Draamaa olohuoneeseen, leikkisyyttä makkariin ja auvoisaa aurinkoa keittiöön. Kurkkaa sisustusideat eri huoneisiin ja nappaa inspiraatiota talteen!

1. Keittiö kuin kesäaamu

Värikäs mutta kuitenkin kepeä Appelsiini tuo auringonvalon huoneeseen. Valitsimme tapetin pariksi rauhoittavia sävyjä: tamminen penkki toistaa Appelsiinin ajatonta tyyliä, ja vähäeleinen mutta hauska Swedish Fika -juliste antaa skandinaavisen vivahteen keittiön sisustukseen. Huoneen ilmeen viimeistelee Cover Storyn Hermann-sävyllä maalatut listat ja karmit.

 

 

2. Maksimalistin olohuone

Omiin vahvuuksiin ja erityispiirteisiin nojaaminen kannattaa aina, ja siksi koboltinsinisen Kiurujen yö -tapetin kanssa kannattaa revitellä dramaattisilla sisustusvalinnoilla. Messinkinen Now-hylly antaa jopa ylellisen säväyksen Kiurujen yön ja Jules-sisämaalin tummansinisten sävyjen rinnalle, mutta myös rottinki näyttää hyvältä sinisen kanssa. Maksimalistin olohuone tarvitsee lisäksi löhöilyyn sopivan sohvan, tietenkin.

 

 

3. Hyvän huomenen makuuhuone

Pastellisesti sisustetussa makuuhuoneessa on yksinkertaisesti mahdotonta herätä väärällä jalalla. Ihanan nostalginen Pumpuli-tapetti näyttää erityisen hyvältä tanskalaisen eklektisesti stailattuna: AmourLinenin pellavalakanoiden ruusuisen vaaleanpunainen sävy ja Ehea Livingin Teo-valaisimen kaarevat muodot vain alleviivaavat värikkään sisustuksen leikkisyyttä. Hassuttelevan sisustuksen ystävien kannattaa harkita myös katon tapetointia tai maalaamista.

 

 

Tutustu Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan koko valikoimaan!