielinen teos on nimensä mukaisesti kuin pieni seikkailu uskomattoman kauniilla mutta syrjäisillä saarilla.

  36,90 €
  Kauppias: Laine Publishing
  Toimituskulut: 6,40 €
  Toimitusaika: 3–4 arkipäivää
  Kuvaus

  Huomioithan, että kirja on englanninkielinen.

  Mary Jane Mucklestone ja Gudrun Johnston vievät sinut seikkailulle Shetlantiin! Heidän ensimmäinen yhteinen kirjansa, Grand Shetland Adventure Knits, on rakkauskirje näille kiinnostaville saarille, niiden luonnolle, perinteille ja asukkaille. Kirjasta löytyy 14 neuleohjetta, jotka ovat täydellisiä matkalle Shetlantiin: aina lämpöisistä sukista ja pipoista kirjoneulepaitoihin.

  Lyhyet kertomukset esittelevät Mary Janen ja Gudrunin lempipaikkoja saarilla, vieden sinut unohtumattomalle matkalle paikkaan, jolla pienestä koostaan ja syrjäisestä sijainnistaan huolimatta on ollut merkittävä vaikutus neuleiden maailmassa.

  Mary Jane Mucklestone, joka tunnetaan myös nimellä MJ, on neulesuunnittelija, opettaja ja kirjoittanut useita neulekirjoja. Hän asuu USA:ssa Mainen osavaltiossa, mutta Shetlannin tuuliset saaret kiehtovat ja inspiroivat häntä loputtomasti. Gudrun Johnston on Shetlannissa syntynyt neulesuunnittelija, joka asuu tällä hetkellä Massachusettsissa USA:ssa. Hänet tunnetaan helposti lähestyttävistä, moderneista ohjeistaan, jotka ovat saaneet innoituksensa hänen taustastaan.

  Grand Shetland Adventure Knits -kirjan tiedot:

  • Kovakantinen, 200 sivua.
  • 14 neuleohjetta: 3 neulepaitaa, 2 neuletakkia, 1 liivi, 2 päähinettä, 2 shaalia, 1 keeppi, 2 sukkaparia, 1 pari sormikkaita.
  • Painettu Latviassa.

  Tutustu Laine Publishingin koko valikoimaan!